Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zokora 90 dakikayı çıkartamıyor,İnter maçında çok çalıştı ama sonra yere yığıldı bu maçta da sonlarda artık ayakta duracak hali yoktu,millete saldırmaya başladı,onu ekonomik kullanmalıyız,Adrian ve Henriqea bekleneni veremeyince sonuç kaçınılmaz oldu,takım şampiyonlar ligindeyken süper ligtre çok bişey beklemek hata olur,sabırlı olmalıyız,ama ne kadar az puan kaybedersek o kadar iyi,bundan sonra herkes haftada 2 maç yapınca eşitleniriz,kadromuz geniş,kullanmalıyız,Colman Zokora bu kadar maç temposunu kaldıramaz
    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• 6 puanlı takımlarla aramızdaki puan farkı 2.

Yorum

• Bizim için İstanbula yenilmek büyük bir olay değildir...

Ama İstanbul için bizi yenmek büyük bir olaydır.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• abi artık yalvarıyorum şu serkanı oynatmayın bu takımda bu nasıl bır iş anlamyrm görmüyormu senol hoca bu adamı maçtan sonra bır kaç oyuncuya kızıyor ama serkan hıç yok asıl ona kız sen adam hıç oynamıyor yaaa
          anlamadığım bırsey daha var neden volkanı alıp celuskayı oyuna soktu srkanı da öne aldı anlayamıyorum bu nasıl bır iş bırı bana anlatsın

Yorum

• Yapmayın arkadaşlar 1 maçla bütün biz sezonu olumsuz geçirecekmişiz gibi bir hava yaratmayın. Pis takımdır belediye yorgun halde yakaladılar bizi bu sonucu bu kadar abartıp yönetimin istifasına kadar taşımayın olayı. Daha ligin 2. maçı bitti. Önümüzde koca sezon var telafi edilebilecek kayıplar bunlar.
            Birde tribünü doldurmayan maça gitmeyen trabzondaki taraftar beni hayal kırıklığına uğrattı. İstanbulda olmama rağmen trabzonspor maçlarını istanbulda oynasın dendiği zaman en çok karşı çıkanlardan biriydim. Oranın ruhu taraftarı bizim özümüz değiştiremeyiz derdim. Ama görüyorumki trabzondaki maçlar bize iyice zarar vermeye başladı. Stadı bile dolduramadık şampiyonlar liginde 3 gün önce kazanmamıza rağmen. Taraftarın takıma olan katkısı iyice azaldı. Yani takımı ateşleyecek ne bi tezahürat var ne de başka bişey. İlk 30 dakka biraz bağırılıyor sonra premier lig maçları gibi ses seda gidiyor stadda. Bende artık maçların istanbulda oynanmasının mantıklı olduğunu düşünenlerdenim.

Yorum

• Dert etmeyin uşaklar, ikinci yarı 17'de 16 yaparuk...

Yorum

• Bende mi bir gariplik var anlayamıyorum ama ben bu maçta takımı gayet beğendim. Daha 3 gün önce İtalya'da İnter'le mücadele eden bir takım, taşlar henüz yerine oturmamış, rakip hem ters bir takım hem sert oynuyor, hakem de sertliğe müsamaha gösteriyor. Buna rağmen 55-75 dklar arası adamları ceza sahasına hapsetmişiz, bu arada iki muhteşem şut direkten dönüyor. Rakibin ilerde 3 tane hızlı adamı olduğu için defansı orta sahaya yaklaştırmakla büyük risk almak zorunda kalıyoruz ve defansın bir anlık gafletinden gol yiyoruz, mümkündür olabilir. Geçen sene hatırlayın ilk 5 haftada bursa bize tam 8 puan fark atmıştı, sezon sonu 20 puan gerimizde kaldı adamlar, daha 2. hafta ve takım iyi yolda. Bu arada ben taraftarı da çok beğendim, bizim taraftardan kimse hep bir ağızdan marş filan beklemesin zaten, taraftar maç boyunca takımı destekledi, yapılan hatalarda eskiden olduğu gibi tribünlerden homurdanma sesleri ıslıklar filan da yükselmedi, gayet sabırlı ve hoşgörülü idi takımına karşı. ibb gibi takımlar Süper Lig'de işin kolayını bulmuşlar, kanatlara iki hızlı adam, ilerde de etkili bir forvet bul, gerisini doldur defans ve defansın önüne, biraz da sert oyna, kümede kalman garanti.
                En son TheCrow tarafından düzenlendi; 19.09.2011, 09:24.
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• artık kapanan takımlara karşı bir oyun kurgusu oluşturmalıyız.ve bu kurguya uygun oyuncuları elimizde bulundurup sahaya sürmeliyiz.Trabzona gelen herkes kapanıyor arkadaş.Erkenden golleri dizeceksin sonra ikinci yarı kabız olmayacaksın.
                  Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• forvetler çok etkisiz..

bu yıl ilk 4 zor gözüküyor..

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dert etmeyin uşaklar, ikinci yarı 17'de 16 yaparuk...
                      Baktik yapamiyoruz, sike yapariz Nasil olsa cezasi yok

Yorum

• ArkadaŞlar cİddİ bİr Önerİm olacak.bu zayette Şerefsİzİnİ İ.b.b antremanini basip dÖvelİm.
                        Bu kadar osman ragip poyraz cocuklugu olmaz...
                        En azindan İbb antreman sahasina kasap zayette pankarti asalim!!!

Cİddİyİm.vİttek İ duydum dun acayİp ÜzÜldÜm

Yorum

• Meseleye 2 yönlü bakmak lazım....

1- Taraftar açısından : Artık bir iki kötü sonçta takımı yerin dibine geçirip bir iki iyi sonuçtada göklere çıkarmamalıyız..... Hemen yönetim istifa gibi söylemelerin kimseye faydası yok...

2- Takım açısından : Takımımızda bir büyük maçı kaznadıklarında diğer maça rehavetle çıkmaları önemsiz gibi davranmak huyunu bırakmaları lazım..... Her maça aynı ciddiyetle çıkılmalı... Avrupada takımların başarılı olmasının sırrı bu....

Birde takımın oturması için biraz zaman lazım......5-6 transfer geleli daha 1 ay bile olmadı.... Helede bir otursun takım bana göre geçen yıldan çok daha verimli olucaktır buna inanıyorum....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            artık kapanan takımlara karşı bir oyun kurgusu oluşturmalıyız.ve bu kurguya uygun oyuncuları elimizde bulundurup sahaya sürmeliyiz.Trabzona gelen herkes kapanıyor arkadaş.Erkenden golleri dizeceksin sonra ikinci yarı kabız olmayacaksın.
                            Katılıyorum. İlk yarılar çok önemli. Golü erken bulamassak maçı çok zora sokuyoruz kendi evimizde.
                            Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                            K.ATATÜRK

Yorum

• ligin bitimine 32 hafta var.playoff maçlarını saymıyorum bile. koskoca 32 hafta... sabırlı ve sakin olmalıyız. alacağımız bir galibiyet peşi sıra seri galibiyetleri başlatır.
                              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• top oynamak çok basit.biz zor olanı yapıyoruz. futbol verkaç üzerine kurulmuştur.bizim oyuncular sadece veriyor. böyle gol pozisyonuna zor gireriz.oyuncu kalitemizde sorun yok. sadece ama sadece verkaç yapsın takım. eziklerin oyununa bakın sadece verkaç yapıyorlar.başka oyun anlayışı varmı yok.verkaçı beceremezsen ne orta sahanı ne de forvetini beğenirsin.sonra defans gol yer vay defansımız kötü anlayışı başlar. şeno hocam nolur duy sorun oyuncularda değil taktikdedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X