O degilde şimdi takıma sallayan arkadaşlar 2 3 galibiyet üst üste alınca helal olsun..Bu takım şampiyon olur önünde kimse duramaz demeye başlarlar...Birazda ortalıgı kızıştırcagınız yerde ortalıgı sakinleştirseniz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Hoşgeldin.İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO degilde şimdi takıma sallayan arkadaşlar 2 3 galibiyet üst üste alınca helal olsun..Bu takım şampiyon olur önünde kimse duramaz demeye başlarlar...Birazda ortalıgı kızıştırcagınız yerde ortalıgı sakinleştirseniz...
İyi ki geldin.=)
Yorum
-
Top oynadıysanız o adamın topa vurduktan sonra ya da Vittek'in ayağının araya girdikten sonra küt diye duramayacağını da bilirsiniz. Tamam Zayatte'yi biliyoruz da bu pozisyonda bence suçu yok.İlk olarak Altan 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTopa vurarken dikkatli olacaksin ,sen saade topu atiplen bittimi zanediyorsun ,adam resmen 2 ayak ayi gibi zipliyor oraya baska kimse topa tutmasin diye ve o arada Vittek onun kurbani oluyor, ikini ayakini makas gibi kapatiyor Zayatte orda....
Benimde top oynarken capraz baglarim kesildi , nasil bir aci oldunu iyi bilirim....
Yorum
-
Selçuk İnan örneğini veren arkadaşlara bir hatırlatmam olacak. Evet, söyledikleriniz doğru, Selçuk bu takımda kalmalıydı, faydalıydı, vs. Ama artık yok. Peki Selçuk'un ilk 2 sezonunda neler oldu? Avni Aker'de Selçuk'a edilen küfürler tren olur !
Arkadaşlar, bu kadro büyük değişime uğradı. Bu konuda yönetimi suçlayabiliriz ve haklıyız da ama artık oldu ve bitti, geri dönüşü yok. Yeni oyuncularla yeni bir takım oluşturmak lazım, bu da zaman alacaktır. Bu gerçeği kabullenip ona göre davranalım, yorum yapalım. Bir süre daha geçen seneki kadroyu sahada göremeyeceğiz, bunu herkes kabullensin.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
bende aynen bunu söylemek istedim...İlk olarak Altan 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTopa vurarken dikkatli olacaksin ,sen saade topu atiplen bittimi zanediyorsun ,adam resmen 2 ayak ayi gibi zipliyor oraya baska kimse topa tutmasin diye ve o arada Vittek onun kurbani oluyor, ikini ayakini makas gibi kapatiyor Zayatte orda....
Benimde top oynarken capraz baglarim kesildi , nasil bir aci oldunu iyi bilirim....
hemfikiriz renkdaş.Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Onur ve Vittek boşu boşuna sakatlanan futbolcular.
Birde Barış var !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
tmm haklisin zaman cok kisitliydi fakat sampiyonlar ligine kalmasaydik nolcakti bu eksik kadroylami sezonu gecirecektik, transfer planlamasini bence iyi yapmadi bizim yönetim..İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 günden kimi alacaktın? Ziegler'i almak istedik, ne oldu? "Bir günde karar veremezdim" dedi adam. Çok güzel eleştiriyoruz da biraz da gerçekçi olalım !
biz siradan bir takim degiliz TRABZONSPORUZ her sene düzenli kaliteli transferler yapmamiz gerek, tabiki bu durumda tffnin büyük bir payi var, uefa uyarmasa feneri sampiyonlar ligine gönderceklerdi, ona ragmen bizim yönetimin daha akilli davranip bizi ezdirmemesi lazim, onlara malzeme vermemesi lazim...
Yorum
-
İş ahlakı nedir bu yani anlamıyorum sahaya şortsuz mu çıkmış Jaja? Devlet dairesi mi burası ya da alman ordusu mu? Jaja futbolda çok ender bulunabilen hele hele trabzona getirebileceğin en yetenekli ve skora katkısı olan isimdi.Henri ya da alanzinhonun yerinde Jaja olsaydı maç farklı biterdi.Jaja olsaydı manisa maçıda farklı biterdi Jaja demek + skor demekti kimse görmek istemiyorum ama bizim 3 hücumcumuz vardı selçuk ve pasları,burak ve jaja.Keşke olsaydı varsın pres yapmasın bir iki laubali top kaptırsaydı henri ya da alanzinho ne işe yarar?? her yerleri disiplin olsa ne olacak.İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnter maçını izlemediğiniz belli. Açın izleyin nasıl oynadığımızı. Jaja'ymış, iş ahlakı sıfırdı bu adamın. Gitti diye demiyorum geçen yıl da söylüyordum.
Saydığınız isimlerden Selçuk pas konusunda, Umut da pres yapmada etkiliydi. Jaja'yı buraya sıkıştırmak biraz zorlama olmuş.
Neyse Allah ömür verirse buradayız. Takım pas yüzdesini artırmada gelişim gösterecektir. Bakalım o zaman bahaneniz kalacak mı.
Not: Yok gitmişlermiş de, nasıl pas yapacakmışızda falan filan.. Sanırsın bir tek bu adamlar pas yapmasını biliyor.Hırsız çok,polis çok,adalet yok.
Yorum
-
bizden beraberlik ve galibiyet alan takımların küçük takılması takılması çok normal bir durum,
karşında 82 puan alan ve şampiyonlar liginde İnter'i yenen bir takım var, çıkıp al sana boş alan diyemezsin, defansif oynayıp kontratak futbolu oynayacaksın, özellikle Trabzon'da oynuyorsan 2 kaç fazla güç sarfedeceksin,
Önemli olan butür durumlarda rakibi nasıl açacağın, biz Alanzinho'dan bekledik ama malesef o da aldığı topları ezdi,Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
o sekilde topa müdahale eden 50yasindaki Babam da olsa o topu alir, ama rakip te sakatlanabilir onun yüzünden, onun için ben tekrar baktim baktim ve zayatte tam kudur köpek gibi dalmis topa..... ayni zamanda da rakibeİlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepozisyonu aynı şekilde Giray'da çok yapıyor, burada en büyük şanssızlık Vittek'e denk gelmesi, başka oyuncu sakatlanmadan da çıkabilirdi, adam topa müdahale etti, gerçekçi olalımTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hoşbulduk dicem renktaş da ama pek hoş bulmadım.Daha dünya kadar maç var önümüzde üst üste galibiyetler alıp sonra küme düşme için oynayan takımları da biliyoruz...Ben yenildikten sonra sadece bmn geliyorum ama keşke gelmeseydim dedigim oluyo...İstanbul medyasından beteriz yemin ederim...Biraz birbirimize moral versek üzüntü felan kalmaz daha da yürekleniriz ama gel gör ki durum ortada ...İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin.
İyi ki geldin.=)Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
İyi güzelde jaja'nın ahlakını tartışmadım futbolculuğunu tartıştım. Bence siz geçen sene ki maçların son 5 hariç gene bir izleyin takımın en beğenileni Selçuk çıkıyor onla oynamaktan zevk alıyorum dediği jajanın ahlakını tartışmaya açmadık. Ahlaksa o zaman şunu söylemek lazım kulüpten hakettiği para isteyip alan bir futbolcunun hiçbir neden yokken rakip oyuncuya tekme atıp 3 maç ceza veya taraftara polemiğe girip 1 maç ceza almak bunlar hangi ahlaka sığıyor çok merak ediyorum.İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnter maçını izlemediğiniz belli. Açın izleyin nasıl oynadığımızı. Jaja'ymış, iş ahlakı sıfırdı bu adamın. Gitti diye demiyorum geçen yıl da söylüyordum.
Saydığınız isimlerden Selçuk pas konusunda, Umut da pres yapmada etkiliydi. Jaja'yı buraya sıkıştırmak biraz zorlama olmuş.
Neyse Allah ömür verirse buradayız. Takım pas yüzdesini artırmada gelişim gösterecektir. Bakalım o zaman bahaneniz kalacak mı.
Not: Yok gitmişlermiş de, nasıl pas yapacakmışızda falan filan.. Sanırsın bir tek bu adamlar pas yapmasını biliyor.
Allah uzun ömürler verir inşallah ama geçen sene bu takım neden daha iyi olmuyor diye konuşurken bu sene bu takım iyi olur mu diye saç baş yonarız
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum