Oyun disiplininden kopmaz isek kazanırız. Rahat maç yok zor mor kazanacağız.
serkanın yerine volkanı koyalım bence serkanın biraz dinlenmesi lazım.fizik olarak hazır değil ama yinede çok çabaladığı için çok top kaybediyor.hem ilerde halil adrian burak volkan neredeyse her mevkide değişerek oynarlar(halil ilerde volkan solda burak sağda veya adrian solda volkan sağda halil burak çift forvet vs...)
çok zor olmayacak emin olun asıl inşallah tribüreldne bişey olmaz zirz aralarındabi r kısım istanbul yalakalaınrın olacağını ve harat durmayacaklarını biliyuroz aman dikkat oyuna gelmeyeli m0-2 olur volkan gol atar bu akşam
çok zor olmayacak emin olun asıl inşallah tribüreldne bişey olmaz zirz aralarındabi r kısım istanbul yalakalaınrın olacağını ve harat durmayacaklarını biliyuroz aman dikkat oyuna gelmeyeli m0-2 olur volkan gol atar bu akşam
Bir kisim mi? Bence tamami.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
arkadaşlarımdan bazıları trabzon tarafında yer kalmadığı için samsun tarafından bilet almış, maça gidenler samsun taraftarına fazla küfretmeyin bizmkilerde olacak aralarında
Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."
+ benimde 3 maçtır ne yaptığı belli olmayan Serkanın.
samsunun ofansif gücü nasıl kanatları vs?zayfısa belki serkan celustkaya göre ofansif anlamda daha bindirmeleri olan bir oyuncu olduğu için tercih edilmiş olabilir
celustka bence büyük maç oyuncusu
kötüde olsa serkanın çok göze batacağını düşünmüyorum
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Trabzonlular çok Samsun'da, yani TS seyircisi evsahibi biletlerini almaya çalışıyor benim bildiğim Samsunsporlular mı? öyle bi güruh yok bir kısım çakma samsunfb li var)
yau arkadaş muhattap olmaya değmez valla bunlarla herşeyimizi taklit ederler sora bizle yarış etmeye çalışırlar... slogana bak arkadaş şehri samsun gülmekten ölüyorum daha zekice bişe yokmuydu
Yorum