Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birisi başlığı maç star tv de diye değiştirebilir mi? İnter maçı felan bile yazmasa yeter .... kocaman bi star istiyorum...
    '9'
    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• arkadaşlar tehlikenin farkında mısınız bilmiyorum ama salı günleri Star Tv de Papatyam dizisi var.. malum, bu dizi uğruna geçen sene Barcelona-Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçını yayınlamamıştı Star))
        biz dua edelim salı gününe rastlamasın maçlarımız..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar maç Star Tv de ama uydu da şifreye geçip geçmeyeceği konuşuluyor. geçerse ki geçen sene bazı Şampiyonlar Ligi maçlarında geçiyordu ama kablolu tv ye geçince izleyebiliyordum. bakalım ne olur.
          5 liraya antenimi aldım karasaldan izlerim.yalniz adam engellenemez
          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• rakip takımdan değil papatyam dizisinden korkuyorum.
            milito yerine metin akpınar'la karşılaşırsam yıkılırım
            teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• keske ts atkim yda formam yanimda olsaydi daha güzel bir resim olurdu
              Trabzonspor

Yorum

• Tartışmayı bitirelim artık.

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
                Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar tehlikenin farkında mısınız bilmiyorum ama salı günleri Star Tv de Papatyam dizisi var.. malum, bu dizi uğruna geçen sene Barcelona-Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçını yayınlamamıştı Star))
                  biz dua edelim salı gününe rastlamasın maçlarımız..
                  Star Tv bizim ŞL'de ki tüm maçlarımızı yayınlamak zorunda.. Yabancı bir takımın maçını yayınlamamış olabilirler ama bizim maçı yayınlayacaklar.

Geçen sene Bursa'nın maçlarından birinde 21.45'e kadar Papatyam yayınlanmıştı sonra maçı yayınlamışlardı.

ŞL'de ki tüm maçlarımızı Star Tv yayınlayacak. Ama olurda Avrupa ligine kalırsak bjk'de gruplardan çıkarsa o zaman ya bizim ya da bjk'nin maçını Star'dan yayınlacaklar 1 maç Star'da diğer maç D Smart'ta olucak yani. Bjk gruptan çıkamassa Avrupa liginde tek Türk takımı olacağımız için yine maçlarımızın hepsi Star Tv'de olacak....
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Maçı Star vermeyecek desem konu 3 sayfa daha uzuyor o derece kenetlenmişiz maça
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Kura çekimlerinden önce Emre Tilev'in bir lafı vardı ne güzel ne güzel..

" Şampiyonlar Ligi Finali 19 Mayıs'ta dileriz Trabzonspor çifte Bayram yaşatır! "

Hep hakkımızda kötü yorum yapanları yazmayalım..

Yorum

• İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o kupayı istiyoru(z)m...!!!
                        Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• inter yenildi bugün inşallah bizde en kötü 1 puan alırız
                          ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• -----------------tolga------------------
                            celusta------giray------glo-------cech---
                            ----------------zokora-------------------
                            serkan(halil)----colman----sapara----henrique
                            --------------vittek---------------------

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o kupayı istiyoru(z)m...!!!
                              kiza dedim, bir kac ay daha burda kalabilir.
                              Sonra yine gelecez

Trabzonspor

Yorum

• Yahu daha ilk sayfalardan yazdık maçın Star'da olacağını. Hala 'maç yayını'na ilişkin şeyler yazılıyor. Güya internet çağındayız. Hadi burada yazılanları okumuyorsunuz, pat diye başlığa girip ortalığı karıştırıyorsunuz anladık da internet çağındayız neden Star'ın yayın akışına bakmayı akıl edemiyorsunuz onu anlamadık.

Bir çok kişi yazmasına rağmen maç anına dek 'maç nerede' diye mesajlar yazılmaya devam edecek. Yöneticiler Allah rızası için başlığa 'Yayın: Star TV' diye eklesinler. Sıktı artık bu tür mesajları görmek.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Yükleniyor...
                                X