İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Aynen öyle.Maraton'a gittiğim dönemlerde tanık olduğum birbirinden abuk yığınla olay var da işte şimdi anlatmanın sırası değil..İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaratonda izleyince bağıramıyorsun ki. Etrafındaki herkes susuyor. Ayağa kalkıp bağırsan herkes sana bakacak birden deliye bakar gibi
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İyide çarşamba da maçımız var,bence maç günü gayet uygundu..İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bu konu benim de dikkatimden kaçmadı. Bjk nın maçı yanlış hatırlamıyorsam ptesi günü. Sen ne demeye trabzonun maçını cumaya verirsin hangi mantıkla bunu yaparın ey tff. Gs nin maçı bilmiyorum ama sanırım yarın olmalı. Gs ile ts nin maç günleri tam tersine olması gerekirdi bu hafta için.
Yorum
-
Sorun ne takim olamak nede yorgunluk. Tek sorun motivasyon ve konsantrasyon.
Gol atmak ve yenmek adina hicbirsey yapmadik. Inter macinda top rakipdeyken hep iki kisi pres yaptik. Bu mac presi birak 2 pas atamadik.
Ayrica ts gibi bir takimin stadinda zemin patates tarlasi gibi ise mac hic oynanmasin daha iyi
Yorum
-
press yapmıyoruz bir kere yaptık akabinde top direkten döndü markajdaki adamımıza top atma hastalığımız var pas atılan futbolcumuzun topu bekleme hastalığı var var oğlu var, elalemde bir antremana çıkan takır takır oynarken bizimkiler 3 ayı geçmesine rağmen iki top yapamıyor rakip kale önünde verkaç varyasyonları sıfır ne çalışılıyor idmanlarda anblamış değilim hiç bir orta yerini bulmuyorTrabZonguldaklı...
Yorum
-
Ben takıma güveniyorum. Bu takım playoff deil bana göre lider bile bitirebilir. Her takım puan kaybedecektir. Bu takım rayına oturacaktır herkes sakin olsun. Daha 2 hafta geçti önümüzde 32 hafta daha var.
Bir arkadaşım vittekin pozisyonunda bağ kopması filan demiş. Doktor değilim ama bana göre en fazla esneme filan olmuştur. 1-2 hafta sonra geçer gibi geliyor.
Yorum
-
Takımı maça hazırlayıp yöneten sendin o zaman.....İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen İnter maçında takımı Şenol hocanın yönettiğini düşünmüyorum kardeş kusura bakma.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Savunma hattı ve dahi önündeki defansif orta alan oyuncusu geçen seneden çok farklı oyuncularla kurulu . Zaman vermeden , "olmayacak böyle" demek , ancak eleştiri sahibinin insafını gösteriyor .
Şu oyuncu gerekliydi , bu alınmasaydı daha iyidi gibi laflar için de artık geç . Hepsini aynı dercede sahiplenmeli destek olmalı . Bunu yaparkende , transfer başlığında zamanında bir şeyler anlatmaya çırpınan arkadaşların ağızlarına tıkılan laflar ufaktan anımsanmalı ki , gelecekteki davranışlarımız daha tutarlı seyretsin .
Futbolda başarıyı etkileyen çok fazla faktör var . Taktiksel konular , bireysel fiziki-kondisyonel durumlar , duygusal etkileşim vesaire ... Taraftar olarak futbolcuların kondisyonunu yükseltebilir miyiz ? Peki hocaya taktiksel olarak öğüt verme durumumuz olabilir mi ?
Yapabileceğimiz en önemli katkı , işin duygusal tarafına olacaktır . Üstelik takım oyuncularının ve teknik kadronun kötü bir lig başlangıcının ardından buna büyük oranda ihtiyacı varken , bundan kaçmak bize yakışmaz . Yani başkalarının aldığı sorumlulukları eleştirirken , azıcıkta kendimize bakalım . İşimize bakalım .
Lütfen transfer dönemi açılanana kadar kılıçlarınızı kınında saklayın . Herkese iyi akşamlar .
Yorum
-
unutmaki teknik adamlar tribünde olsa dahi talimatlar onlardan gelir,İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen İnter maçında takımı Şenol hocanın yönettiğini düşünmüyorum kardeş kusura bakma.
Şenol Güneş geçen sene takımı yönetiyordu ve mükemmel oynuyorduk, bu sene bunun olması zaman alacak çünkü kadro yenilendiBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Beyler ben bugün nedense pek karamsar olamıyorum nedense... Manisa maçında çileden çıkmıştım ancak bugün genel olarak takımın performansından memnunum... Henrique etkisiz hazırlık maçlarındaki görüntüsünden uzak...Birde hücum varyasyonlarında takımda anlaşmazlık göze çarpıyor ilerleyen maçlarda bu da ortadan kalkacaktır...Ağasarlı_61
Yorum
-
ççç çççİlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımı maça hazırlayıp yöneten sendin o zaman.....
FIRTINA
Yorum
-
eee kardeşim ne olmuş...maratonda belli bi kesim bağırmıyor diye trabzonsporun merkezini istanbula mı taşıyacağız...bunu konuşacak durumda değiliz ama şunu bilmeni isterimki kapalı dışında stad yine fulldu...ve takım biraz daha canlı oynayabilsydi taraftar da daha ateşli olabilirdi...herşeyden istanbuldaki taraftara pay çıkarma...İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonra da İstanbul'da olunca .Vay efendim niye İstanbul'da .Ya da o stad bir boş olsun görürsünüz diyen üyelerimiz vardı .Nerdesiniz ?İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
20 milyon dan fazla para geldi adam gibi transfer yok. para var ne transfer var ne zemin bare borcun bi kısmını kapatsakİlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu zeminde pas yapılmaz , 3 ay ne yaptı bu adamlar , çok mu zor çimleri hazırlamak , aşırı eleştire bir yapım var ama bugün bu zeminde top kayıplarına kızamıyorum...
En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 23:47.Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum