Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Koray; tribün muhabbetlerini az buçuk bilen insanlardansın. Fakat ya çok safsın ya da muhteşem numara yapıyorsun kombine konusunda.

Maç için birkaç şey söylemek gerekirse; Bizim kapasitemiz bu veya bundan biraz daha fazla. Fazlasıyla haddimizi bilerek oynuyoruz tam oynamamız gerektiği gibi. Millet istediği kadar makara yapmaya çalışsın pozisyonları yok diye. Pozisyonu olanlar gibi "0" puan yapıp dünya tarihine geçmek daha kötü olsa gerek.

İlk senesinde şampiyonlar liginde 6 maç sonunda diğer takımlarımız ne yapmış böyle bir tablo hazırlayabilen varsa sevinirim.
    Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Dün 73. dk. filan, uydudan maçı izlerken, uydu kapandı. O sırada kuzenim " uydu bi geliyormuş, bi bakmışız 1-1 oluyormuş" dedi. O sıra uydu kendine geldi. Spikerin penaltı demesiyle neye uğradığımızı şaşırdık. Bi ara dua ettim bi kere daha gitsin uydu die ama nafile.
      KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• türk takımlarının şampitonlar ligi puan durumu

türk takımlarının şampitonlar ligi puan durumu

O G B M A Y + / - Puan

GALATASARAY 48 10 14 24 40 70 -30 43
        FENERBAHÇE 24 6 4 14 24 44 -20 22
        BEŞİKTAŞ 18 5 1 12 13 32 -19 16
        TRABZONSPOR 2 1 1 - 2 1 1 4
        Bursaspor 6 0 1 5 2 16 -14 1

Yorum

• İlk olarak tuncayy611 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          türk takımlarının şampitonlar ligi puan durumu

O G B M A Y + / - Puan

GALATASARAY 48 10 14 24 40 70 -30 43
          FENERBAHÇE 24 6 4 14 24 44 -20 22
          BEŞİKTAŞ 18 5 1 12 13 32 -19 16
          TRABZONSPOR 2 1 1 - 2 1 1 4
          Bursaspor 6 0 1 5 2 16 -14 1
          üst turda oynanan karşılaşmalar yok galiba sadece grup maçlarındaki performanslar
          Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• bende çoğu kimse gibi "alan ile niye başlanıldı? niye bu kadar dayanıldı?" sorularının cevaplarını kafamda aradım.
            ilk yarı için pasif bir oyun sergilediğimizden dolayı adrian 11de başlasa yorulurdu. asıl hedefimiz olan 2. yarıda birinin oyuna girmesi gerekirdi. alan sonradan girse ne yapacağı belirsiz olduğundan alanla başlanıp adrian oyuna girdi...

Yorum

• Evet sadece grup maÇlari var
              Üst tura sadece galatasaray ÇikmiŞ 2 kere 1998 1999 ve 2000 2001 sezonlarinda

Yorum

• burakı çok aradık, volkanda çok iyi giderdi cl de.

Yorum

• 11/12 sütununda en çok puan toplayan takımız, açıklaması 2011/2012 galiba
                  ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
                  verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
                  Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bende çoğu kimse gibi "alan ile niye başlanıldı? niye bu kadar dayanıldı?" sorularının cevaplarını kafamda aradım.
                    ilk yarı için pasif bir oyun sergilediğimizden dolayı adrian 11de başlasa yorulurdu. asıl hedefimiz olan 2. yarıda birinin oyuna girmesi gerekirdi. alan sonradan girse ne yapacağı belirsiz olduğundan alanla başlanıp adrian oyuna girdi...
                    Acaba diyorum, Şenol Hoca tüm bunları düşünüyor mu ? Benim de Karabük maçında aklıma bir şey gelmişti. Sürekli uzun top atıyorduk, evimizde oynarken pas yapmamız gerekirken. Galiba Şenol Hoca bu zeminde pas yapılmaz diye, bir maçlık taktik değişikliğine gidip uzun toplarla gol aramasını söylemişti takımına ve işe yaradı.
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak KOSİFOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maçta ilgimi çeken noktalardan birisi, Lille nin bizim kulladığımız frikikte 5-6 futbolcumuzu birden bir anda ofsaytta bırakmalarıydı. Güzel çalışılmış bir taktik örnek olmalı bize.
                      Pozisyonun devamını hatırlamıyoum ama top Giray'a geliyorsa hakkaten, ofsayt yok

Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        burakı çok aradık, volkanda çok iyi giderdi cl de.
                        En azından sağ açıkta Serkan azabını çekmezdik, gruptan çıkınca bu sıkıntıları bitireceğiz inşallah.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Giray ofsaytta değildi zaten ama yardımcı hakem ofsayt diye bayrak kaldırdı.
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• 2 sıra yukarı çıkarak 92. sıradayız
                            UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.
                            ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
                            verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
                            Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• ulan bir fenerbahçe'li olarak ilahi adalet diye bu takımın fark yemesini, puan kaybetmesini istiyorum ama inter maçında bir kere geldi gol oldu ve dünkü maçta da saçma sapan bir penaltı ile puan kazandı. işkillendim lan resmen ! lan ilahi adalet yoksa tecelli mi ediyor olm. lan yoksa biz şike yaptıkta trabzonspor harbi şike yapmadı mı ? ...

Kaynak : ekşisözlük
                              http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

• Yahu sesten ŞL müziğini bile duyamadım nerdeyse... İçimde kaldı heyecanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X