Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk lig maçında İnter maçını düşündüğümüz için 3 puanı alamadığımızı , 2.maçta ise futbolcular üzerindeki yorgunluk ve İnter maçında alınan galibiyetin verdiği rahatlıkla maça çıkıldığı için yenildiğimizi düşünüyorum.Samsun maçını kazanarak bir seri yakalarız inşallah.

Yorum

• İlk olarak highlander tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eldeki oyuncularla yetinmeyip,sürekli dışarı bakıyoruz.Onlara destek olup,sonuna kadar sahip çıkıp,performanslarının artmasına,bizimle bütünleşmelerine izin vermiyoruz.Sürekli gözümüz dışarda.Geçen sezonki yarışta son dakikaya kadar bize yaşattıkları heyecanı hatırlamıyoruz.Inter maçındaki gururu hemen unutuyoruz.Lille maçının geleceğini düşünüp heyecanlandırdıkları için bile teşekkürü ve desteği hakediyorlar.Ama yapmıyoruz.Sürekli eleştiriyoruz.Mustafa yerine Kemal Tokak,falanca yerine Cenk Tosun,onun yerine bu,bunun yerine o.Taraftar olmanın, taraf olmanın bir gereğiymiş gibi ,takım,hoca ve yöneticiler için bir diyet borcu çıkarıyoruz.Sürekli eleştiri,sızlanma,sinirlenme.Sürekli karşılaştırma.Hep bir memnuniyetsizlik hali.Ben taraftarlığı safça bağlanma olarak görüyordum.Onunla bir olmak.Yaşadığımız zor hayatta küçük küçük heyecanlar yaşatması,mutluluklar getirmesi,çocukça bir sabırsızlık hissiyatı.İnsanın karnında uçuşan kelebekleri hissetmesi.Kimi zaman hayal kırıklığı,kimi zaman tek vücut olma hissiyatı,kimi zaman teknik direktör olma zevki.Çetrefil bir işle uğraşırken Trabzonspor kadrosu kurmak...Hayatta başka birşeye kısa süreli sığınma ve güç toplayıp tekrar dönme.
      Bizim pekçoğumuzda,buralarda yazılan şeylerin pekçoğunda bunlar yok.Elindekinin değerini bilmeme,onunla yetinmeme,biraz destek verip potansiyellerinin yukarı çıkmasına yardımcı olamama,mutluluğun tadını çıkaramama...Şu takım bana çok heyecan veriyor.İsterlerse Samsun'a da yenilsinler.Ben taraftarım,okul müdürü veya şirket yöneticisi değil....

Çok çok değerli bir yorum .Böyle taraftarlara sahip olduğumuzu bilmek futboldan soğuyan bünyemi tekrar futbola ve Trabzonspora yönlendiriyor. Büyüksün Trabzonspor .

Yorum

• bu maçta olay çıkar çünkü samsuna giden taraftarımız olay çıkacağını düşünerek gidiyo zaten.ayrıca samsunun bizle alıp veremediği ne napmışız biz bu şirinelere??? sonuç olarakta samsunu farklı yeneriz bence.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak karayip61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk lig maçında İnter maçını düşündüğümüz için 3 puanı alamadığımızı , 2.maçta ise futbolcular üzerindeki yorgunluk ve İnter maçında alınan galibiyetin verdiği rahatlıkla maça çıkıldığı için yenildiğimizi düşünüyorum.Samsun maçını kazanarak bir seri yakalarız inşallah.
          inşallah dediğin gibi olur

Yorum

• samsunspor , gs maçınıda 10 kişi defans yapıp, aynı ibb gibi futbolun bütün çirkinliklerini sergiledi. gs sadece birkaç futbolcunun bireysel yeteneğiyle sonuca gitti. yoksa durum vahimdi.. bizim samsun la yapacağımız maçında çok zor geçeceğini ve onların 10 kişi defans yapıp , kontrataktan gol arayacağını düşünüyorum. bu durum beni korkutuyo. skora direk etki yapacak oyuncumuz çok sınırlı malesef.. kilidi nasıl açacaz bu maçta???

Yorum

• Benim asıl merak ettiğim Samsun seyircisinin tepkisidir.adamlar bankasya da bile bize las sokuyorlardı.
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Giray sadece mücadele ve yüreğiyle oynayan bir arkadaşımız,futbol sadece yürekle değil ayakla oynanır buda Girayda yok,Giray saatli bomba lafına katılıyorum.
                Ozaman sizde beklersiniz her maçta hata yapsada ''tamam biz demişdik zamanında'' demeyi.Ama bu gidişle zor gibi görünüyor !!!

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mutafa ya yapılan eleştirileri de anlamakta zorluk çekiyorum..belediye maçında gayet iyiydi ileri çıkışları büyük bir takımın stoperine yakışır cinstendi..bu formuna devam ettiği takdirde özellikle içeride sıkışan maçlarda oyun kurma anlamında mustafa çok yararlı olacaktır..sağ kanat oynayan bir mustafa ya hayır diyorum ama stoper de ki mustafaya kefilim...

sonuna kadar katılıyorum.. en iyi maçlarından birini çıkardı nerdeyse.. yine milletin günah keçisi olmuş.

Yorum

• İlk olarak highlander tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eldeki oyuncularla yetinmeyip,sürekli dışarı bakıyoruz.Onlara destek olup,sonuna kadar sahip çıkıp,performanslarının artmasına,bizimle bütünleşmelerine izin vermiyoruz.Sürekli gözümüz dışarda.Geçen sezonki yarışta son dakikaya kadar bize yaşattıkları heyecanı hatırlamıyoruz.Inter maçındaki gururu hemen unutuyoruz.Lille maçının geleceğini düşünüp heyecanlandırdıkları için bile teşekkürü ve desteği hakediyorlar.Ama yapmıyoruz.Sürekli eleştiriyoruz.Mustafa yerine Kemal Tokak,falanca yerine Cenk Tosun,onun yerine bu,bunun yerine o.Taraftar olmanın, taraf olmanın bir gereğiymiş gibi ,takım,hoca ve yöneticiler için bir diyet borcu çıkarıyoruz.Sürekli eleştiri,sızlanma,sinirlenme.Sürekli karşılaştırma.Hep bir memnuniyetsizlik hali.Ben taraftarlığı safça bağlanma olarak görüyordum.Onunla bir olmak.Yaşadığımız zor hayatta küçük küçük heyecanlar yaşatması,mutluluklar getirmesi,çocukça bir sabırsızlık hissiyatı.İnsanın karnında uçuşan kelebekleri hissetmesi.Kimi zaman hayal kırıklığı,kimi zaman tek vücut olma hissiyatı,kimi zaman teknik direktör olma zevki.Çetrefil bir işle uğraşırken Trabzonspor kadrosu kurmak...Hayatta başka birşeye kısa süreli sığınma ve güç toplayıp tekrar dönme.
                    Bizim pekçoğumuzda,buralarda yazılan şeylerin pekçoğunda bunlar yok.Elindekinin değerini bilmeme,onunla yetinmeme,biraz destek verip potansiyellerinin yukarı çıkmasına yardımcı olamama,mutluluğun tadını çıkaramama...Şu takım bana çok heyecan veriyor.İsterlerse Samsun'a da yenilsinler.Ben taraftarım,okul müdürü veya şirket yöneticisi değil....
                    Ağzınıza sağlık.. Forumda tekrar böyle yazılar okuyabilmek çok güzel. IBB maç başlığındaki yazıların birçoğu olumsuz eleştiri( Elestri mi onu da anlamadım ama neyse) Kasabın biri futbolcumuzun futbol hayatını bitirdi neredeyse ama renkdaşlarımız hala yönetimi ve futbolcumuzu eleştiriyor. Yok sağlam basamıyormuş yere, yok çok ağırmış. Biz söylememişmiydik... Mustafa Yumlu Kemal Sunal'a benziyormus. Aslında sorun mustafa, umut , serkan da degil. Sorun bu zihniyette.. Bu takım bize tarifi imkansız mutluluklar yaşattı, yaşatmaya devam. edecek.. Olaya sizinde tarif ettiginiz açı ile bakmaya calışılsa (en azından denense.. )
                    http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

• bjk bundan 10 yıl önceki trabzonspor gibi oynuyor..yattara kesecek gol atıcaz..bjk de q7 kesecek de gol atacaklar
                      Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• Mustafa candır.Allah nazardan saklasın.Girayın ilk geldiği zamandan daha iyi,2-3 sene sonra egemenide geçecektir.

Yönetim bir stoper daha alsaydı 3 kulvar çok rahatlardı.
                        Entropi İyidir.

Yorum

• Antremanlar kapanmış.

Ben antremanların kapanmasına daima sevinirim. Takımın öyle daha iyi konsantre olacağına inanırım.

Şimdiden yıkıcı eleştirmeyelim arkadaşlar. Biraz zaman tanıyın ekibe, takıma.

Geçen seneden daha iyi olacaklarına inanıyorum bu sene.
                          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Biran önce gelsin artık şu çarşamba.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Nedir bu Karadeniz takımlarının birbirini çekememezliği ? Normalde şöyle bir düşünce oluşması lazım onlar Trabzona yatar bize aslan kesilirler ama şuan tam tersi
                              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Tolga
                                Celustka Giray Mustafa Cech
                                Zokora Colman
                                Burak Adrian Halil
                                Pawel

Artık galibiyet lazım.Zokora-Colman'ın 3-4 maç daha takımı sırtlaması gerekecek.Diğer taraftan Aykut'un orta sahaya hazırlanması gerekiyor.Aykut, Zokora'nın sakinleştiricisi olamazsa büyük sıkıntı yaşarız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X