İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Hiç bir Oyuncuya Eleştri getirmedim...Aldığımız Oyuncular iyi belli kalitede hatta Bazılarını ben daha önceden Alınsın Diye Buraya yazdım..Eleştrilerim Celustkayı Stoper tanıttılar Buna Eleştiri getirdim... Henriqueyi ve Adrianı Çok daha makul Alabilirlerdi Bunu elştirdim...
Şimdi Sana şöyle Bir Örnek vereyim Kısaca Mesela Carlton Cole de iyi futbolcu Vittekte Bu Adamların Yüzünden Seçim Şansımız Zor Oluyor Malesef... Yönlendirme yanlış..Vb.. Bir Sürü Örnekleri Var...
Trabzonspor Transferde yapabileceğini En Asgarisini yapıyor Bu ve Bunun Gibiler Yüzünden...Özgür Hür Değiliz bağımlıyız... Vb... Açabilirm daha
Bir Düzenleme getirmek gerekirse: En Asgari Düzeyde Yaptığımız Transferlerle takım Bu haldeyse Demek ki Bir üst seviyesinde Bizi Kimse tutamaz..Bu konuda İddlıyjım Oldukça .Trabzonsporda bunu yerine getirecek Şartlar,Oluşum ve Potansiyel Mevcuttur.
Mithat Halis Tüm Türkiyece Yaptığı Adiliklerele Gündeme gelmiş Bir İnsandır.Daha önce Trabzonspora İhanet etmiştir.İhanet etmesi yine Muhtemeldir.Ve Bu Çok Yüksektir..
İşin Elma tarafına Değil Armut tarafına bakanlar hala Daha aynı Ali Ece ,Uğur Meleke Gibi Trabzonspor Transfer Politikasını Düzenine eleştiri getirmiştir...Keza Buradaki bazı Arkadaşlar Abiler gibi..
Şuan Beni Anlaman çok Zor İlerde hak Vereceksin...
Dediğim Gibi herkesin Ortak Noktası Aynı; Yorumlar ve Bakış Açısı Farklı...

Yorum