Geçtiğimiz hafta oynanan Samsunspor- Gençlerbirliği maçında‚ Samsunspor taraftarı 61.dakikada ´´... Trabzon Olamazsın Şampiyon´´ diye bağırdığı için tam 80 kişi hakkında maçlara 1 sene girememe cezası verilmiş. Bu cezalardan sonra Samsunspor tribün grubu ŞİRİNLER grubu da kendini feshetmiş.
Böyle bişi varmı?
evet var böyle bişe..Daha samsuna gidip hesaplarını görecektik onların ama fesh ettiler kendilerini
arkadaslar yeri değil ama samsunda oturan bi trabzonsporlu olarak .bir daha kimse samsunsporla dostluktan bahsetmesin...ben bu zamana kadr samsunsporuda destekliyordum ama artık yok...
adamlar facebook üzerinden hala trabzonspora sövüp duruyolar.tam bir gerizekalı bunlar...bunlara hadlerini bildirmek lazım...faceteki grubun adıda tek sevdamız samsunspor. isteyen girsin baksın...
onun dısında carsamba günü hep beraber tribünde olalım
arkadaslar yeri değil ama samsunda oturan bi trabzonsporlu olarak .bir daha kimse samsunsporla dostluktan bahsetmesin...ben bu zamana kadr samsunsporuda destekliyordum ama artık yok...
adamlar facebook üzerinden hala trabzonspora sövüp duruyolar.tam bir gerizekalı bunlar...bunlara hadlerini bildirmek lazım...faceteki grubun adıda tek sevdamız samsunspor. isteyen girsin baksın...
onun dısında carsamba günü hep beraber tribünde olalım
Geçen sene eski adıyla UEFA yeni adıyla Avrupa ligi ön elemesinde Liverpool ile eşleşen Trabzonspor için birçok kehanet vardı. Mesela; Beşiktaş’ın yediği gol rekoru egale edilir, yeni bir rekor kırılır vs. vs. İnsanlar kahve içmeden akıl karı olmayan bir yöntemle fal bakıyorlardı. Akabinde oynanan futbol, Trabzonspor’un asil oyunu herkesi yanılttı ve tükürdüğünü yalattı.
Bu sene transferleri çok eleştirildi. Hatta hâlen eleştiriliyor. Şahsen bende çok tatmin olmayanlardanım. Ama bir ‘takım’ görüntüsü var. Hem de tam bir ‘takım’. Şampiyonlar liginde daha sükseli transferlerle mücadele etmek ister haliyle her takım! Ve her taraftar büyük futbolcu izlemek ister. (İsim olarak büyük…)
Elindeki bu mütevazı ve mücadeleden korkmayan takımla İnter’le başa baş bir mücadele, akabinde ilk şampiyonlar liginde alınmış büyük bir zafer! İlk maç ve ilk galibiyet…
Küçümsenen, görmezden gelinen ve basit bir şeymiş gibi nitelendirilen galibiyetler vardır. Rakibi överler. Mesela; Eski İnter değil, yok eski Liverpool değil, yok eski Mezepotamyaspor değil.
*
Görünmeyen ve anlaşılmayan ya da atlanan bir şey var; Trabzonspor eski Trabzonspor! Efsane olan! Ayak sesleri bir yıl sonrasındaki sarsıntıları anımsatan Trabzonspor! Ve o Trabzonspor bugün Avrupa’nın gündeminde! Eskiden olduğu gibi…
Tarih gerçekleri yazar; Trabzonspor en büyük gerçeklerden birisidir ve bunu dosta düşmana göstermeye devam edecektir!
aklım inter maçıyla lille maçında kaldı ya maçın havasına giremiyorum bi türlü.. yensek de olur berabere kalsak da havasındayım (yenilgi olmaz) inşallah futbolcular motive olmuştur maça
Yorum