Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Henrique bu takımda potansiyeli en yüksek olan oyuncu kamptan itibaren takımda performansı en iyi olan oyuncuların başında geliyor onu yedekte oturtmak gibi bir lüksü olmamalı Trabzonspor'un.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Henrique bu takımda potansiyeli en yüksek olan oyuncu kamptan itibaren takımda performansı en iyi olan oyuncuların başında geliyor onu yedekte oturtmak gibi bir lüksü olmamalı Trabzonspor'un.
      Kadro genişliğinin tatlı dezavantajı

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sampiyonlar liginde ücüncü potaya girebilmek icin 22 puan üstüne cikabilmemiz gerekiyor.
        iki galibiyet daha alırsak ve bir üst tura çıkarsak 8 puan gelir. olur 22 küsür.
        https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• Şenol Güneş : Tolga iyi maç çıkardı ama Tolga'da bizim oyuncumuz.

Burda ki espriyi anlamadım ben ya ..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kuralar cekildiginde 1-2 yil sonra inter in basinda senol günes i görürsek sasirmayalim yazmistim..korkmaya basladim
            bencede şenol güneşe büyük teklifler gelebilir eyer biizi .çeyrek final flan oynatırsa ama ben hocamı tanıyorum gidiceni hiç sanmıyorm ama ben gitmesini istiyorum ona yakısır oralar ünal hoca devam ettirir onun ekolünü onun yardımcısı olarakda hami mandıralı yapıcaksn böylece ekol hep devam etmiş olucak işin sırrı burda biri oğterir diyeri öğrenir öğrenen sonra diyerine öğretir

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol Güneş : Tolga iyi maç çıkardı ama Tolga'da bizim oyuncumuz.

Yani diğerlerinden ayırmıyor hoca, birisini öne çıkarmaktan hiç hoşlanmıyor.

En çok bu yönünü beğeniyorum, her zaman takım oyunu
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sampıyonlar liginde play ofta serı bası olmak ıcın kac puan lazım bellı mı pekı...
                önümüzdeki yıl bir üst torba bile sınırda. ama sıralamamız gittikçe artıyor. şu an 93. sıradayız.
                önemli olan sıralama
                https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak bferda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iki galibiyet daha alırsak ve bir üst tura çıkarsak 8 puan gelir. olur 22 küsür.
                  Bir üst tura cıkmak kaç puan ? 2 defa yapabilme ihtimalimiz var da

Yorum

Henrique bu takımda potansiyeli en yüksek olan oyuncu kamptan itibaren takımda performansı en iyi olan oyuncuların başında geliyor onu yedekte oturtmak gibi bir lüksü olmamalı Trabzonspor'un.
                    bende inter macına kadar oyle dusunuyordum ama inter macındaki performansı cok kotuydu, hadi tamam su denilebilir asıl yerinde oynamadı vittekin arkasında daha cok iyi oynar, evet dogru ama genede bu kadar kotu oynamamalıydı ayagına gelen her topu acemi gibi kaptırdı, neyse herkesin kotu zamanları olabilir su zamana kadarki resmi maclarda takımın en iyisiydi diyebilirim ama inter macında takımın en kotu 3lusunden biri idi. burak ibb macında oynayamıyacak sanırsam buyuk ihtimal henrique oynayacaktır, bu sfer iyi oynayacagından suphem yok ibb defans ve orta sahası hemde daha yumusak, neyse iyi geceler herkese.

Yorum

Espiriyi boşver de Tolganın : ''.....Şampiyonluğumuzu da geri alacağız '' sözü duygulandırdı beni maç sonu .

Yorum

Bahsedilen 4'lü bu kurguda anca bu şekilde oynar. Ben Vittek'i de görmek istiyorum. Ayrıca Burak da şart değil bana kalırsa. Sadece Henrique hedef adam olmamalı. Bu adama Target St muamelesi yaptığımız sürece minimum verim alacağız. Mahkumuz !
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

Takım oyununa-oyuncu ayırt etmemeye yönelik olduğu görüşüne katılmakla birlikte, "Tolga olmasa kazanamazlardı yeeaaa" diye ağlayan düşük karakterli insanlara da bir mesaj yollanmış olabilir

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi şu an bizim Teknik Direktörümüz. Tolga'nın performansına şaşırmamak lazım.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Aynı espriyi maç sırasında hocadan bağımsız yapmıştım. Sanırım galibiyeti Tolga'nın kurtarışlarına bağlayıp oyunumuzu değersizleştirme çabasına karşı Tolga'da bizim oyuncumuz diyor. Aynı iyi oynayan Zokora gibi, Colman gibi o da iyi oynadı demek istiyor.

Yorum

• bu vitek henriyi keser yazdim bu gunu ...manisa maci cok laubali ve inter macinda yoktu ...vitek cok begendim ben

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X