Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alanzinyo geldiği günden bugüne kadar maç esnasında laubali hareketleri,artislik hareketlerinin farkında olduğundan emin değilim suyunun ısındığını düşünüyorum bir kaç maç daha böyle oynarsa olacakları tahmin edebiliyorum.
    -maçı ciddiye alacaksın,rakiple dalga geçmeyeceksin.
    tolga
    celuska,glo,giray,cech
    volkan,zokora,colman,sapara,halil
    burak

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mustafa bile daha iyi oynuyordu bi ara serkandan.

celustka var birini getirmek zorunda değilsin.

alanzinho umursamaz oynuyor. bunun aksini söylemesin kimse.

takım adına olumlu yaptığı birşey yok. sadece koşuyor serkan. alanzinho ara sıra koşuyor onunda pres yaptığı yok.

elimizde kalacak alanzinho ve serkan, devre arası elden çıkartalım.
      Arkadaş söylemesi kolay da Türk futbolcumuz yok zaten. Kadroyu zor kuruyoruz türk futbolcu eksikliğinden dolayı. Yabancı kontenjanı olmasa gönderelim de olmuyor malesef.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Eldeki oyuncularla yetinmeyip,sürekli dışarı bakıyoruz.Onlara destek olup,sonuna kadar sahip çıkıp,performanslarının artmasına,bizimle bütünleşmelerine izin vermiyoruz.Sürekli gözümüz dışarda.Geçen sezonki yarışta son dakikaya kadar bize yaşattıkları heyecanı hatırlamıyoruz.Inter maçındaki gururu hemen unutuyoruz.Lille maçının geleceğini düşünüp heyecanlandırdıkları için bile teşekkürü ve desteği hakediyorlar.Ama yapmıyoruz.Sürekli eleştiriyoruz.Mustafa yerine Kemal Tokak,falanca yerine Cenk Tosun,onun yerine bu,bunun yerine o.Taraftar olmanın, taraf olmanın bir gereğiymiş gibi ,takım,hoca ve yöneticiler için bir diyet borcu çıkarıyoruz.Sürekli eleştiri,sızlanma,sinirlenme.Sürekli karşılaştırma.Hep bir memnuniyetsizlik hali.Ben taraftarlığı safça bağlanma olarak görüyordum.Onunla bir olmak.Yaşadığımız zor hayatta küçük küçük heyecanlar yaşatması,mutluluklar getirmesi,çocukça bir sabırsızlık hissiyatı.İnsanın karnında uçuşan kelebekleri hissetmesi.Kimi zaman hayal kırıklığı,kimi zaman tek vücut olma hissiyatı,kimi zaman teknik direktör olma zevki.Çetrefil bir işle uğraşırken Trabzonspor kadrosu kurmak...Hayatta başka birşeye kısa süreli sığınma ve güç toplayıp tekrar dönme.
        Bizim pekçoğumuzda,buralarda yazılan şeylerin pekçoğunda bunlar yok.Elindekinin değerini bilmeme,onunla yetinmeme,biraz destek verip potansiyellerinin yukarı çıkmasına yardımcı olamama,mutluluğun tadını çıkaramama...Şu takım bana çok heyecan veriyor.İsterlerse Samsun'a da yenilsinler.Ben taraftarım,okul müdürü veya şirket yöneticisi değil....
        En son highlander tarafından düzenlendi; 19.09.2011, 17:43.
        Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
        Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
        Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• Serkan'a haksizlik yapiyoruz, yarin öbür günü Burak'in performansi düserse ne yapacaksiniz?
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne sacmaliyorsun ya Serkan 6 Aydir inanilmaz kötü.
            Giray Militoya zorla Gol attiracakti.Müthis assist yapiyor rakiplere.
            Kemal Tokak seneye bjk veya gsye giderse ah neden almadik dersiniz siz.
            Aynen katılıyorum dediklerine ama ne yazıkki yabancı sınırlamasından dolayı defansta en az bir yerli oynatmak zorundayız e bu da haliyle Giray oluyor.Serkan da hiçbir şey yok.Böyle oynayacak hiç beğenmedim Tayfun Cora oynasın en azından Trabzonlu.Kemal Tokak ı hiç izlemedim ama Çarşambaya izleyecez sanırım.

Takımda geçen seneye nazaran pozisyona girme güçlüğü var aslında bu takım çok daha teknik zaman vermek gerek herhalde.febeş o berbat kadrosu bile beraber oynamanın avantajıyla bizden iyi görünüyor.

Yorum

• Kadrodaki hiçbir oyuncumuzu küstürmek gibi bir lüksümüz yok.Bu takım 3 kulvarda mücadele edecek.Her an herkese ihtiyaç duyacağımız aşikar.Ocak ayına kadar transfer olanağı olmadığını göre,bütün oyuncularımıza sahip çıkmalıyız.Formda olmayanı Hoca dinlendirecektir zaten.

Yorum

• Tolga
                Celustka-Giray-Mustafa-Cech
                Volkan-Zokora-Colman-Sapara
                Henrique(Halil)-Burak

Stoperde Glowacki oynarsa sıkıntı çıkıyor yabancı konusunda bence bu kadroyla çıkarsak kazanırız bu maçı , baktık oyun tıkandı Volkan çıkar Alanzinho girer , Sapara çıkar Halil girer...
                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serkan'a haksizlik yapiyoruz, yarin öbür günü Burak'in performansi düserse ne yapacaksiniz?
                  ya bi oyuncu 1-2 maç kötü oynar

3-4 maç kötü oynar.

1-2 ay kötü oynar.

yani bi adam 1 sezon berbat oynamaz.

serkan 2. yarıdan beri berbat,

kötü değil BERBAT

Yorum

• Samsun maçı zor ama bir golle çok kolay bir hal alacaktır..Ben dışarda oynanan maçlardan asla çekınmem, Onun için bizi yenmeye kalkacak bir takım yenilecektir. Eğer galip gelmek isteyen biz olursa o zaman puan kaybederiz..

Bank Asya da iken skorbordlarımızda plakasını naklettiğimiz samsun ve Ordu şehirleri arasındakı maçlarımızın kardeşilişk havasında geçmesi tek dileğim..
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tolga
                      Celustka-Giray-Mustafa-Cech
                      Volkan-Zokora-Colman-Sapara
                      Henrique(Halil)-Burak

Stoperde Glowacki oynarsa sıkıntı çıkıyor yabancı konusunda bence bu kadroyla çıkarsak kazanırız bu maçı , baktık oyun tıkandı Volkan çıkar Alanzinho girer , Sapara çıkar Halil girer...
                      henri 11 oynamaz, burak halil olur.

henri 3-4 maçtır çok kötü çok

Yorum

• Serkan konusunda eleştirilere bende katılıyorum. Serkan'dan bu yaştan sonra orta sahaya takviye görevi verilmesini de yadırgıyorum. Oynayacaksa Bek de oynamalı yada oynamamalı.
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İddaa bize 1,70 oran açmış bu arada...
                          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Colman ve Zkora gibi iki on liborunun one çıkışlarında stoperlerin onların mevkisini alması gerekiyor, Bu görevi layıkıyla yapacak yırtıcı bir stopere yanar dururum

Yorum

• Bütün olumsuzluklara rağmen samsun maçını 3-1 alacağımızı düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İddaa bize 1,70 oran açmış bu arada...

iddaa da samsuna verin,

samsun yenerse biz kazanırız yenilirse trabzonspor kazanır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X