Adrian ve Cech ile Cihan'ın oynadığı bölgeyi perişan ederiz diye düşünüyorum skoru da ordan buluruz merakla beklediğim şey ise Volkan'ın taraftarla olan ilk buluşması heyecan yapmaz olağan işiyle meşgul olursa tribünlerin yattara ilgisini kapabilir
bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Maça 2 saat kaldı. Çok heyecanlıyım. Artık Bu sezon Evimizde oynadığımız bütün maçlarda Full çekmeliyiz. Başka bir yolu yok bunun. Ve artık çıt çıtçıları stadımızdan çıkaralım yada stadımızda çekirdek satmak yasaklansın sadece su satılsın. Zaten bu çıt çıtçı gruptan çok çektik. Artık herkes bağırmalı. Hiçkimse maç izlemeye gelmemeli taraftar yapmaya gelmeli stada... Bu işe böyle devam edilmemeli...
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
İnter'i yenmişiz. O anda maçın heyecanı ile anlamıyorsun seviniyorsun zaten bir süre ve geçip gidiyor sonra. Aklına geliyor Dur bakalım geçen sene Liverpool maçında bu adam böyle böyle anlatmıştı bakalım golü nasıl anlatmış diye merak ediyorsun. Sonra bir açıyorsun ki Ve gool Ve gool işte bu sonunda geldi diye bir yorum yapmış. Tabiki bunu bir terbiyesizlik olarak düşünüyoruz ve haklıyızda sonuna kadar... Star'dan istediğimiz sadece kendilerini Bir an Trabzonspor'lu gibi düşünmeleri ve golü tekrar izlemeleri. Bunu izledikleri zaman onlarda bizim duygularımızı anlayacaklardır illa ki... Teşekkür ediyoruz...
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Her şeyden önemlisi bu sezon ilk defa kendi sahamızda maça çıkacağız. Bunca yaşanan şeyden sonra o stadın dolmaması gibi bir ihtimali düşünmek istemiyorum.
Stad dolacaktır. Bu kadar vefasız olamayız.
Yorum