Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mithat Halis Mithat Halis diyodn ama gördünmü aldırdığı oyuncuları ?
    Kardeşim Sen İşin Elma tarafındasın Ben Hala daha Diyorum....Diyeceğim de Bu Sistem Değişmedikçe..

Hiç bir Oyuncuya Eleştri getirmedim...Aldığımız Oyuncular iyi belli kalitede hatta Bazılarını ben daha önceden Alınsın Diye Buraya yazdım..Eleştrilerim Celustkayı Stoper tanıttılar Buna Eleştiri getirdim... Henriqueyi ve Adrianı Çok daha makul Alabilirlerdi Bunu elştirdim...

Şimdi Sana şöyle Bir Örnek vereyim Kısaca Mesela Carlton Cole de iyi futbolcu Vittekte Bu Adamların Yüzünden Seçim Şansımız Zor Oluyor Malesef... Yönlendirme yanlış..Vb.. Bir Sürü Örnekleri Var...

Trabzonspor Transferde yapabileceğini En Asgarisini yapıyor Bu ve Bunun Gibiler Yüzünden...Özgür Hür Değiliz bağımlıyız... Vb... Açabilirm daha

Bir Düzenleme getirmek gerekirse: En Asgari Düzeyde Yaptığımız Transferlerle takım Bu haldeyse Demek ki Bir üst seviyesinde Bizi Kimse tutamaz..Bu konuda İddlıyjım Oldukça .Trabzonsporda bunu yerine getirecek Şartlar,Oluşum ve Potansiyel Mevcuttur.

Mithat Halis Tüm Türkiyece Yaptığı Adiliklerele Gündeme gelmiş Bir İnsandır.Daha önce Trabzonspora İhanet etmiştir.İhanet etmesi yine Muhtemeldir.Ve Bu Çok Yüksektir..

İşin Elma tarafına Değil Armut tarafına bakanlar hala Daha aynı Ali Ece ,Uğur Meleke Gibi Trabzonspor Transfer Politikasını Düzenine eleştiri getirmiştir...Keza Buradaki bazı Arkadaşlar Abiler gibi..

Şuan Beni Anlaman çok Zor İlerde hak Vereceksin...

Dediğim Gibi herkesin Ortak Noktası Aynı; Yorumlar ve Bakış Açısı Farklı...
    En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 02:47.
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bu oyuncuları elimizde nasıl tutacaz biz.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu oyuncuları elimizde nasıl tutacaz biz.
        Satıp satıp hayrını göreceğiz.

Selçuk, Egemen, Umut, Ceyhun, Engin, Jaja, Teofilo

vs.

Gitti de ne oldu. İnter'i 1-0 yendik.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ilk macimizin Inter´le olmasini cok istemistim. Onlarin kötü durumda olacaklarini düsündügüm, bizimde cok iyi olmamamiza ragmen Inter´i yenerek cok avantajli bir duruma gecebilecegimizi hayal ederken, gercek oldu
          Ilk macta Lille veya CSKA takimlarina karsi kötü bir sonucla karsi karsiya kalmamiz cok daha muhtemeldi.
          Simdi ise Lille macina avantajli cikiyoruz, yani illa da kazanmak zorunda degiliz. Zaten böyle bir baskiyi kaldirabilecek tecrübeye sahip degiliz. Bunu oynayarak, takimda futbolcularin birbirine uyum saglamasi ile yakalayacagiz Allah´in izniyle.
          Gercekten üzerimize oynanan o kadar oyuna ragmen hala dogru yoldan sasmadigimiz icin, ilahi Adaletin yanimizda oldugunu hissediyorum

Maca gelince, beni en tedirgin eden, özellikle 2-3 ofsayt pozisyonunu bozan kenar beklerdi. Hatta birinde yan hakem bayragi kaldirdi. Yoksa tecrübesizlikten kaynaklanan cok hata yaptik ama bunu normal karsilamak gerek. Lille macinda minimum 1 alabilirsek, iyi bir avantaj yakalariz. 3 Puan bizi %80 gruptan cikarir
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Bu arada kimse Cech ten bahsetmiyor.
            Açıkcası ben dünki maçta çok beğendim kendisini.Türkiye ligine fazla gelir diye düşünüyorum.
            İnşallah aynen devam eder.Sol kanadımız Abdullah tan sonra doğru-dürüst oyuncu bulamadık.Sonuçta sol tarafımız için çözüm olur-oldu.

Yorum

• http://www.haber61.net/news_detail.php?id=93726 arkadaşlar tolga zengine destek lütfen...

Yorum

• Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Izliyebiliyormuyuz? ? ?

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• merak ettiğim...bu bakanlar filan dün bizi kutladı mı ? hiç duymadım ve görmedim de !! Bakan Kılıç hariç

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hayır ....

Yorum

• maçın tekrarını izliyorum interliler gözüme küçük emrah gibi görünüyor...
                      paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Hincal , Trabzonsporu ove ove bitirememis

Milli takım dahil, son yıllarda bir Türk takımının bu kadar mükemmel bir futbol oynadığını görmedim.. Hatta bir dünya takımını da görmedim.. Futbol deyince, hemen herkesin aklına Barcelona geliyor. Bitmez tükenmez paslar yaparak rakibi, bu arada benim gibi anlamsız pas seyretmekten hoşlanmayan...

Yorum

• Bu pozisyonda gulmekten yere yarildim hahaha. Sneijder fena kizdi hakeme pozisyon sonrasi

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bilen biri yazsin yokmu su trabzonun macinin 90dk tekrari??????????????????????????
                            uefa.org'da mac tekrari ve genis ozet 1.99 dolara. Ordan seyredilebilir. Ben seyrettim, gerci ingilizce ama sonucta tum mac var.

Yorum

• İlk olarak akkaya61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              uefa.org'da mac tekrari ve genis ozet 1.99 dolara. Ordan seyredilebilir. Ben seyrettim, gerci ingilizce ama sonucta tum mac var.
                              Bende indirdim ingilizce İlker Yasin'den bin kat daha iyi...
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.gazzetta.it/sondaggi//pag...tta/d_9539.jsp

hazır oy vermişken bunada verelim arkadaşlar.
                                şuanda 3.yüz
                                Tolga 10726 oy
                                Messi 2759 oy

tolganin hakkini vermek lazim
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X