Değerli renkdaşlar ben Azerbaycan Türkü bir Trabzonspor taraftarıyım. Ben Avni Aker stadında maç izlemeye gelen taraftarlara bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bir sene önce Bursasporun şampiyon olduğu sezonun maçlarını lig tvden izlerken seyrci faktorünün ne kadar önemli olduğunu gördüm. Ne yazık ki aynı performansı Trabzonspor tribünlerinde göremiyorum. Bu bir tarafa kimi zaman bir oyuncunun yaptığı bir hatada yuhlamaları horlamaları üzülerek izlemişiz. Şampiyonlar ligine katılan ve burada hepimizi sevince boğan bir galibiyyet alan Trabzonsporumuz çağ atlamak için eşi bulunmaz bir fürset yakalamışdır. Bu aşamada kendi sahamızda yapacağımız bütün maçlarda seyrcilerimizin stadı doldurara ktakımı 90 dakika durmadan desteklemesini iç saha stresini def etmesini istiyorum. Hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve bir gün Avni Akerde beraber maç izlemk dileğiyle Sizleri selamlıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Benim kadrom şöyle bu maç için..
....................Bora/Zeki..............................
celustka......giray......mustafa......cech..........
.......sapara.......aykut......colman...............
...volkan.................................adrian
....................vittek/pawel........................Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...
Yorum
-
Evet katılıyorum, ancak bu kepazikleri ve şerefsizlikleri tüm ülkeye gösterelim derken takımın alacağı ceza hiç düşündürmüyo mu sizi?İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleamacımız bu kepazeliklerin, bu pişkinliklerin tüm Türkiyede gösterilmesi ve buna karşı insanların gözünü açmak değil mi? ligtv keşke senin dediğini yapsa, bence bu şike konusu ile ilgili hiçbir pankartı göstermeyecekler çünkü onlar yani körler ve sağırlar birbirini ağırlar. böyle bi olay hiç yaşanmamış gibi davranırlar
birde öyle bir durumda ,işte bakın kimse yapmadı ama Trabzon yapıyo atığıyla cezayı katlamalı olarak vereceklerdir. yani aslında doğrusu senin dediğinden tarafım ancak kulüp ceza çelişkisi midemi bulandırıyo sadeceOscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
içim bugün kıpır kıpır...yeni transferlerimiz avni akerde ilk maçına çıkıyor.ortam çok güzel...akşam staddaki yerimi de alacağım.stadın full olacağından şüphem yok...umarım her şey yolunda gider...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
bence kadro böyle olur:
------------------Tolga-------------------
Celustka-----Mustafa---------Giray---------Cech
---------Zokora-----Colman-------
Volkan---------Adrian-----Henrique
----------------Halil------------
Sapara,Vittek,Aykut veya Serkan, Şenol hocanın klasik dakikaları olan 60 , 75 ve 85. dakikalarda oyuna girer.Trabzon-Sürmene-Muratlı
Yorum
-
Küfürün yeni suçu ne bilmiyorum ama eminim bu maç ceza alacağız.
Keşke geçen sezonki ' Günahkarsın Fenerbahçe ' pankartı inadına orada asılı olsa.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
........................kaptan
celustka.....giray...........mustafa........cech
......................aykut
............colman............adrian
volkan.........................................henrique
.......................pawel
%100 bu kadroBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Celustka-Cech kanatlarını bozmak, takımın önüne set çekmekten farklı olmaz. Dolayısıyla stopere Mustafa geçmek durumunda. Zokora-Colmandan biri kenarda olmalı. Aykut'un en önemli eksiği özgüven ve bunu da oynayarak kazanabilir. Biran önce tamamen hazır duruma gelmesi gerekiyor, çünkü yerli kadromuz sınırlı. Kenarlarda Volkan-Adrian banko.İnter deplasmanında fazla yorulmayan Henrique serbest adam ve en ileriye de Vittek.
--------------Tolga-----------
--Celustka-Giray-Musta--Cech-
--------Zokora---Aykut-------
--Volkan----Adrian---Henrique-
----------Vittek--------------
Duruma göre Zokora-Colman, Halil-Henrique, Halil-Volkan, Adrian-Sapara değişiklikleri yapılabilir.
Yorum
-
Bence Aykut yerine Sapara oynar, Pawel yerine de Halil.İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle........................kaptan
celustka.....giray...........mustafa........cech
......................aykut
............colman............adrian
volkan.........................................henrique
.......................pawel
%100 bu kadro'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
-
bu maçta ceza alacağımızı ben de düşünüyorum.öncelikli şunlar kesinlikle yapılır ;
-............ aziz yıldırım
-............. fenerbahçe
-...............eskişehir
umarım skor avantajını ele geçirince yaparız...yoksa takıma zarar verir....İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Hadi bakalım hayırlısı..
Yorum