Allah'ın izni ile yeneceğiz kısa ve net.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
inter maçı kadrosunda alanzinhonun yerine adrian, henrikenin yerine burak oynasın bu maçtan en az beraberlikle çıkarız
"Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en
Yorum
-
--------------Tolga--------------
Celustka--Giray--Glowacki---Cech
---------Zokora--Colman---------
Volkan---------------------Adrian
--------Burak-----Halil-----------
yada ;
--------------Tolga--------------
Serkan--Celustka-----Giray----Cech
---------Zokora--Colman---------
Volkan---------------------Adrian
--------Burak-----Halil-----------
Sapara,Pawel,Henrique,Alanzinho,Aykut,ErenARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !
Yorum
-
ne beraberliği, interle oynamıyoruz, karşımızda real samsun var !İlk olarak mehmets29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinter maçı kadrosunda alanzinhonun yerine adrian, henrikenin yerine burak oynasın bu maçtan en az beraberlikle çıkarız
En son abcabca tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 00:55.
Yorum
-
samsun kesinlikle manisa ayarında bile değil. ibb'yi saymıyorum. ibb oturmuş ve bence kalitelide bir takım. samsun daha lige yeni çıkmış bana göre ligin en dandik takımlarından.
yapmamız gereken maçı biraz ciddiye almak.
çıkışa geçmek içinde iyi bir fırsat. işi sıkı tutarsak ilk yarıda işi bitirebiliriz.
taktik teknik durumlar dışında da samsun ve seyircisi hakkında yorumları gereksiz görüyorum. sonuçta onların klasmanı ayrı. bu yıl muhtemelen yine küme düşerler.konuşupta kendilerini bişey zannettirmenin alemi yok.
Yorum
-
.........................En son Ahmet Öztürk tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 01:01.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
ligde 4 maç, şampiyonlar liginde 2 maç, üst üste alt alta fark etmiyorİlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman cezalı değil mi ? Hem Manisa'da hemde bu akşam sarı kart gördü. İki maç üst üste sarı kart görünce cezalı duruma düşmüş olmuyor mu?
En son abcabca tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 01:04.
Yorum
-
Şl'de sadece ön elemelerde 2 maç diye biliyorum. Normalde 3 maç.İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligde 4 maç, şampiyonlar liginde 2 maç, üst üste alta alta fark etmiyor
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum