Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zokorra yazdım sanıyorum tek r imiş Neyse çok onemli değil bn olsam Zokorro koyardım adını
    Aklıma Zorro geldi birden bize de maskeli bir kahraman lazım.
    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Olacak böyle maçlar..
      Zamanla çok daha iyi olacaz bundan şüphem yok !
      "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
      Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şenol abi takımı nasıl görüyorsun..
        Adaşın doğru mu yapıyor sence
        Bu gece hiçbir şey yazmadım Armağan hala daha sinirliyim yarın sakinleşince bir şeyler yazıyım

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aklıma Zorro geldi birden bize de maskeli bir kahraman lazım.
          )Yorumuma ne diyeceksınız)Bu arada benım adım da Şenol adaşız
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Terbiye sınırlarını aşmayacaksak Şenol Güneşe Şenol Güneş dedim diye biri edepsiz diyor diğeri de ergen hayvan bu ne?
            Cem Kardeşim ve diğer arkadaşlar sakin olalım ve o yazdıklarımızı silelim.

Yorum

• İ.B.B takımı ligin orta sıra takımlarını yenemez.

Yorum

• Vittek de sakatlandı, Yahu Ankaragücü'nden aldığımız bir tane oyuncu faydalı çıksın..Nasıl iş anlamıyorum.
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Transfer sezonu bitti mi ?

Yorum

• İlk olarak oguzhanssan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir antu alıntısı..varın gerisini düşünün...neredeyse haklı diyeceğim bu istikrarsızlığı görünce.. Plaka da cabası
                    ------------------------------------
                    53ENGİN - 18.09.2011 00:41

ts 10 sene içinde bir sezonda 82 puan toplasın zimbabve büyükelçiliğinde 1 ay bedava çalışacağım
                    -----------------
                    bence şimdiden valizlerini toplamaya başlasın
                    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Burağın yokluğunu çok hissettik.
                      FIRTINA

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lan odun sen kim saygıdan bahsetmek kim sığır ergenler binsin seni
                        ooo yeni küfürler ögreniyorum devam böyle

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          )Yorumuma ne diyeceksınız)Bu arada benım adım da Şenol adaşız
                          Çok memnun oldum Adaş Ben Sapara oynarsa Zokora bu role bürünmeye ihtiyaç duymaz diyorum.Adrianı sola Burak'ı forvete sağa da Volkanı denemesi lazım Hocanın böylece sağdan soldan gelebiliriz ve bekler de hücuma rahat katılır.Henrique biraz dinlensin.Yani orta saha

------------------Zokora------------

------Colman ----------------Sapara olmalı iç saha maçlarında
                          En son Şenol Altunsoy tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 02:56.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Transfer sezonu bitti mi ?
                            başlamadı bile 4 ay daha var ocak ayına :d

Yorum

• Bunu diyen anguta sorsana..

Bu Ezikbahçe 20 senede 18 de 17 yapsın bende geleceğim oraya)

Yorum

• Senol abi senin elemani ne zaman oynatmayi düsünüyorsun ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X