Star tv maç özeti fanatik'e göre biraz daha net...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 LOSC Lille
Daraltma
X
-
eyvallah saolasın..İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://video.fanatik.com.tr/Ne-de-ol...041.htm?auto=1
StarTV mac ozetiİnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
Üzerimizde kem gözler olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi tarihinin en iyi başlangıcı yaptık arkadaşlar.
Biraz keyfini çıkarın da.
Taraftar iyiydi. Daha iyi olabilir miydi ? olabilirdi. Yapabilir miyiz ? yaparız.
Bitti gitti.
"öyleydi böyledi" demenin, hem de bunu söylerken çözüm önerisi getirmemek çok saçma.
Birbirimizi çekiştirmeyi bir kenara bırakarak. Oynanan her maçı kulüp, takım ve taraftar olarak bir tecrübeye çevirebilmemiz lazım.
Başta dediğim gibi tadını çıkarın, medya'da ne kadar Trabzonspor haberi varsa okuyun bugün yarım saatinizi bu işe ayırın. hem bilgilenirsiniz, hemde Trabzonspor'un reytringi artar arkadaşlar.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Olamam. Nedir bu her maç taraftarı asıp kesmeler? Haklı olduğun zaman var olmadığın zaman var, hesabını iyi yapacaksın.İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakin ol şampiyon.
Benim şuanda kulaklarım zor duyuyor maratonda olmama rağmen. Bilmem anlatabildim mi!
Mesajım sana değil bu arada kusura bakma.
Yorum
-
son yılların en iyi taraftarı kısmına katılmıyorum.maraton komple oturuyordu.kale arkaları olmasa ses duymayacağız.gol olunca değil maçın genelinde destek olmaktan bahsediyoruz.İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık bu maçtan sonra da taraftara çamur atan, yok ıslık yoktu bağıramadılar boşluk vardı diyen benim gözümde ne Trabzonludur ne de Trabzonsporlu. Maçı kapalıdan izlemiş biri olarak söylüyorum son yılların en iyi taraftarı vardı dün. Hele o şl müziği çaldığı an. Süperdi!KACANDAN
Ben bu takımın taraftarı değilim.
Ben bu şehrin de takımın da sevdalısıyım.
Yorum
-
penaltı anı ve golden sonra ki ses muhteşemİlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://video.fanatik.com.tr/Ne-de-ol...041.htm?auto=1
StarTV mac ozeti
Yorum
-
Harbiden ya açtım tekrar tekrar izliyorum aynı yeriİlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepenaltı anı ve golden sonra ki ses muhteşem
Teşekkürler Sabri Ugan
O ne güzel penaltııı diye bağırmak
Yorum
-
Neyse...
Bilmem ekranlara yansıdı mı, bir ara(çoğu ara olduğu gibi) rakip nerdeyse tüm hatlarıyla bizim yarı sahamızda, bizimkiler de öyle.
Lille kalecisi ceza sahasından çıktı, çizgiye geldi ve ısındı
Bir uyana bir buyana koşu yapıyor.
Dalga geçti resmen.
Yorum
-
bende tekrar tekrar izledim doyamadım yine deİlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbiden ya açtım tekrar tekrar izliyorum aynı yeri
Teşekkürler Sabri Ugan
O ne güzel penaltııı diye bağırmak 

asıl olay şimdi.. formayı giyip çıkalım dışarı bakalım istanbul da ne kadar ezik var
çatlasınlar bütün ezikler..
Yorum
-
Skor çok iyi ama takım çok kötüydü. Şl de oynayan bir takıma yakışmayan şekilde oynadık hele ilk yarıda çok kötüydü. 2. yarıda birazcık bastırınca hatalarından faydalanarak golü attık.
Ben maçtan önce kontrollü oyunun iyi olacağını düşünüyordum. İlk yarı öyle oynamaya çalıştık ama kötü oldu. Lille takımına karşı 2. yarıdaki taktiğimiz daha akıllıca ve daha işler bir taktik oldu. Bu takıma karşı ilerde basıp top yapmalarını engellemek daha akılcıydı. Ve topu alıp ilerde tuttuğumuzda lille takımının en zayıf yerinin defansları olduğunu gördük. Kısacası bundan sonraki maçta lille takımına karşı ilerde basıp defanslarına karşı bir oyun sergilemeliyiz.
Yorum
-
Bunu bizim Tolga'da yaptı Sibelİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse...
Bilmem ekranlara yansıdı mı, bir ara(çoğu ara olduğu gibi) rakip nerdeyse tüm hatlarıyla bizim yarı sahamızda, bizimkiler de öyle.
Dalga geçti resmen.
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Fenerin Trabzonsporla imtihanı devam ediyor..biz puan alıyoruz...Fransızlardan fazla üzülen fenerliler...Durmak yok eziyete devam...Şeytan azapta gerek...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
ben görmedimİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse...
Dalga geçti resmen.
1 puan iyidir diyordum çok kötü oynasakta o 1 puanı almak sevindirici...
TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum