Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç hangi kanalda ?

Yorum

• 3 gol atarsak kazaniriz, hic atamazsak yeniliriz!

Bu mactan puan alirsak IBB karsisinda puan kaybetmemiz yine olasi. Kaybedersek IBB´nin sansi bile olmaz.

Maalesef kadromuzda kafa yapisi bu sekilde olan cok oyuncumuz var. Özellikle Burak ilk isim. Dikkat edin 1-2 gol kacirinca hirslaniyor ya da Milli macta, sahada kacirdigi penaltiya kadar gezen Burak, ondan sonra ucuyor.

Zaten Senol Hoca´nin manisa macindan sonra yaptigi aciklamalar, futbolculara cok acik bir uyari. Devami halinde uyarida da kalmaz, agir cezalar gelebilir.
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maç hangi kanalda ?
        Cay TV

Henriiwe vur vur golllll henriqe

Snejder gelıyorrr aha top henriqe
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3 gol atarsak kazaniriz, hic atamazsak yeniliriz!

Bu mactan puan alirsak IBB karsisinda puan kaybetmemiz yine olasi. Kaybedersek IBB´nin sansi bile olmaz.

Maalesef kadromuzda kafa yapisi bu sekilde olan cok oyuncumuz var. Özellikle Burak ilk isim. Dikkat edin 1-2 gol kacirinca hirslaniyor ya da Milli macta, sahada kacirdigi penaltiya kadar gezen Burak, ondan sonra ucuyor.

Zaten Senol Hoca´nin manisa macindan sonra yaptigi aciklamalar, futbolculara cok acik bir uyari. Devami halinde uyarida da kalmaz, agir cezalar gelebilir.
          Bence Sorun yok

Interden Puan alablirz

Ama Ibbden kesınlıkle Korkmuyorum

Manisadan korkuyodum ama Ibbden korkmuyorm

O mac 2-0 bız alırız...
          Twitter : @EY61_
          Youtube : EY61

Yorum

• Eutelsat üzerinden yayın alan Digitürk sporserver keyif paketi almış üyelerine bu şekilde bir uygulama yapamazlar.Yayın dondurma gibi bir lüksleri ve hakları yok.Yorum değil bilgi olarak bunu paylaşmak istiyorum.
            Türksat üzerinden yayın alan taraftar paket üyeleri de zaten yayını şifre gireceği için izleyemezler

İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben bundan emin olamam. Sadece müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiyi aktardım. Yarın tekrar arayıp teyid ettireceğim...
            En son Davut Özdemir tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 01:55.

Yorum

• Inter macinda özellikle Giray ve Glo´yu elestirmek icin bekleyen arkadaslar olacaktir. Bende onlarin aksine onlar -ki hata yaparlarsa- Yönetimi en agir sekilde elestirecegim!

Bugün Inter defansinin ne hale düstügün gördük ama mesela Benfica´nin defansi onlardan da berbatti ama gidemedik.
              Inter kalesine gitmeyi nasil becerecegiz bilmiyorum ama gidebilirsek cok pozisyon yakalariz, atarmiyiz? Ne yorum oldu beee
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cay TV

Ne gülmüştük ama yav vur vurr

Yorum

• İlk olarak Davut Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eutelsat üzerinden yayın alan Digitürk sporserver keyif paketi almış üyelerine bu şekilde bir uygulama yapamazlar.Yayın dondurma gibi bir lüksleri ve hakları yok.Yorum değil bilgi olarak bunu paylaşmak istiyorum.
                  Türksat üzerinden yayın alan taraftar paket üyeleri de zaten yayını şifre gireceği için izleyemezler
                  Bana verdikleri bilgi de bunun baştan savmak için geçiştirilmiş haliydi o zaman... Ben bu heriflere şimdi dava açsam yeri değil mi ? O verdiği bilgi yüzünden gittim d-smart'a abone oldum...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cay TV

Kesin mi ÇAY TV Ona göre 3D gözlük alacağım ?

Yorum

• inter palermoya deplasmanda 4-3 kaybetti, sence bu mac öncesi icin bi umut olmadimi acaba diye düsünüyorum.

Yorum

• Yalnız kimse dikkat etmemiş,Palermonun 4. golünü atan adam 61 giyiyor Bu da mı tesadüf ?
                        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yalnız kimse dikkat etmemiş,Palermonun 4. golünü atan adam 61 giyiyor Bu da mı tesadüf ?
                          Yanlış anons.. 51 giyiyor..

Maçın özeti bu arada..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanlış anons.. 51 giyiyor..

Maçın özeti bu arada..

Ben uzaktan 61 görmüşüm
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yalnız kimse dikkat etmemiş,Palermonun 4. golünü atan adam 61 giyiyor Bu da mı tesadüf ?
                              Mauricio Pinilla ,51
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• inter 25-30 metreden

2 gol yedi , duran top

diğer 2 gol kontratak
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X