Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konuyla alakası yok ama aklılma geldi işte

azize ye

Yorum

• Rahat bir maç olacak
      Hiç şüphem yok..
      "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
      Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Tolga , Serkan , Celustka , Giray , Cech , Aykut , Colman , Sapara , Adrian , Volkan , Vittek .

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tolga , Serkan , Celustka , Giray , Cech , Aykut , Colman , Sapara , Adrian , Volkan , Vittek .
          Zokora ?????????

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zokora ?????????
            Gereksiz adam.... Şaka bir yana İnter macında olağanüstü oynadı ve yoruldu bu yüzden yani. Aslında Colman da yedeğe çekilebilir..

Yorum

• Tolga,Celustka,Giray,Yumlu,Cech,Zokora,Colman,Volkan,Adrian,Halil,Vittek.

Dk60 Sapara, Dk 61 Henrique, Dk 65 Serkan,

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ligde bir tek Trabzonspor'u yenemedik. Trabzonspor'u yenerek bu duyguyu yaşamak istiyoruz.

Abdullah Avcı
                Avci daha cok bekler (insallah).

Oyuncularimizin rehavete kapilacagini sanmiyorum aksine daha ozguvenli bir takim gorecegimizi dusunuyorum ve umuyorum. 1-0 olsun bizim olsun

Yorum

• alcaz inşallah bu maçı 2.bi kayıp fazla gelir
                  TRABZON SPOR

Yorum

• Volkan,Adrian,Henrique,Sapara,Vittek gibi oyuncuların ilk 11 de olacağını düşünüyorum.Bazı oyuncularımız dinlenmeli bu uzun maratonda hepsine çok ihtiyacımız var.Tabiki Brozek ,Yumlu,Aykut Akgün gibi oyuncularda oynayabilir.Sanırım defans oyuncusu olarak fazla alternatifimiz yok.
                    Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• burak yerine volkan oynar mecburen bu maçta.

Yorum

• ortasaha ve ileri uçtaki yabancı bolluğundan dolayı denga kurmak zor. ama şenol hocanın yerinde olsam mustafa yerine aykutta ısrar ederim stoperde. ben dışarıdan görüleni söylüyorum. sabah akşam futbolcularla beraber olan hocanın benim gördüğümü görmemesi imkansız. oda bunu düşünmüştür...

Yorum

• cale'yi savunan biri olarak cech harika bir solbek, aman nazar değmesin......

Yorum

• bence iyi bir rotasyonla bu maça çıkmalıyız kadronun hepsi değerlendirilimeli bence...

bora
                            tayfun/giray/yumlu/ferhat
                            sezer/aykut/barış ataş
                            sercan/pawell/eren

gerçi bu kadroylaaa dağılırz ama kıran kırana maç olur aslında herkes kendini gösterir ama çılgınlık olur bu kadro

Yorum

• Burak'ın olmayışı büyük handikap olacak.

Tolga -- Celustka, Giray, Mustafa, Cech -- Colman, Zokora, Volkan, Adrian -- Halil, Henrique
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• alper,özgür çek keşke kadromuzda olsaydı birde söyle dante/kemal tokak ikilisi final oynayabilirdik belki dee c.l.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X