Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olacakları söyleyeyim ben sana.Kadıköydeki maçta olaylar çıkar yaralamalar kavgalar vs. Bunu bahane gösterip trabzondaki maçı ya taraftara kapatırlar yada tarafsız bi bölgede oynatırlar
    İlk maç Trabzonda diye biliyorum ben 16. haftada

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk maç Trabzonda diye biliyorum ben 16. haftada
      İlk maç deplasmanda...

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cale'yi savunan biri olarak zokora lig maçlarında kaçak güreşiyor,kesinlikle dinlendirmekte fayda var,adam yaşlanmış artık bence sezer,aykut bu bölgede kullanılmalı mutlak suretle
        Sezer konusunda hemfikir değilim seninle ama aykut bence ligde oynamalı hemde her maç oynamalı diye düşünüyorum Aykut ligde Zokora CL de iyi işler yapar bence
        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tahminim bu şekilde çıkacağımız yönünde.
          -----------Tolga
          Celustka-Giray-Glowacki-Cech
          --------Zokora-Colman
          Volkan-----Adrian-----Halil
          -----------Burak
          ntvspor da senin gibi düşünüyor.
          "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olacakları söyleyeyim ben sana.Kadıköydeki maçta olaylar çıkar yaralamalar kavgalar vs. Bunu bahane gösterip trabzondaki maçı ya taraftara kapatırlar yada tarafsız bi bölgede oynatırlar
            Biraz zor olur o dediğin. Ya iki maçı da taraftara kapatırlar, ya da ikiside taraftara açık olur. Aksi halde adaletsizlik ortaya çıkar. Ayrıca taraftara kapatmalarına gerek yok, o korkuya fenerliler Trabzon'a gelemez zaten
            En son mda61 tarafından düzenlendi; 20.09.2011, 22:41.
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• Arkadaşlar,

Lütfen şanlı ve ŞAMPİYON TRABZONSPOR umuzu, bank asya takımları ile kıyaslamayalım
              Kendileri sanal olarak burada oynadıkları için her maçlarını kazanıp 40 da 40 yapsalar, üstüne +3 puan da verilse bir anlamı yok bizim için.

Trabzonsporumuza gelince:

Samsun maçı ölüm kalım maçı değil. Daha ligin başındayız. Çok uzun maraton. Sabırlı olalım. O yüzden Samsun maçının sonu ne olursa olsun çok da önemli değil.

ŞAMPİYON TRABZONSPOR
              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• ----------------Tolga--------------
                Celustka-- Giray-- Glow--- Cech
                ------Zokora-----Colman-------
                ---Serkan --Adrian---Volkan----
                -------------Burak----------------

Halil yada Pawel sonradan katkı sağlayabilir ,Samsunsporun hırslı oynayacağını düşünüyorum.Herhangi bir sakatlık olmadan bitirebilirsek mutlu olacağım.Vittekden sonra başka birini daha kaybedersek iyi olmaz.

Bunların dışında yarın Adrian ın kendini ispatlaması gerekiyor.Geçen maç çok durgundu.
                Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Yenmeliyiz hemde bol golle
                  KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• sapara'dan mutlaka verim almalıyız. burak da etkili olduğu mevkide değerlendirilmeli. benim mevcut alternatifler içinde başarılı olacağını düşündüğüm kadro böyle.

-------------Tolga--------------
                    Celustka-- Giray-- Glow--- Cech

------Zokora-----Colman-------
                    ------------Sapara-------------

---Burak-------------- Adrian----
                    -------------Halil----------------
                    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar,

Lütfen şanlı ve ŞAMPİYON TRABZONSPOR umuzu, bank asya takımları ile kıyaslamayalım
                      Kendileri sanal olarak burada oynadıkları için her maçlarını kazanıp 40 da 40 yapsalar, üstüne +3 puan da verilse bir anlamı yok bizim için.

Trabzonsporumuza gelince:

Samsun maçı ölüm kalım maçı değil. Daha ligin başındayız. Çok uzun maraton. Sabırlı olalım. O yüzden Samsun maçının sonu ne olursa olsun çok da önemli değil.

ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                      Allah razı olsun sizden. Böyle mesajlar görmek insanı mutlu ediyor.

Yorum

• tolunay istifa etmiş...

Yorum

• bu hafta onlar puan kaybedecek biz kapatcaz farkı inş Şenol Güneş in dediği gibi bu maç yükselişin başlangıcı olur inş fakat olurda ihtimal bu puan kaybıda olabilir ilk 5-6 hafta normaldir deyip anlayışlı olalım hala diyorum ben .
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Sapara kadroda yok. Sanırım İnter maçındaki o pozisyondan sonra sakat oynadı ve maçı tamamladı.
                            Lille maçında düşünülüyor olsa gerek ki riske edilmiyor..

Yorum

• Bence sol bek Celustka olmalı.Son maçta cech caleyi aratmadı
                              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Fazla Bileti Olan Varsa Talipim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X