Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geç oldu ama maçla ilgili düşüncelerim:

-Defansta bariz hatalar yapmaya devam ediyoruz, takımın en iyi mevkiisi orta saha gibi gözüküyor...

-Burak'ın olmayışı, Adrian'ı kitlemeleri ofans yönümüzü neredeyse sıfıra düşürdü...Halil'in oyuna girmesi ile oralarda top tutmaya başladık, bence Halil bu takımın değişmezi olmalıdır...

-Yenildik, normal sonuç ama bazılarının kafaları hala Inter maçında kalmıştı...

-Bir lafımda taraftara haa pardon maçta taraftar (bazı bölümler hariç) varmıydı!?? Maçın bitimindeki futbolcuların çağırılıp alkışlanması ise günü kurtaran olaydı...

-Son olarak, Şenol Hoca artık ligde Türklere şans vermeli, Halil'in oyuna girip neler yaptığını gördük...Çok iyiydi hem oyun olarak, hem arkadaşlarını ateşlemeye çalışarak...

Yorum

• Felaket tellallığı yapacak değilim ama yalnızca bu maç için sınıfa notumu açıklıyorum.

Colman dışında taraftar dahil herkese 0 (sıfır)! Oturun.
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Bu mac ile ilgili anlamadigim birsey var.

Neden Cumartesi oynadik? Besiktas neden Pazartesi oynuyor?
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu mac ile ilgili anlamadigim birsey var.

Neden Cumartesi oynadik? Besiktas neden Pazartesi oynuyor?
          Bunu yazmaya gelmiştim.

Çarşamba günü şampiyonlar ligi maçı yapmış kulübün maçı neden cumartesi ? kimsenin dikkatini çekmedi mi bu kulüpte ?

Yorum

• Ben Senol Gunesin Adriani neden oyundan aldigini 1
            Alanzinionun oyuna neden girdigini 2
            Bizim oyuncularin Alan a neden pas verdigini 3
            Hala anlamis degilim
            Birtek Adrianin oyununda derinlik vardi
            Alan aldigi butun toplari rakibe verdi
            Alan in yuzunden 2 futbolcumuz sari kart gordu ve Colman iki kere sari gormeliydi
            Selamlar
            Pasolig birilerin para kazanmasi icin yapilmis bir uygulamadir

Yorum

• Her takıma çeşitli aralıklarla dönüşümlü olarak fazladan dinlenme paylaştırılacak gibi gözüküyor. Örneğin biz bu maçı Cumartesi oynadık ama bir sonraki maçımız Çarşamba. BJK, Pazartesi maç oynamasına karşılık Perşembe'de maça çıkacak. Üstelik Perşembe'den sonra da tekrar Pazar maç oynayacak. Avrupa'da oynayan takımların programı gerçekten çok sıkışık. Ama nedense FB ve GS arasında baya bir fark var...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Agasrli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Senol Gunesin Adriani neden oyundan aldigini 1
                Alanzinionun oyuna neden girdigini 2
                Bizim oyuncularin Alan a neden pas verdigini 3
                Hala anlamis degilim
                Birtek Adrianin oyununda derinlik vardi
                Alan aldigi butun toplari rakibe verdi
                Alan in yuzunden 2 futbolcumuz sari kart gordu ve Colman iki kere sari gormeliydi
                Selamlar
                İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alan girerse %70 kaybederiz bence. Özellikle IBB'ye karsi Alan hic verilmli olamaz, üstelik mac 0-0 iken hic olamaz.
                Aslinda Alan iyi oyunuyla beni yaniltmisa benziyor, ama isin asli öyle degil iste. Senin dedigin gibi Colman ikinci saridan kirmiziyi görebilirdi. Buda yapilan sacma sapan top kayiplarindan kaynaklaniyor.

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen, ayrica kale arkalarinda sorun var diyen Yönetim neden calismalara baslamadi da oraya taraftar aldi? Merak ediyorum...
                Bu sorunun cevabinida alamadim. Bilen varmi neden?
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bursaya bakın her maç 3 atıyor ,birde şikeci eskişehire, birde bize... Bu yönetimden utanıyorum ;ama acaba onlar kendilerinden utanıyorlarmıdır hiç zannetmem pişkinlik başka birşeydir.Birde bir ş.ligi leylalığıdır herkeste gidiyor sadece bizmi katıldık bu ş.ligine gs,bjk,fb yıllardır katılıyor hiç böyle rezil bir oyun gördünüzmü ligde.Ya arkadaş ş.ligine bursa dahil katıldı bunu bu kadar abartmanın ne anlamı var.Bugün itibari ile nefret ettiğimiz bursa ve eskişehirden 5 puan fark yedik haladaha playofa rahat kalacağız diyebilen varmı bu kadar para harcayıpta playofa dahil kalamayacak bir TRABZONSPORUn başında bu yönetim ve hoca kalabilir mi?
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• merhaba arkadaslar bence bu takim bu sene ligde bir sey yapamaz bakin görün siz nedeni bu takima cok kaliteli oyuncular alinmadi alinmaliydi ama ne yazikki nerde adi ismi duyulmamis adam aldilar ankaragücünden sagdan soldan bakin yine söylüyorum sampionlar ligi bizi aldatmasin orada aldigimiz ikinci yaridaki iyi oyun sanslan birde gol bulduk bizdeki fitbolcular pres yapmiyorlar birde cok cok hizli süratli forvet lazim dedik ama hani dinleyen duyan olacagi buydu dahada neler olur bakalim allah bilir

Yorum

• Orta saha ile forvet arasi cok kopuk. Oyuncularimiz sabit duruyor yerlerinde capraz kosulari neredeyse hic goremedim. Serkan artik biraz dinlendirilmeli diye dusunuyorum. Volkan da takimi benimsemeli cekingen yapisi devam ediyor. Orta saha ile forvet arasindaki sorun cozulurse bence bizi guzel gunler bekliyor. Senol Hocam bunada el atar. 2 olumsuz sonucta felaket tellallihi yapmaya gerek yok. Hep destek tam destek renkdaslar!

Yorum

• Alanzinho nun direkten dönen şutundan önce topu önüne kaldıran Mustafa nın muhtemelen başka bir şey yapmaya çalıştığını zannderiyorum. Normal şartlarda mustafa yumlu öyle pas verebilecek bir pırıltıda topçu olduğunu gösterebilmiş değil, eğer bilinçli verdiyse benim için çok büyük bir pırıltı.

Burak ve tolga dan sonra Mustafa Yumlu da anormal gelişme gösterebilir.
                        Sana olan sevgimiz, ancak şampiyon olduğun gün düşüşe geçer

Yorum

• yok be arkadaslar neden neden diyoruz burada yiltiliyoruz söylüyoruz yaziyoruz ama bizim yöneticiler görmüyor yada görmemezlikden geliyorlar böyle gitmez bu takimdaki oyuncularlarlan sannetmiyorum basari saglansin bakin galatasaraya adamlarin nekadar borclari vardi aglaya siyla borclarini sifirladilar 80 milyon €urolukda transfer yapiyorlar yani bizimkiler ne yapiyorlar isde toplama oyuncu sanki coyun keci gibi aliyorlar bize ismi olan kariyeri olan fitbolcu alinacak yoksa olmaz bakin arkadaslar dünya degisiyor bizim takimda her hafta degisiyor neden acaba arayis icindemi bence evet ama böyle gitmez sayin senol hoca bu ise bir elatmali bence yoksa bu sene cok cok zorlu gececek gibime geliyor bakin bursaya bakin sikecilere istanbuldan 3 tane sikeciler var istanbul belediye besiktas sikefener bunlar ligden atmadiklari mütdetce bu ligin tadi tuzu olmaz yani aslinda suanki oynan galatasaray macindaki penalti posiosonu bence hakemi aldatmaya yönelik hakem siportmenlige aykiri diye yazmali bence ama malesef olmadi tam tersine karar verdi beden bize gecen hafta buraya ceze verdiler halende anlamis degilim bu cifte sitandart

Yorum

• Nakzo Adlı arkadaşım.fazla abartmıyormusun?benfıcaya barız hakem hataları ıle elendık.bılbao deplasmanında çanakkale geçılmezı oynayan bızdık.rövanşında T.T.Arena stadında maça 2 gùn kala 40 bılet aldı bu taraftar.bır tek sen ınanmıyorsun bu takıma galıba.ınter maçında nasıl dırenc gösterıp galıp geldıysek I.B.B. Maçında o derecede şanssızdık.vurduğumuz gırmedı olay bu! 2-3 oyuncumuz dışında hepsı ıyıydı.11 yapmakta sıkıntı yaşamadığımıza göre yönetım ve hocamız başarılıdır.Bursa 3 atsın eskısehır 5.nolacak yanı.bızde zamanı geldımı onlara atarız üçü beşı.10 yılda bır dünyanın gündemıne bır Türk takımı oturur.10 sene önce Gs'ydı, şımdı sıra bızde.fazla aksı yorum yapmayında heveslerımıze sekte vurmayın arkadaşlar.rahat rahat zırveye oynariz.zamana bırakalım yaşayıp görelım keyfını çıkaralım.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• taraftar sayısı yazıldı mı? İstanbul'dan o kadar taraftar çıkmaz yahu (ergenler için ironi olduğunu yazayım baştan)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X