Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un yıllardır en büyük hastalığı maç seçme olayıydı, bu sene hel birde şimdi şamp.ligi maçları varken, bizim topçular ilk yarı çok kayıp vereceğe benziyor. valla oyunu sallamayan colmanın zokoranın adrianın yerine icab ederse aykutu barışı vs bunlar gibi formaya aç oyuncuları oynatırım. oyuncular isteksiz oynuyolar benim görüşüm budur. bi fenerde bi beşiktaşta bu çok yok, bizde niye böyle arkadaş ya. tribün faktörü diyorum.
    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vikipedi sağ bek diyor , resmi kaynak güvenmek lazım
      İnter maçından sonra canlı yayında sağ bekim dedi ondan öncede hoca celutska sol bek dedi ama
      Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnter maçından sonra canlı yayında sağ bekim dedi ondan öncede hoca celutska sol bek dedi ama

Yok orda hoca sağbek demek istedi, dili sürçtü

Yorum

• samsunun yedek kalecisi kim acaba?
          bizim maçla adını duyurabilir kelcileri meşhur etme gibi bir huyumuz var
          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• saparanın kadroda olmaması sıkıntı... zokora colmana yine çok yük binecek...
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor'un yıllardır en büyük hastalığı maç seçme olayıydı, bu sene hel birde şimdi şamp.ligi maçları varken, bizim topçular ilk yarı çok kayıp vereceğe benziyor. valla oyunu sallamayan colmanın zokoranın adrianın yerine icab ederse aykutu barışı vs bunlar gibi formaya aç oyuncuları oynatırım. oyuncular isteksiz oynuyolar benim görüşüm budur. bi fenerde bi beşiktaşta bu çok yok, bizde niye böyle arkadaş ya. tribün faktörü diyorum.

adrian ı samsun maçında izledikten sonra ya asıcaz yada kral yapıcaz orası kesin gibi ancak colman ve zokora ya laf edemeyiz adamların hiç maç seçtiğini görmedim orta sahamızda arı gibi çalışıyorlar daha ne yapsınlar ? yalnız hücumcu oyuncular çok kopuk kopuk oynuyor ve defanstada adam gibi bir 4 lü kuramadık çok oynuyoruz taşlarla ve bu takıma yansıyor... ideal 11 i hala bulamadık !
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok orda hoca sağbek demek istedi, dili sürçtü
                adam heryerde oynadağı için hocanında kafası karıştı bi bakıosun defansta adam tutuo bi bakıosun gol atıo celutska forvetde oynarmı acaba
                Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Her şeyi anlarım da bu kesikler niye zamanında Engin'e,Selçuk'a yapılmadı? Engin disiplinsizlikleri yüzünden Selçuk'ta bir ara inanılmaz kötü oynuyordu.Henrique inanılmaz kötü oynadı son maç tamam kabul ama niye Türk futbolcularına karşı ayrımcılık yapılıyor yedekten kim gelecek oyunu değiştirecek Tayfun mu? Sezer mi? Barış mı? Yazık..

Yorum

• Arkadaşlar Mustafa Umut gibi pozitif ve aklıselim bir kardeşimiz neden ceza aldı bilen var mı ?

Samsun maçı öncesi en ihtiyaç duyulan arkadaşımız...

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adam heryerde oynadağı için hocanında kafası karıştı bi bakıosun defansta adam tutuo bi bakıosun gol atıo celutska forvetde oynarmı acaba
                      BAk buna katılıyorum, orda röportajda hocanın resmen aklı karıştı. Sağbek solbek stoper dedi en sonunda solbek dedi. Ama yanlışlıkla

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi
                        Sanane lan,ne dediğim seni ilgilendirmez,herkes istediğini yazabilir diye biliyorum.
                        Onur'dan soğuttun beni

(UEFA)

Yorum

• serkanın yerine keşke mustafayı sağbekte oynatsak

Yorum

• Bu maçın kadrosunu yaparken Volkan'ı unutmuştum nedendir bilmem fena da değildi son maç. Sitelere düşen kadroyla çıkarsak güzel bir 11 ile başlamış oluruz. Bkz.Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Colman, Zokora, Adrian, Volkan, Burak ve Halil. Gayet başarılı bir maç çıkarırız diye düşünüyorum. Henrique'nin kesilmesi iyiye işaret keza Serkan da öyle. Pawel'i de izleriz bir müddet.
                            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Henrique'nin kadroda olmaması bence dinlendirme amaçlı ve diğer yabancı oyunculara mesaj. Hoca diyor ki bu takımda herkese ihtiyaç olacak ve hepinizi sırayla kullanacağım. Kendinizi hazır tutun. Tersten bakalım, eğer PAwel değil de Henrique kadroya alınsaydı.Pawel çoktan gemileri yakmıştı.Gireceği psikolojiyi düşünebiliyor musunuz ?

Mesela Karabük maçında Alan 18 de olmayacak

Bir de Henrique yaş itibariyle her maç oynamalı diye düşünüyoruz ama anatomik ve fiziksel özellikleri bence haftada 3 maçı kaldrıracak durumda değil. Zaten maç sonlarına doğru yüz ifadesinden ve beden dilinden bunu anlayabiliyorsunuz. O koca gövdeyi ve maç boyu yaptığı sprintleri düşündüğünüzde Lille maçına hazır olması için dinlendirmek gerekiyordu.

Yorum

• Trabzonumun ölüsü samsunu yener

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X