Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Top oynadıysanız o adamın topa vurduktan sonra ya da Vittek'in ayağının araya girdikten sonra küt diye duramayacağını da bilirsiniz. Tamam Zayatte'yi biliyoruz da bu pozisyonda bence suçu yok.
    Kasap gibi hareketine devam ediyor ,ayaklarini makas gibi kapatiyor dikkatini cekerim baska soze gerek yok ,orda topa vurduktan sonra o siddete daha gereke yok.
    Goruntude oyle hafif gelir sana belki, bende ayni turlu sakatlik gecirdim 15 sene top oynadim, o sakatliktan beri daha top oynayamadim.
    Bunuda bir Trabzonsporlu etseydi ayni siddetle kinirdim, boyle hareketler de hic bir ceza olmayinca o zamanda kafayi yiyorum boyle adaletin.
    Zaten insanlar boyle dusundukce boyle sakatliklar daha cok meydana gelir ne yaziki ....

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      vitteki sakatlayan kamil zayatta hayvanı geçen sene de burağın burnunu kıran şerefsiz değil mi?
      ta kendisi...

Yorum

• İlk olarak Altan 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Topa vurarken dikkatli olacaksin ,sen saade topu atiplen bittimi zanediyorsun ,adam resmen 2 ayak ayi gibi zipliyor oraya baska kimse topa tutmasin diye ve o arada Vittek onun kurbani oluyor, ikini ayakini makas gibi kapatiyor Zayatte orda....
        Benimde top oynarken capraz baglarim kesildi , nasil bir aci oldunu iyi bilirim....
        daha kötü olan pozisyon geçen hafta yaşandı, Isaac Henrique'ye faul yaptı kırmızı gördü,

topa o şekilde kayan adam ayağını kaldırması normal, adam biçmek için gitmediği de belli zaten, çok öncesinde 2 ayağını da şekillendiriyor zaten, maçlara dikkatli bakarsanız bizim defans oyuncularının da toplara aynı şekilde kaydığını görürsünüz, hatta İnter maçında da olmuştu aynısı defalarca

pozisyonda adamın suçu yok, tamam bu onun iyi birisi olduğu anlamına gelmez ama pozisyon çok şanssız pozisyondu, aynı Onur'un sakatlandığı pozisyon gibi
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İş ahlakı nedir bu yani anlamıyorum sahaya şortsuz mu çıkmış Jaja? Devlet dairesi mi burası ya da alman ordusu mu? Jaja futbolda çok ender bulunabilen hele hele trabzona getirebileceğin en yetenekli ve skora katkısı olan isimdi.Henri ya da alanzinhonun yerinde Jaja olsaydı maç farklı biterdi.Jaja olsaydı manisa maçıda farklı biterdi Jaja demek + skor demekti kimse görmek istemiyorum ama bizim 3 hücumcumuz vardı selçuk ve pasları,burak ve jaja.Keşke olsaydı varsın pres yapmasın bir iki laubali top kaptırsaydı henri ya da alanzinho ne işe yarar?? her yerleri disiplin olsa ne olacak.
          İş ahlakı hususunda bir çok örnek mevcut. Bak Messi'ye, Xavi'ye, Giggs'e, Scholes'e. Bizde 5 sezon oynayan Umut'a bak hiç olmazsa.

Benim futbol anlayışım böyle. Ben istemiyorum bu tür adamları. Bu kadar basit.

Şenol Hoca da istemedi, gönderdi.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bu takımı geçen yılki takımla kıyaslamak adil değil. Bu takım üç yıl önceki takım ile kıyaslanmalı. Geçen yıl oturmuş bir düzene nokta tranferler yapmıştık. Bu yılda tıpkı üç yıl önce ki gibi yepyeni bir takım yaptık. Yerli kalitemizin zaman içinde aratacağına inanıyorum. bununla beraber geçen yıldan çok daha fazla can yakan bir ekip haline geleceğiz.

Yorum

• Burak'ın burnunu kıran değil, Burak'ın kafasını kıran.
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• pozisyonda Vittek'in ayağına da dikkat edelim, adamın tam bileğine basıyor, faul kararı da doğru bence
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• neyse canım sıkıntı yapmayalım.takımın yarısı yenı geldı.bı kaç haftaya süper olacağız.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      pozisyonda Vittek'in ayağına da dikkat edelim, adamın tam bileğine basıyor, faul kararı da doğru bence
                      Evet o Zayatte pek iyi niyetli bir adam değil ama burada topa vurmuş sonuçta.

Ama daha sonradan diğer bacağını çekebilir miydi makas yapmamak için orası tartışılır.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• ah su kadroda bizim fatih sultan tekke olcakti, tabi o 2002-2006 arasindaki fatih, iste o zaman hic canimizi sikmazdik, tek basina yeterdi forvete..

Yorum

• - Zayetteye kızmaya gerek yok baş mimar Abdullah Avcı denen şerefsizdir , tüm kazma adamları takıma toplayıp it gibi koşarlar başkada bişey bilmezler , hemen bunu unutup önümüze bakmalıyız...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Zayatte'yi anlamak çok zor değil.
                            Sonuçta adam "mantalitenin" bir ürünü.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İş ahlakı hususunda bir çok örnek mevcut. Bak Messi'ye, Xavi'ye, Giggs'e, Scholes'e. Bizde 5 sezon oynayan Umut'a bak hiç olmazsa.

Benim futbol anlayışım böyle. Ben istemiyorum bu tür adamları. Bu kadar basit.

Şenol Hoca da istemedi, gönderdi.
                              Şenol hoca istemedi gönderdi bunu gördük iyi de biz bu gece bir şey daha gördük Şenol hoca'nın çok istediği ve Jaja'nın yerine alınan Adrianı da gördük bu gece. Hoca'nın kendisi dayanamadı aldı dışarı

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol hoca istemedi gönderdi bunu gördük iyi de biz bu gece bir şey daha gördük Şenol hoca'nın çok istediği ve Jaja'nın yerine alınan Adrianı da gördük bu gece. Hoca'nın kendisi dayanamadı aldı dışarı
                                Bir de bu var işte. Bir iki maçla adam değerlendirme. İyi, aynen devam.

Geçen maç asist, 'vay Adrian süper, Jaja'ya bilmem kaç basar...' bir maç kötü oldu mu 'vur yerin dibine...'

Ee, taraftar haklı nasılsa. Her şartta, her koşulda.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X