Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu valla adamı stoper aldık . Bi sağda bi solda kafam karıştı
    SAğbek sağbek.Bize gelmeden önce 3 maçını izlemiştim U-20 de. Hepsinde sağbek oynadı. Ama fiziksel özellikleri , sol ayağını da vasatın üzerinde kullanması nedeniyle stoper ve solbek olarak da değerlndiriliyor elzem durumlarda.

Cl maçından sonra röportajda kendisine sorulmuştu asıl mevkisi. O da sağbekim demişti zaten

Yorum

• Zor maç olacak ama her ne türlü olursa olsun hedef mutlak 3 puan hayırlısıyla hedefe İnşALLAH ulaşacağız
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serkan-Giray-Glowacki-Celustka dörtlüsü olmalı bence..

Zokora ön libero..

Adrian-Colman-Sapara..

Burak-Halil..
        Kadronu beğeniyorum tek fark forvette Burak ve Paweli görmek istiyorum. Sebebine gelince Halil ve Burak aynı stil oyuncular. Pawel biraz daha ilerde ortada top oynayacak hava hakimiyeti daha iyi olan ve daha iyi ayağında top tutan bir oyuncu. Pawel tarzı bir futbolcu olmadan biz maç kazanamayız. Bir de defans ta Giray ve Mustafa yanyana olmazzz. İkisi de aynı tip ağır stoper bu takım iki tane ağır adamı kaldırmaz. Glowacki nin bunlardan tek avantajı daha iyi kademe yapması yoksa Glowacki de ağır bir stoperdir, ancak onun da sürekli maçlar kaldıramama gibi bir durumu var. Çok kolay sakatlanan bir oyuncu inş. sakatlanmaz.

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          SAğbek sağbek.Bize gelmeden önce 3 maçını izlemiştim U-20 de. Hepsinde sağbek oynadı. Ama fiziksel özellikleri , sol ayağını da vasatın üzerinde kullanması nedeniyle stoper ve solbek olarak da değerlndiriliyor elzem durumlarda.

Cl maçından sonra röportajda kendisine sorulmuştu asıl mevkisi. O da sağbekim demişti zaten
          Einstein gibisin Nihat Abi
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir röportajda asıl mevkisinin sağ bek olduğunu söylediğini hatırlıyorum...

İnter maçından sonra yapılan röportajında açıklamıştı asıl mevkisinin sağ bek olduğunu.
            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Samsun sahasının zemini nasıl arkadaşlar ? Bilen var mı ?

Yorum

Samsun sahasının zemini nasıl arkadaşlar ? Bilen var mı ?
                Muhtemelen bizimkinden iyidir

Yorum

• Demek yanlış biliyormuşum, pardon beyler.

Bu adamı bir kere kendi mevkisinde oynatmadılar, kendini gösteremiyor diye üzülüyordum bende.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muhtemelen bizimkinden iyidir

Abi ben bu zemin mevzusuna saplantı derecesinde takmış vaziyetteyim. Bizim takımın gerçek performansını göstermesi için halı gibi zeminler şart, elin oğlu bizden çok mu biliyor da 1 haftada zeminini düzeltiyor.

Hızlı ve göze hoş gelen futbol için düzgün zemin ve stadlar şart. Bknz.Premiere lig.

Ayrıntı gibi gelebilir ama ben son 10 senedir bu konuya takık vaziyetteyim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu valla adamı stoper aldık . Bi sağda bi solda kafam karıştı
                      İNTER Maçından sonra celuska ile röpörtaj yaptılar orda sordu spiker " çeluska sol bek oynuyordun şimdi sağ bek asıl yerin neresi diye " celuska ben sağ bek oynadım yerim sağ bek dedi. yani stoperdede oynuyo olabilir ama asıl yeri sağ bekmiş. bence biz devre arasında Vittek tipi ama biraz daha kaliteli bir forvet ile defansın göbeğine lugano ayarında bir yabancı alırsak ve sakatlık yaşamazsak playoflarda müthiş bir takım oluruz.

Yorum

• Sapara kadroda yok arkadaslar. Henriquede.

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
                        #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İNTER Maçından sonra celuska ile röpörtaj yaptılar orda sordu spiker " çeluska sol bek oynuyordun şimdi sağ bek asıl yerin neresi diye " celuska ben sağ bek oynadım yerim sağ bek dedi. yani stoperdede oynuyo olabilir ama asıl yeri sağ bekmiş. bence biz devre arasında Vittek tipi ama biraz daha kaliteli bir forvet ile defansın göbeğine lugano ayarında bir yabancı alırsak ve sakatlık yaşamazsak playoflarda müthiş bir takım oluruz.
                          Tamam abi vurmayın
                          Twitter Adresim

Yorum

Abi ben bu zemin mevzusuna saplantı derecesinde takmış vaziyetteyim. Bizim takımın gerçek performansını göstermesi için halı gibi zeminler şart, elin oğlu bizden çok mu biliyor da 1 haftada zeminini düzeltiyor.

Hızlı ve göze hoş gelen futbol için düzgün zemin ve stadlar şart. Bknz.Premiere lig.

Ayrıntı gibi gelebilir ama ben son 10 senedir bu konuya takık vaziyetteyim
                            evet bizim takımın gerçek performansı ancak çok iyi zeminde kendini gösteriyor. ve bu maalesef senelerdir böyle....

Yorum

• İlk olarak ibla6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet bizim takımın gerçek performansı ancak çok iyi zeminde kendini gösteriyor. ve bu maalesef senelerdir böyle....

Manisa maçından bir kare. Colman'a bir pas attılar, tekte oynayabilse belki asist yapacak. Colman zemin yüzünden topu kontol eden kadar 3 saniye geçiyor ve İbbli futbolcu müdahale şansı yakalıyor. Böyle sayısız pozisyon var.

Hatta Vittek'in sakatlanmasında bile Zayette denen kasap kadar zeminin rolü var.

Geçen sene Glo.

Yorum

• Pawel için kendini gösterme maçı olabilir. İlk 11 çıkabilir bu maça.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X