Trabzonspor'un yıllardır en büyük hastalığı maç seçme olayıydı, bu sene hel birde şimdi şamp.ligi maçları varken, bizim topçular ilk yarı çok kayıp vereceğe benziyor. valla oyunu sallamayan colmanın zokoranın adrianın yerine icab ederse aykutu barışı vs bunlar gibi formaya aç oyuncuları oynatırım. oyuncular isteksiz oynuyolar benim görüşüm budur. bi fenerde bi beşiktaşta bu çok yok, bizde niye böyle arkadaş ya. tribün faktörü diyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İnter maçından sonra canlı yayında sağ bekim dedi ondan öncede hoca celutska sol bek dedi amaİlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVikipedi sağ bek diyor , resmi kaynak güvenmek lazım
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnter maçından sonra canlı yayında sağ bekim dedi ondan öncede hoca celutska sol bek dedi ama
Yok orda hoca sağbek demek istedi, dili sürçtü
Yorum
-
İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un yıllardır en büyük hastalığı maç seçme olayıydı, bu sene hel birde şimdi şamp.ligi maçları varken, bizim topçular ilk yarı çok kayıp vereceğe benziyor. valla oyunu sallamayan colmanın zokoranın adrianın yerine icab ederse aykutu barışı vs bunlar gibi formaya aç oyuncuları oynatırım. oyuncular isteksiz oynuyolar benim görüşüm budur. bi fenerde bi beşiktaşta bu çok yok, bizde niye böyle arkadaş ya. tribün faktörü diyorum.
adrian ı samsun maçında izledikten sonra ya asıcaz yada kral yapıcaz orası kesin gibi ancak colman ve zokora ya laf edemeyiz adamların hiç maç seçtiğini görmedim orta sahamızda arı gibi çalışıyorlar daha ne yapsınlar ? yalnız hücumcu oyuncular çok kopuk kopuk oynuyor ve defanstada adam gibi bir 4 lü kuramadık çok oynuyoruz taşlarla ve bu takıma yansıyor... ideal 11 i hala bulamadık !"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
adam heryerde oynadağı için hocanında kafası karıştı bi bakıosun defansta adam tutuo bi bakıosun gol atıo celutska forvetde oynarmı acabaİlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok orda hoca sağbek demek istedi, dili sürçtü
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Her şeyi anlarım da bu kesikler niye zamanında Engin'e,Selçuk'a yapılmadı? Engin disiplinsizlikleri yüzünden Selçuk'ta bir ara inanılmaz kötü oynuyordu.Henrique inanılmaz kötü oynadı son maç tamam kabul ama niye Türk futbolcularına karşı ayrımcılık yapılıyor yedekten kim gelecek oyunu değiştirecek Tayfun mu? Sezer mi? Barış mı? Yazık..
Yorum
-
BAk buna katılıyorum, orda röportajda hocanın resmen aklı karıştı. Sağbek solbek stoper dedi en sonunda solbek dedi. Ama yanlışlıklaİlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam heryerde oynadağı için hocanında kafası karıştı bi bakıosun defansta adam tutuo bi bakıosun gol atıo celutska forvetde oynarmı acaba
Yorum
-
Yorum
-
Bu maçın kadrosunu yaparken Volkan'ı unutmuştum nedendir bilmem fena da değildi son maç. Sitelere düşen kadroyla çıkarsak güzel bir 11 ile başlamış oluruz. Bkz.Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Colman, Zokora, Adrian, Volkan, Burak ve Halil. Gayet başarılı bir maç çıkarırız diye düşünüyorum. Henrique'nin kesilmesi iyiye işaret keza Serkan da öyle. Pawel'i de izleriz bir müddet.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Henrique'nin kadroda olmaması bence dinlendirme amaçlı ve diğer yabancı oyunculara mesaj. Hoca diyor ki bu takımda herkese ihtiyaç olacak ve hepinizi sırayla kullanacağım. Kendinizi hazır tutun. Tersten bakalım, eğer PAwel değil de Henrique kadroya alınsaydı.Pawel çoktan gemileri yakmıştı.Gireceği psikolojiyi düşünebiliyor musunuz ?
Mesela Karabük maçında Alan 18 de olmayacak
Bir de Henrique yaş itibariyle her maç oynamalı diye düşünüyoruz ama anatomik ve fiziksel özellikleri bence haftada 3 maçı kaldrıracak durumda değil. Zaten maç sonlarına doğru yüz ifadesinden ve beden dilinden bunu anlayabiliyorsunuz. O koca gövdeyi ve maç boyu yaptığı sprintleri düşündüğünüzde Lille maçına hazır olması için dinlendirmek gerekiyordu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum