Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bende inter macına kadar oyle dusunuyordum ama inter macındaki performansı cok kotuydu, hadi tamam su denilebilir asıl yerinde oynamadı vittekin arkasında daha cok iyi oynar, evet dogru ama genede bu kadar kotu oynamamalıydı ayagına gelen her topu acemi gibi kaptırdı, neyse herkesin kotu zamanları olabilir su zamana kadarki resmi maclarda takımın en iyisiydi diyebilirim ama inter macında takımın en kotu 3lusunden biri idi. burak ibb macında oynayamıyacak sanırsam buyuk ihtimal henrique oynayacaktır, bu sfer iyi oynayacagından suphem yok ibb defans ve orta sahası hemde daha yumusak, neyse iyi geceler herkese.
    Henrique ileri uçta oynamaya yatkın bir oyuncu değil sizin de belirttiğiniz gibi daha çok serbest oynamayı kanatlardan içeri girmeyi seven bir oyuncu dün aslında elinden geleni yaptı, maç içinde dikkat ettiyseniz Henrique ile diğer oyuncularımız arasında uzun bir mesafe vardı top aldığında bile top basıp geri dönmek zorunda kaldı ayrıca iki stoperin arasında oynadı maç boyu, dün oynanan maçta Henrique yerine savunma arkasına koşular yapmaya çalışan sprinter birr oyuncu oynatmak daha doğru olurdu ama mecburiyetten Henrique'yi oynattık o da bu kadarını yapabildi. Henrique'yi hamlelerde ağır kalmasından dolayı eleştirebiliriz.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• Henrique'nin çalımları fena değildi aslında. Biraz tembeldi, Vittek daha çalışkan hemen farkını belli etti mesela.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Henriique'nin hafif sakatlığı var. En kısa zamanda toparlayacaktır.
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bahsedilen 4'lü bu kurguda anca bu şekilde oynar. Ben Vittek'i de görmek istiyorum. Ayrıca Burak da şart değil bana kalırsa. Sadece Henrique hedef adam olmamalı. Bu adama Target St muamelesi yaptığımız sürece minimum verim alacağız. Mahkumuz !
          Vittek'i ben de görmek istiyorum sağlam bir Vittek zaten bu kadroda her zaman yer bulur görmek istediğim ofansif hat Burak-Vittek-Henrique üçlüsü. Zamanla bu üçlü oturursa çok sağlam bir hücum hattımız olur.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• Adam mı fazla geliyor beyler?

Sahaya sığrdıra mıyorsunuz galiba???

Yorum

• ŞamPiyonlae Liginde Bu takım 3-4-3 Oynar mı Sizce ? Oyunculara özel Görevler verilerek Olabilir..Zokora Stoper ve Orta Saha vb...

Celustka-Giray-Cech

Sapara-Zokora-Colman- Adrian

Burak-Vittek-Henrique
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Birde sağlam iki stoperimiz olsaydı şampiyonlar ligi finalinin hayalini bile kurabilirdim

Yorum

• bu macin mac sonu görüntüleri yok mu ya? Hicbir kamera bizim tribünü cekmemis mi?

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vittek'i ben de görmek istiyorum sağlam bir Vittek zaten bu kadroda her zaman yer bulur görmek istediğim ofansif hat Burak-Vittek-Henrique üçlüsü. Zamanla bu üçlü oturursa çok sağlam bir hücum hattımız olur.
                    Ortasahada da Aykut'u istiyorum ben. Ama şimdilik olmaz. Kötü zamana denk geldi...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi şu an bizim Teknik Direktörümüz. Tolga'nın performansına şaşırmamak lazım.

Kesinlikle haklisin. Tolganin bu performansinda hocamizin katkisi mutlaka cok buyuk.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ŞamPiyonlae Liginde Bu takım 3-4-3 Oynar mı Sizce ? Oyunculara özel Görevler verilerek Olabilir..Zokora Stoper ve Orta Saha vb...

Celustka-Giray-Cech

Burak-Vittek-Henrique

Açılmayalım o kadar bence,aksine bundan sonraki bütün maçları İnter maçındaki benzerlikte oynamalıyız diye düşünüyorum.
                        ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• gercekden süper mac oldu
                          golden sonra adamlari bi islikladikkki sagirlasacam sandim
                          bide bi sari kiz vardi tek ts li olarak mezza da olsaydi bilen yuhlamasi intere etki ederdi
                          ne sesdi o öyle
                          helal

cok hosuma giden bi olay , 3-4 thailandli turist vardi cogu kadin , cok ugrasdilar bizim sektörden bilet almaya ama görevliler vermedi nedense
                          komigime gitti
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 01:48.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ŞamPiyonlae Liginde Bu takım 3-4-3 Oynar mı Sizce ? Oyunculara özel Görevler verilerek Olabilir..Zokora Stoper ve Orta Saha vb...

Celustka-Giray-Cech

Burak-Vittek-Henrique
                            Bence asla cok büyük bir Hata olur.Yavas yavas Oturmaya baslayan bir düzeni hic bozmaya gerek yok
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Lille maçında muhtemelen defansı daha fazla önde tutacağız malesef defans öndeyken bazı sıkıntılar oluyor ortak hareket edememek, ilk hamlelerde ağır kalmak gibi defans öndeyken ofsayt konusunda da sıkıntı yaşıyoruz Lille ekibi defans arkasına atılan toplarda başarılı bir ekip Pedretti-Balmont ikilisi bu topları iyi kullanıyor Sow da savunma arkasına çok iyi sızan bir oyuncu Avrupa'da bu konuda en iyi olan forvetlerden birisi diyebilirim. Bu sorunları halletmemiz gerek Lille maçına kadar
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• bilen biri yazsin yokmu su trabzonun macinin 90dk tekrari??????????????????????????
                                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X