O maraton tribününde sabit adamlar var her sene parasını verip alır kombinesini stadı kendisinin sanır, oturun göremiyoruzculardan yani.
Tezahürat yapmıyor bu tipler ama futbolcumuzun biri hata yapınca sallayalarını akıtarak ağız dolusu küfrediyor Allah'ın gorilileri.
O adama da bedava kombine versen, o da bağırır belki
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Maçta ilgimi çeken noktalardan birisi, Lille nin bizim kulladığımız frikikte 5-6 futbolcumuzu birden bir anda ofsaytta bırakmalarıydı. Güzel çalışılmış bir taktik örnek olmalı bize.
O taktiği 90 dakika içerisinde 1 kez yapabilirsin sadece 2.de güle oynaya atarlar golü. Çok riskli bir taktik o bence zaten onlarda 1 kere yaptı.
Kim veriyor kombineleri bedava söylermisin, çok ciddiyim ?
Kim mi ? Seçim zamanı olanları unuttun galiba renktaş. He diyorsan ki, öyle bir şey yok. Kale arkasındaki taraftar gruplarımız 300er lira vererek aldılar kombinelerini. O zaman kusura bakmasınlar, günahlarını aldım.
Bizim köy diye bir şey yok, Trabzonspor var benim için.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
henrikeyi tutan arkadaşlar inter,lille ve ligdeki 4 maçta ne yaptığıı bir anlatsa,...yahut pawelden farkını
sonra iyi olacakmış yok yahu bana şimdi lazımsın tarihi günler geçiriyoruz bu gruptan çıkmak demek gs, fb sonra gruplardan çıkan 3. takım demek çeyrek final oynayıp yarı final demek şimdiye kadar alınan en büyük başarı demek uefa kupasından bile üstün
colmaın en buyuk zaaafının ve en buyuk ozelıgının ortak noktası asırı derecede sakin oynaması
colmanın savruk hali hiç çekilmiyor,iyi halinde de tadından yenmiyor. işin garibi geneldebu iyi ve kötü hal aynı maç içersinde oluyor... kesin ikizler burcudur
linkteki-gs forum- yorumlar dehşet
adamlar en azından fenerli gibi değiller
hatta biri nevzat şakar'ın konuşmasını alıntılamış ''sürekli türkiye cumhuriyeti için oynadık deyip durdu ,başka cumhuriyetlere göndermemi yapıyor acaba'' demiş
baya hoşuma gitti lan
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Ne demek istiyorsunuz?Amacınız dalga geçmekse burada geçmeyin gidin başka yerlerde geçin dalganızı.Burası büyük TRABZONSPOR taraftarının forumu yani kahvehane değil burada mahalle arkadaşlarınızla konuşmuyorsunuz.
Ne demek istiyorsunuz?Amacınız dalga geçmekse burada geçmeyin gidin başka yerlerde geçin dalganızı.Burası büyük TRABZONSPOR taraftarının forumu yani kahvehane değil burada mahalle arkadaşlarınızla konuşmuyorsunuz.
Yorum