Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    colman ne zaman turk vatandasligini geciyor ? 5 sene dolmalimi ?
    Aynen.5 sene dolması gerekir.

Yorum

• Lig tum keyfimizi kacirdi, ne kadar takmamaya calissak da olmuyor iste. Bu maci muhakkak almamiz lazim...

Yorum

• Şenol Güneş basit oynuyor bu aralar özgüvenini yitirmiş suçu sürekli futbolculara atıyor çıkıp şunu diyecek arkadaş İnteride yenen biziz ligde 5 puan geride olan takımda biziz bu duruma düşen takım biziz bu durumdan kurtulacka takımda biziz tamam Henrique çok kötü oynadı ama kadroya al böyle yaparak mı kazanackasın oyuncuyu ?
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Affınıza sığınarak , Celutska'nın asıl mevkisi neresi ?
          Defans'ın ortası diye biliyorum.

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol Güneş basit oynuyor bu aralar özgüvenini yitirmiş suçu sürekli futbolculara atıyor çıkıp şunu diyecek arkadaş İnteride yenen biziz ligde 5 puan geride olan takımda biziz bu duruma düşen takım biziz bu durumdan kurtulacka takımda biziz tamam Henrique çok kötü oynadı ama kadroya al böyle yaparak mı kazanackasın oyuncuyu ?
            Üstad, zaten son açıklamasında aynen bunları söyledi Henrique konusunda katılıyorum en azından kadroaya alınması gerekirdi, ama bence dinlendirme amaçlı almamıştır.

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol Güneş basit oynuyor bu aralar özgüvenini yitirmiş suçu sürekli futbolculara atıyor çıkıp şunu diyecek arkadaş İnteride yenen biziz ligde 5 puan geride olan takımda biziz bu duruma düşen takım biziz bu durumdan kurtulacka takımda biziz tamam Henrique çok kötü oynadı ama kadroya al böyle yaparak mı kazanackasın oyuncuyu ?
              Yahu abicim tamam eleştiriyoruz da belki hoca Henrique'yi çekti kenara . Fizik olarak da kafa olarak da tam hazır değilsin .Ne varsa aklında sil hepsini ve sıfırdan bir başlangıç yap dedi .Henrique ile ne konuştu bilmiyoruz .

Ayrıca çok geniş bi kadro var kesik yemek sıradan bir şey olacak artık , yoksa kendisine ana avrat küfür eden oyuncuyu hemen silmeyen karakter , 2 haftalık performansla bi adamı silmez .
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Affınıza sığınarak , Celutska'nın asıl mevkisi neresi ?
                Ahmet yapma bunu, yapma bunuuuu

Yorum

• İlk olarak Musto' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Defans'ın ortası diye biliyorum.
                  Ben de öyle biliyorum da hiç düşünülmeyince göbekte yanlış mı hatırlıyorum diye düşündüm Teşekkürler .
                  Twitter Adresim

Yorum

• Özellikle lig müsabakalarından sonra medyada açıklamalarıyla futbolcularını hedef gösterdiği yönünde değerlendirmeler yapıldığına da değinen Güneş, teknik adamlık yaşamı boyunca hiçbir zaman böyle bir tarzı benimsemediğinin altını çizdi. “Futbolcularım benim gözüm, kulağım, kalbim, her şeyim” ifadelerini kullanan başarılı teknik adam, “Ben onlarla birlikte nefes alıyorum. Eğer bu uzuvlardan birinde bir sorun yaşanırsa bu onların kabahati değildir. Öyleyse oyuncularımı suçlamam söz konusu olamaz. Sadece maçlardan sonra bazı durum tespitleri yaptım. Ama bu değerlendirmelerin ardından olayın bir oyuncunun üzerinde kalmasını doğru bulmuyorum. Onları suçlayıp, hesap sormak yerine, birinin hatası üzerinden her birinin dersler çıkarmasını sağlamaya çalışıyorum. Kamuoyu da isimlere takılmamalı, olayların, yanlışların üzerinde değerlendirme yapmalı. Biz birlikte bir yarışın içerisindeyiz. Amacımız daha iyisini bulmak. Kamuoyunda onları hedef yapmayı hiç düşünmedim düşünmem de. Ancak yanlışları söylemeden doğruyu da bulamayız. Saha içi başarısızlıklarında oyuncularıma yüklenmem. Kendi üzerime alırım. Bu takımın yetkilisi bensem saha içinde yaşanan başarısızlığın sorumluluğunu üzerime almalıyım. Çünkü yetki de bende sorumluluk da.” değerlendirmesinde bulundu.
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Celu sağbek arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahmet yapma bunu, yapma bunuuuu
                        Yahu valla adamı stoper aldık . Bi sağda bi solda kafam karıştı
                        Twitter Adresim

Yorum

• Vikipedi sağ bek diyor , resmi kaynak güvenmek lazım
                          Twitter Adresim

Yorum

• celustkanın asıl mevkisi sağ bek diye biliyorum.

bu arada sapara kadroda mı?

Yorum

• Neyse bu kadar endise olmasi, hic olmamasindan daha iyi, keza aksi durumda fazla ucanlar oluyor

Ben takimin cok kötü oldugunu düsünmüyorum, hatta yepyeni bir takim icin cok iyi bile. Ama futbolda sorun gol atabilmek. Onu atamayinca puan hanene birsey yazilmiyor.

Sezonbasi cok yazdim ve yazik ki en büyük sorunumuz, duran toplar olacak...tek ümidim Vittek´ti ama o da yok maalesef. Bir takim duran toptan gol atamayacaksa...maalesef zor isimiz!
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Bir röportajda asıl mevkisinin sağ bek olduğunu söylediğini hatırlıyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X