Maç hangi kanalda ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
3 gol atarsak kazaniriz, hic atamazsak yeniliriz!
Bu mactan puan alirsak IBB karsisinda puan kaybetmemiz yine olasi. Kaybedersek IBB´nin sansi bile olmaz.
Maalesef kadromuzda kafa yapisi bu sekilde olan cok oyuncumuz var. Özellikle Burak ilk isim. Dikkat edin 1-2 gol kacirinca hirslaniyor ya da Milli macta, sahada kacirdigi penaltiya kadar gezen Burak, ondan sonra ucuyor.
Zaten Senol Hoca´nin manisa macindan sonra yaptigi aciklamalar, futbolculara cok acik bir uyari. Devami halinde uyarida da kalmaz, agir cezalar gelebilir.“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç hangi kanalda ?
Henriiwe vur vur golllll henriqe
Snejder gelıyorrr aha top henriqeTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 gol atarsak kazaniriz, hic atamazsak yeniliriz!
Bu mactan puan alirsak IBB karsisinda puan kaybetmemiz yine olasi. Kaybedersek IBB´nin sansi bile olmaz.
Maalesef kadromuzda kafa yapisi bu sekilde olan cok oyuncumuz var. Özellikle Burak ilk isim. Dikkat edin 1-2 gol kacirinca hirslaniyor ya da Milli macta, sahada kacirdigi penaltiya kadar gezen Burak, ondan sonra ucuyor.
Zaten Senol Hoca´nin manisa macindan sonra yaptigi aciklamalar, futbolculara cok acik bir uyari. Devami halinde uyarida da kalmaz, agir cezalar gelebilir.
Interden Puan alablirz
Ama Ibbden kesınlıkle Korkmuyorum
Manisadan korkuyodum ama Ibbden korkmuyorm
O mac 2-0 bız alırız...Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Eutelsat üzerinden yayın alan Digitürk sporserver keyif paketi almış üyelerine bu şekilde bir uygulama yapamazlar.Yayın dondurma gibi bir lüksleri ve hakları yok.Yorum değil bilgi olarak bunu paylaşmak istiyorum.
Türksat üzerinden yayın alan taraftar paket üyeleri de zaten yayını şifre gireceği için izleyemezler
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bundan emin olamam. Sadece müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiyi aktardım. Yarın tekrar arayıp teyid ettireceğim...En son Davut Özdemir tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 01:55.
Yorum
-
Inter macinda özellikle Giray ve Glo´yu elestirmek icin bekleyen arkadaslar olacaktir. Bende onlarin aksine onlar -ki hata yaparlarsa- Yönetimi en agir sekilde elestirecegim!
Bugün Inter defansinin ne hale düstügün gördük ama mesela Benfica´nin defansi onlardan da berbatti ama gidemedik.
Inter kalesine gitmeyi nasil becerecegiz bilmiyorum ama gidebilirsek cok pozisyon yakalariz, atarmiyiz? Ne yorum oldu beee“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCay TV
Snejder gelıyorrr aha top henriqe
Yorum
-
İlk olarak Davut Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEutelsat üzerinden yayın alan Digitürk sporserver keyif paketi almış üyelerine bu şekilde bir uygulama yapamazlar.Yayın dondurma gibi bir lüksleri ve hakları yok.Yorum değil bilgi olarak bunu paylaşmak istiyorum.
Türksat üzerinden yayın alan taraftar paket üyeleri de zaten yayını şifre gireceği için izleyemezlerForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCay TV
Snejder gelıyorrr aha top henriqe
Yorum
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız kimse dikkat etmemiş,Palermonun 4. golünü atan adam 61 giyiyorBu da mı tesadüf
?
51 giyiyor..
Maçın özeti bu arada..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış anons..51 giyiyor..
Maçın özeti bu arada..
Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız kimse dikkat etmemiş,Palermonun 4. golünü atan adam 61 giyiyorBu da mı tesadüf
?
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
inter 25-30 metreden
2 gol yedi , duran top
diğer 2 gol kontratak@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum