İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Henrique ileri uçta oynamaya yatkın bir oyuncu değil sizin de belirttiğiniz gibi daha çok serbest oynamayı kanatlardan içeri girmeyi seven bir oyuncu dün aslında elinden geleni yaptı, maç içinde dikkat ettiyseniz Henrique ile diğer oyuncularımız arasında uzun bir mesafe vardı top aldığında bile top basıp geri dönmek zorunda kaldı ayrıca iki stoperin arasında oynadı maç boyu, dün oynanan maçta Henrique yerine savunma arkasına koşular yapmaya çalışan sprinter birr oyuncu oynatmak daha doğru olurdu ama mecburiyetten Henrique'yi oynattık o da bu kadarını yapabildi. Henrique'yi hamlelerde ağır kalmasından dolayı eleştirebiliriz.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
-
Henrique'nin çalımları fena değildi aslında. Biraz tembeldi, Vittek daha çalışkan hemen farkını belli etti mesela.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Henriique'nin hafif sakatlığı var. En kısa zamanda toparlayacaktır.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
Vittek'i ben de görmek istiyorum sağlam bir Vittek zaten bu kadroda her zaman yer bulur görmek istediğim ofansif hat Burak-Vittek-Henrique üçlüsü. Zamanla bu üçlü oturursa çok sağlam bir hücum hattımız olur.İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsedilen 4'lü bu kurguda anca bu şekilde oynar. Ben Vittek'i de görmek istiyorum. Ayrıca Burak da şart değil bana kalırsa. Sadece Henrique hedef adam olmamalı. Bu adama Target St muamelesi yaptığımız sürece minimum verim alacağız. Mahkumuz !Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
ŞamPiyonlae Liginde Bu takım 3-4-3 Oynar mı Sizce ? Oyunculara özel Görevler verilerek Olabilir..Zokora Stoper ve Orta Saha vb...
Celustka-Giray-Cech
Sapara-Zokora-Colman- Adrian
Burak-Vittek-HenriqueBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Ortasahada da Aykut'u istiyorum ben. Ama şimdilik olmaz. Kötü zamana denk geldi...İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVittek'i ben de görmek istiyorum sağlam bir Vittek zaten bu kadroda her zaman yer bulur görmek istediğim ofansif hat Burak-Vittek-Henrique üçlüsü. Zamanla bu üçlü oturursa çok sağlam bir hücum hattımız olur.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kesinlikle haklisin. Tolganin bu performansinda hocamizin katkisi mutlaka cok buyuk.İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi şu an bizim Teknik Direktörümüz. Tolga'nın performansına şaşırmamak lazım.

Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞamPiyonlae Liginde Bu takım 3-4-3 Oynar mı Sizce ? Oyunculara özel Görevler verilerek Olabilir..Zokora Stoper ve Orta Saha vb...
Celustka-Giray-Cech
Burak-Vittek-Henrique
Açılmayalım o kadar bence
,aksine bundan sonraki bütün maçları İnter maçındaki benzerlikte oynamalıyız diye düşünüyorum.
''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Yorum
-
gercekden süper mac oldu
golden sonra adamlari bi islikladikkki sagirlasacam sandim
bide bi sari kiz vardi tek ts li olarak mezza da olsaydi bilen yuhlamasi intere etki ederdi
ne sesdi o öyle
helal
cok hosuma giden bi olay , 3-4 thailandli turist vardi cogu kadin , cok ugrasdilar bizim sektörden bilet almaya ama görevliler vermedi nedense
komigime gittiEn son selcuk tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 01:48."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bence asla cok büyük bir Hata olur.Yavas yavas Oturmaya baslayan bir düzeni hic bozmaya gerek yokİlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞamPiyonlae Liginde Bu takım 3-4-3 Oynar mı Sizce ? Oyunculara özel Görevler verilerek Olabilir..Zokora Stoper ve Orta Saha vb...
Celustka-Giray-Cech
Burak-Vittek-Henrique"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Lille maçında muhtemelen defansı daha fazla önde tutacağız malesef defans öndeyken bazı sıkıntılar oluyor ortak hareket edememek, ilk hamlelerde ağır kalmak gibi defans öndeyken ofsayt konusunda da sıkıntı yaşıyoruz Lille ekibi defans arkasına atılan toplarda başarılı bir ekip Pedretti-Balmont ikilisi bu topları iyi kullanıyor Sow da savunma arkasına çok iyi sızan bir oyuncu Avrupa'da bu konuda en iyi olan forvetlerden birisi diyebilirim. Bu sorunları halletmemiz gerek Lille maçına kadar
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum