Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımlar maçlara nasıl hazırlanıyor çok merak ediyorum.
    Yada Futbolcular idmanlara geldiklerinde sadece fizik mi çalışıyorlar??

Şöyle bakıyorum da, Yeni transferlerimiz sankı habire antrenman yapıyor gbi geliyor bana.. Kımse kımseyi tanımıyor..

Mesela İBŞB takımı analiz edildi mi? yoksa Biz İNTER i yeniş takımız onlar bizi analız etsin görüşü mü hakımdi futbolcularda..
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      20 yaşındaki çocuk babası yaşındaki adama(Şenol Güneş'e) ismiyle hitap edebiliyor. Bu kadar biliyoruz işte her şeyi. Önce edep.
      Neyiyle hitap edeyim kardeş? Hz.Şenol Güneş falan mı diyeyim ? Benim edebimi ölçmek sana ya da bir başkasına düşmez.İnsanlara ismiyle hitap etmek sizin oralarda garipse yapabileceğim bişey yok.
      Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu takım içerideki maçlarda önceden olduğu gibi yine zorlanacak.
        Daha doğrusu kazanmak için oynayacağı bütün maçlarda bu şekilde sıkıntılar yaşayacağız.
        Mesela İnter maçında Henrique ve Halil, Celutska ve Cech'e defansif anlamda çok katkıda bulundular.
        takım halinde çok iyi yardımlaşma ve iyi pas trafiğiyle başarılı bir sonuç aldık.
        Bugünkü maçta Volkan ve Henrique ortasahayı geriye bile geçmediler.
        O nedenle bekler hücuma çıkamadılar.
        İ.B.B gibi iyi kapanan takımları da ancak kanatları etkin kullanırsak aşabiliriz.
        Alanzinho girdikten sonra biraz ortalığı karıştırdı sadece.
        Once de yazdım,

Şenol Hoca bir maça yanilmemek için çıksın, Oyunu kazanırız. Ama mutlak kazanmamaız gerekn bir maçı alabilmemiz için oturmuş bir kadroya ihtiyacımız var..

Kımse ksuruma bakmasın,
        oyuna hükmedemiyoruz,
        Topa sahip olamıyoruz,
        rakibe oynama imkanı veriyoruz
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Mustafa Yumlu,Serkan Balcı bu 2'si çok yetersiz
          Alanzinho çok bencil..Henrique ne yaptığı belli değil..Halil bal yapmayan arı..
          Colman ve Zokora kaç maç daha idare edecek çok merak ediyorum..
          Sapara neden düşünülmüyor..
          2 haftada 5 puan gitti..
          Geçen yıl ilk yarı 9 puan kaybetmiştik sanırım..
          ölümüne trabzon !

Yorum

• @lazibere

Bilinçli mi yazıyorsun bilmiyorum ama Zokorro değil Zokora.
            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu takım içerideki maçlarda önceden olduğu gibi yine zorlanacak.
              Daha doğrusu kazanmak için oynayacağı bütün maçlarda bu şekilde sıkıntılar yaşayacağız.
              Mesela İnter maçında Henrique ve Halil, Celutska ve Cech'e defansif anlamda çok katkıda bulundular.
              takım halinde çok iyi yardımlaşma ve iyi pas trafiğiyle başarılı bir sonuç aldık.
              Bugünkü maçta Volkan ve Henrique ortasahayı geriye bile geçmediler.
              O nedenle bekler hücuma çıkamadılar.
              İ.B.B gibi iyi kapanan takımları da ancak kanatları etkin kullanırsak aşabiliriz.
              Alanzinho girdikten sonra biraz ortalığı karıştırdı sadece.
              Abi büyük takım olmanın zorluklarını yaşıyoruz bu noktada.

Belediyespor'a karşı Inter'e oynadığın gibi 10 kişi kendi sahanda karşılayamazsın sonuçta. Anadolu takımları için Inter maçında yaptıklarımız gerçekten örnek teşkil etmeli lig için konuşuyorum. Avrupa'da bu şekilde oynarsak gruptan çıkarız.

Taraftar takımından saldırmasını bekliyor. Henüz buna uygun oynayamıyoruz malesef. Inter maçında oynadığımız gibi oynamaya başlamalıyız ligde de. Topu bol bol pas yaparak ayağımızda tutmalı, dikine oynamak yerine pas yaparak rakibi açmaya çalışmalıyız. Arkada savunma güvenliği her zaman üst düzey olmalı, bir puan cepte olsun her zaman için. İlk mağlubiyetimizi erken aldık malesef.
              En son Oğuzhan tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 02:42.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neyiyle hitap edeyim kardeş? Hz.Şenol Güneş falan mı diyeyim ? Benim edebimi ölçmek sana ya da bir başkasına düşmez.İnsanlara ismiyle hitap etmek sizin oralarda garipse yapabileceğim bişey yok.
                ergen adam olmuş da ahkam kesiyor. saygı göstermeyi öğrenmedikçe hayvan kalıcaksın devam et

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @lazibere

İlker Yasine bir tepki sanırım

Yorum

• İlk olarak mclarens tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ergen adam olmuş da ahkam kesiyor. saygı göstermeyi öğrenmedikçe hayvan kalıcaksın devam et
                    Lan odun sen kim saygıdan bahsetmek kim sığır ergenler binsin seni

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lan odun sen kim saygıdan bahsetmek kim sığır ergenler binsin seni
                      Ayıp oluyor beyler yakışmıyor.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Terbiye sınırlarını aşmayalım beyler..
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• Biz İnter'i nasıl yenmişsek, onlar da bizi aynı şekilde yendiler.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @lazibere

Zokorra yazdım sanıyorum tek r imiş Neyse çok onemli değil bn olsam Zokorro koyardım adını

Yorum

• Terbiye sınırlarını aşmayacaksak Şenol Güneşe Şenol Güneş dedim diye biri edepsiz diyor diğeri de ergen hayvan bu ne?

Yorum

• Şenol abi takımı nasıl görüyorsun..
                                Adaşın doğru mu yapıyor sence
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X