Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Henri oynamasın yeneriz inşallah.

Serkan için de aynı düşüncedeyim ama mecburiyetten oynatıyor Hoca.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Telegolde sadri senerin acıklamaları yayınlandımı varmı izleyen

Yorum

• İlk olarak sakaryalı54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        melo bir önceki maçında rakibe kafa atıyor ceza yok bu maçtata golünü atıyor samsun kalecisine faul yapılıyor ama gayseli kuddusi penaltı veriyor üstelik birde kaleciyi oyundan atıyor işte açık açık şike

not: kalecinin atılması kötü oldu zira yediği golleri amatör kaleci yemezdi. yedek kaleci sanki daha iyiydi
        Burada çok haklısın renkdaş 40 metreden gol yedi, üstelik topun kaleye gitmesi yaklaşık 10 snyi buldu...Top kaleye gelene kadar takla atma fırsatı bile buldu bence...

Yorum

• Serkan kendiliginden birakana kadar senol hoca onu kesecegini sanmiyorum, serkan konusunda benim
          kafami karistiran bir konu daha var; sike konusunda ifadeye cagrilan bizde tek serkandir, ne hikmetse
          tesislerde bir yangin cikiyor yanlizca serkanin odasi yaniyor.
          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Aynı kaleci geçen hafta da ayağından top kaptırıp gol attırıyordu neredeyse rakip oyuncuya
            Cidden top kaleye gelene kadar o köşeye doğru yürüse top üzerine çarpardı arkadaş yahu.

Yorum

• ah vittek ah.tam ihtiyacımız olan adamdı.
              vittek burak için bulunmaz bi adamdı bence.
              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Ahmet Şahin oynasaydı keşke. Bizdeyken Kayseri maçında yaptığı hareketleri yapardı, beşlerdik bunları. Trabzonspor'a son zamanlarda gelmiş en kötü kaleciydi.
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• aykut unda takıma yavaş yavaş adapte edilmesi lazım.
                  ben hazırlık maçlarında çok beğendim aykutu.selçuğun rolünü üstlenebilecek bir yapısı var bence.
                  fakat oynamadan tecrübe kazanılmıyor.üzerinde durulması gerekiyor
                  Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İyi kötü yıllar sonra sırtı dönük oynayabilen birini bulduk o da ilk maçında sakatlandı. İş yapacaktı, iş yaptıracaktı.

Kısmet.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bakın şimdi TELEGOL'de Fenerli yönetici Abdullah Kiğılı konuşuyor Trabzonspor'un galibiyeti için tebrik ettik diyer. Bakın bu ligte iki büyük takım var denilsede gerginlikle beslenen yani çevresi gerildikçe baskı altına alındıkça daha iyi işler yapan iki takım var. Biri TRABZONSPOR diğeri fenerbahçe. Fener hep gergin tutuldu bizi trabzon ise hep poh pohlanmaya çalışılıyor. Sanmayın interi yendik ama ortada bir gerçek var İnter gerçekten çok kötü bir takım oldu. Bu haliyle biz o takıma 5 net pozisyon verdik.

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aykut unda takıma yavaş yavaş adapte edilmesi lazım.
                        ben hazırlık maçlarında çok beğendim aykutu.selçuğun rolünü üstlenebilecek bir yapısı var bence.
                        fakat oynamadan tecrübe kazanılmıyor.üzerinde durulması gerekiyor
                        şenol hocanın çok yetenekli bir oyuncu olsada 22 yaşından Türk oyuncu pek oynatmıyor. Bence bu takımda Aykut ve Eren hazırlanmalı

Yorum

• Hocası Aykut'u Benfica maçında oynattı, taraftarı da bir güzel sövdü o gece.

Oynat demekle olmuyor işte.

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bakın şimdi TELEGOL'de Fenerli yönetici Abdullah Kiğılı konuşuyor Trabzonspor'un galibiyeti için tebrik ettik diyer. Bakın bu ligte iki büyük takım var denilsede gerginlikle beslenen yani çevresi gerildikçe baskı altına alındıkça daha iyi işler yapan iki takım var. Biri TRABZONSPOR diğeri fenerbahçe. Fener hep gergin tutuldu bizi trabzon ise hep poh pohlanmaya çalışılıyor. Sanmayın interi yendik ama ortada bir gerçek var İnter gerçekten çok kötü bir takım oldu. Bu haliyle biz o takıma 5 net pozisyon verdik.
                            Sadri senerle ilgili bant vardı verildimi

Yorum

• ibb maçını kaybedeceğimizden ne kadar emin idiysem

bu maçı da kazanacağımızdan o kadar eminim
                              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                              (Dozer) Cemil Usta
                              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• değiştirdim kadromu alın yenisi yenemeyeceğimiz takım yok
                                --------------tolga----------------
                                serkan------celutska------giray------cech
                                -----------colman---zokora-------------
                                volkan---------adrian-----------sapara
                                ----------------burak-----------------
                                süper ötesi gör şenol hoca

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...