Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yönetime laf demeyin.forum görevlileri bu konuda aşırı hassas.sonra forumda 1 hafta ceza alıyorsunuz.

Yorum

• Ligi takip etmeyecekler gelmiş burada bol keseden sallıyor. Yok istifa bilmem ne. 'Hoca istifa' yazan ceza alsın. Bu kadar terbiyesizlik yapılmaz.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senol hoca istifa yazanlar acaba neye hizme ediyorlar daha düne kadar Senol hoca desteklerken ya istifa diye yazanlar fb lilerden varki yok benim icin. Belki degisiklerde hata yaapmis olabilir ama istifa diye yazmak icin birkere iyi düsünmek gerekir
        Biraz alçaktan uç. Bir dahada bir Trabzonspor taratarına fenerliye benziyor yakıştırması kimse yapmasın. Eleştirir , eleştirmez . Bu sizi bağlamaz. Ama fenerliye benzetmek değil senin , cumhurbaşkanının bile haddi değil.

Kimse iyi gün dostu değil. Ben geçen senenin ortasından beri Ş.Güneş gitsin diyorum. Fenerliden farkım mı yok ? Frenleyin kendinizi biraz.

Yorum

• maçta en büyük hayal kırıklığı adrian'dır. o dinlenmişti, sazı eline alıp oynatmalıydı. bu yüzden alındı ama çok güçsüz ve isteksizdi maalesef. puan kaybı bağıra bağıra geldi...
          her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• ilk yarıda vittek in oynadığı pozisyonda ikinci yarı oynayan birisi var mıydı? yok... başka tartışmaya gerek yok bence
            特拉布宗冠軍

Yorum

• hadi biraz polyannacılık yapalım.
              her sene lige hızlı başlıyorduk. hatta ligin ilk yarılarını çok iyi performansla bitiriyorduk. bu sene ise kötü başladık ve daha 2. haftada 5 puan geriye düştük. belki bu sefer 2. yarı şahlanır, puanları arka arkaya toplarız
              BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yorumlara bakın Yani ben artık utanıyorum gerçekten stadı dolduramıyoruz daha..

belki de tarihinin en buyuk avrupa basarisindan sonra dahi stadi dolduramamis ts.
                Aynen, ayrica kale arkalarinda sorun var diyen Yönetim neden calismalara baslamadi da oraya taraftar aldi? Merak ediyorum...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 3 Gün Önce Dünyanın En Mutlu İnsanı Yaptı Bu Takım Beni

İstiyosa Küme Düşsün
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Hocamızı eleştirenler ruhsuzlar acaba kimin gelmesini bekliyorlar . Bir şey söyliyim bu takıma morinho gelse Şenol hoca kadar başarı yakalayamaz
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• 2 orta saha 4 hücumcuyla oynadığımız her maçta zorlanırız. Şimdi bir de Zokora ve Colman formlarının zirvesinde yani. Enayi futbolundan başka bir şey değil. Rakip bakıyor 4 forvet ohhh diyor gel Trabzon. Bir şey yapmalarına gerek kalmıyor biz kaptırıyoruz zaten kendi kendimize topları.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Taktığınız çocuğa sizde. Ne var yani istifa et dediyse ? 25 yıldır şampiyon olamıyorsam, ve bunu Şenol Güneş ile de defalarca deneyip başaramamışsam, çocuğun bunu yazmaya hakkı var.

Kimin ne yazacağına çok karışmamak lazım. Şenol Güneş sadece yenilince eleştirilmiyor. Bende dahil birçok kişi Şenol Güneş'ten uzun süredir memnun değil.
                        Kardeşim yukarıda eleştiren bir çok arkadaşımız var.Ama daha 2 gün önce kahramanımız olan bu insanı şimdi bir mağlubiyet aldı diye istifaya davet etmek , heleki 2. hafta da bunu yapmak insafsızlık değildir de nedir?Klavye delikanlılığı çok kolay bu arkadaşlar için...

Yorum

• Trabzondaki taraftarı o stada artık çekemez bu takım.

Neden mi?

Mağlubiyetten değil oynanan ne olduğu belli olmayan (oyundan da demiyorum) şeyden dolayı...

Tarafta mücadele ister, hırs ister, konsantrasyon ister, bunlar yok takımda.

Yazık olmuş. Toparlanana kadar da atı alan Üsküdarı geçer.

Yorum

• yapmayın cokmu kötüydük yorgun argın bukadar biz carşampa cumartesi bjk perşembe pazartesi oynuyor nasıl olacak
                            nasıl bakarsan öyle görürsün
                            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• şuanda play off olsa:

fb 3 puan
                              ts 1 puan

sadece fb galibiyetine bakar.....
                              üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Bir yenilgi sonrası, bu kadar ağır ve aşağılık seviyesinde Şenol Hocayı istifaya davet eden .... zekalılara sesleniyorum.Gidin başka takımları tutun.Her hafta hoca kellesi ile doyarsınız.Yaptığınıza isim bulamıyorum.Yazıklar olsun size....
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X