Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serkan'a haksizlik yapiyoruz, yarin öbür günü Burak'in performansi düserse ne yapacaksiniz?
    Serkan ın Türkiye'de tek rakibi yine serkandır. Nereye koysan oynar. Biraz tutukluğu var ama bu haliyle yine rakibi yok. Son maçlara bakın eğer durarak oynamasa boşa kaçan, pozisyon bulan, topa basan oyuncu o. ama biraz kondisyon ve morale ihtiyacı var. bir gol veya güzel bir asist onu kendine getirir. Hatta seyirci bile onu coşturabilir.

Serkana
    tüm takıma
    https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• mutafa ya yapılan eleştirileri de anlamakta zorluk çekiyorum..belediye maçında gayet iyiydi ileri çıkışları büyük bir takımın stoperine yakışır cinstendi..bu formuna devam ettiği takdirde özellikle içeride sıkışan maçlarda oyun kurma anlamında mustafa çok yararlı olacaktır..sağ kanat oynayan bir mustafa ya hayır diyorum ama stoper de ki mustafaya kefilim...

Yorum

• samsun taraftarinin kendisini anti-trabzonspor uzerinden yeniden uretmesine ornek, bu adamlar bu hayal alemine ne zaman daldi bilmiyorum. Ama ciddi problemleri oldugu kesin uc istanbullu turkiyeyi somurur elemanin derdi trabzon limani, ozellikle 5.dakikadan sonra ilginc soyledikleri orada trabzonspor dusmanligiyla gencleri zehirliyorlar. Trabzonspor hicbir zaman bahsettikleri kadar devletce kollanan bir guc olmadi ama anlayana iste.
        Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."

Yorum

• Serkan'a atıp tutuyoruz ama onun önünde iyi oynadığı dönemlerde oynayan harika bir Burak vardı.

Daha Burak ile birlikte doğru dürüst izleyemedik, çünkü Burak cezalı.

Burak ile birlikte tekrar eski formunu yakalayacaktır. Destek olma zamanı, köstek değil.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İddaa bize 1,70 oran açmış bu arada...
            Almanyada 2.10
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak highlander tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eldeki oyuncularla yetinmeyip,sürekli dışarı bakıyoruz.Onlara destek olup,sonuna kadar sahip çıkıp,performanslarının artmasına,bizimle bütünleşmelerine izin vermiyoruz.Sürekli gözümüz dışarda.Geçen sezonki yarışta son dakikaya kadar bize yaşattıkları heyecanı hatırlamıyoruz.Inter maçındaki gururu hemen unutuyoruz.Lille maçının geleceğini düşünüp heyecanlandırdıkları için bile teşekkürü ve desteği hakediyorlar.Ama yapmıyoruz.Sürekli eleştiriyoruz.Mustafa yerine Kemal Tokak,falanca yerine Cenk Tosun,onun yerine bu,bunun yerine o.Taraftar olmanın, taraf olmanın bir gereğiymiş gibi ,takım,hoca ve yöneticiler için bir diyet borcu çıkarıyoruz.Sürekli eleştiri,sızlanma,sinirlenme.Sürekli karşılaştırma.Hep bir memnuniyetsizlik hali.Ben taraftarlığı safça bağlanma olarak görüyordum.Onunla bir olmak.Yaşadığımız zor hayatta küçük küçük heyecanlar yaşatması,mutluluklar getirmesi,çocukça bir sabırsızlık hissiyatı.İnsanın karnında uçuşan kelebekleri hissetmesi.Kimi zaman hayal kırıklığı,kimi zaman tek vücut olma hissiyatı,kimi zaman teknik direktör olma zevki.Çetrefil bir işle uğraşırken Trabzonspor kadrosu kurmak...Hayatta başka birşeye kısa süreli sığınma ve güç toplayıp tekrar dönme.
              Bizim pekçoğumuzda,buralarda yazılan şeylerin pekçoğunda bunlar yok.Elindekinin değerini bilmeme,onunla yetinmeme,biraz destek verip potansiyellerinin yukarı çıkmasına yardımcı olamama,mutluluğun tadını çıkaramama...Şu takım bana çok heyecan veriyor.İsterlerse Samsun'a da yenilsinler.Ben taraftarım,okul müdürü veya şirket yöneticisi değil....
              Ne guzel yazmissin. Kelimesi kelimesine katiliyorum. Ben yurt disindayim ve gecen hafta takimimizin yasattigi gururu hissetmemi saglayan bir suru sey oldu. Isyerindeki futbolla alakasiz kisiler bile beni kutladilar. GS, BJK (ben Ispanya'dayim Guti vb.durumlari) ve FB disinda takim bilmiyorduk, demek senin takimin boyle ve onlarin hepsini geride birakti, Inter'i de orada yendi vb... Gercekten olagandisi birsey. Insan gurur duyuyor. Bizim buyumemizi saglayacak, bir dunya takimi olmamizi saglayacak gelisme bunlar. Bu gelismeyi de getirecek istikrardir. Istikrari da saglayacak oncelikle bizi buraya tasiyanlardir. Boyle oldugu halde sikelerle kirlenmis bir ligte, hicbir sey temizlenmemisken iki macta alinan iki ters sonuc ve bize bu kadar gurur ve heyecan getiren hocamizi bile tartisiyoruz. Daha dun R.Madrid bir futbolcusuyla es mali degeri olan Levante'ye kaybetti, yemin ederim bizim hoca ve takim kadar elestirilmedi.

Acikcasi bizim taraftarin onemli bir kismi burada klavye silahsorlugu yapmayi birakip antrenorluk kursuna falan kaydolsun. Icinde bastirilmis cevherleri gun isigina cikarsinlar ve belki biz de ileride yerli Morinhou'lar falan kazaniriz....
              "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
              http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• Tek isteğim, bize küfür etmek için fırsat kollayan Samsunspor'u ağır bir mağlubiyete uğratmak.

Başka bir isteğim yok...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tek isteğim, bize küfür etmek için fırsat kollayan Samsunspor'u ağır bir mağlubiyete uğratmak.

Başka bir isteğim yok...
                  Burak Yılmaz'dan 2 gol var banko
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iddaa da samsuna verin,

samsun yenerse biz kazanırız yenilirse trabzonspor kazanır.
                    Ozaman Mac berabere biter.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ozaman Mac berabere biter.
                      O zaman da Trabzon'um canın sağ olsun der geçeriz
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• galibiyetimiz dışındaki sonuçlar sürpriz sayılmaz.takımda koordine sorunu açıkça görünüyor
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak tsloner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          samsun taraftarinin kendisini anti-trabzonspor uzerinden yeniden uretmesine ornek, bu adamlar bu hayal alemine ne zaman daldi bilmiyorum. Ama ciddi problemleri oldugu kesin uc istanbullu turkiyeyi somurur elemanin derdi trabzon limani, ozellikle 5.dakikadan sonra ilginc soyledikleri orada trabzonspor dusmanligiyla gencleri zehirliyorlar. Trabzonspor hicbir zaman bahsettikleri kadar devletce kollanan bir guc olmadi ama anlayana iste.
                          http://www.youtube.com/watch?v=Xap6lIg5l84
                          '' Bu şehirde yaşıyorlar, başka şehrin hizmetçiliğini yapıyorlar. Yapamazlar. ''

Hadi lan ordan.

Önceden derlerdi, Samsunsporun olayı çekememezlikten başka bir şey değil diye. Bu konuşmayı dinleyince buna inanmaya başladım.
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abartininda bu kadari, ayrica Mustafa son maclarda oldukca iyi.
                            Yumlu mu?...Her topu taca atıyor...
                            Pozisyon alması falan da çok kötü..
                            Her an penaltı yaptıracak gibi..

*********************************************************
                            » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafından Düzenlenmiştir.
                            » Mesajın forum kurallarına uygun olmadığı tespit edilmiştir (Genel Kurallar).
                            » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajları düzenleme ve silme hakkına sahiplerdir.
                            » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
                            » Gerekli durumlarda itirazlarınız için: bordomavi@bordomavi.net
                            *********************************************************
                            En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 19.09.2011, 20:52. Sebep: Oyuncu ile dalga geçen mesaj
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• Bu maçı alıp çıkışa geçeriz diye düşünüyorum.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Samsun'un bizim hakkımızda ne düşündüğü ne hissettiği zerre umurumda değil. Bize ne Samsun'dan. Onlar bizi düşüneceğine küme de nasıl kalırız onun hesabını ypsınlar. Biz her zamanki gibi yenip gelicez.
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X