Henrique bu takımda potansiyeli en yüksek olan oyuncu kamptan itibaren takımda performansı en iyi olan oyuncuların başında geliyor onu yedekte oturtmak gibi bir lüksü olmamalı Trabzonspor'un.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Kadro genişliğinin tatlı dezavantajıİlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique bu takımda potansiyeli en yüksek olan oyuncu kamptan itibaren takımda performansı en iyi olan oyuncuların başında geliyor onu yedekte oturtmak gibi bir lüksü olmamalı Trabzonspor'un.
Yorum
-
iki galibiyet daha alırsak ve bir üst tura çıkarsak 8 puan gelir. olur 22 küsür.İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesampiyonlar liginde ücüncü potaya girebilmek icin 22 puan üstüne cikabilmemiz gerekiyor.
Yorum
-
bencede şenol güneşe büyük teklifler gelebilir eyer biizi .çeyrek final flan oynatırsa ama ben hocamı tanıyorum gidiceni hiç sanmıyorm ama ben gitmesini istiyorum ona yakısır oralar ünal hoca devam ettirir onun ekolünü onun yardımcısı olarakda hami mandıralı yapıcaksn böylece ekol hep devam etmiş olucak işin sırrı burda biri oğterir diyeri öğrenir öğrenen sonra diyerine öğretirİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekuralar cekildiginde 1-2 yil sonra inter in basinda senol günes i görürsek sasirmayalim yazmistim..korkmaya basladim
Yorum
-
Yani diğerlerinden ayırmıyor hoca, birisini öne çıkarmaktan hiç hoşlanmıyor.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş : Tolga iyi maç çıkardı ama Tolga'da bizim oyuncumuz.
Burda ki espriyi anlamadım ben ya ..

En çok bu yönünü beğeniyorum, her zaman takım oyunu
7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
önümüzdeki yıl bir üst torba bile sınırda. ama sıralamamız gittikçe artıyor. şu an 93. sıradayız.İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesampıyonlar liginde play ofta serı bası olmak ıcın kac puan lazım bellı mı pekı...
önemli olan sıralama
Yorum
-
Bir üst tura cıkmak kaç puan ? 2 defa yapabilme ihtimalimiz var daİlk olarak bferda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki galibiyet daha alırsak ve bir üst tura çıkarsak 8 puan gelir. olur 22 küsür.
Yorum
-
bende inter macına kadar oyle dusunuyordum ama inter macındaki performansı cok kotuydu, hadi tamam su denilebilir asıl yerinde oynamadı vittekin arkasında daha cok iyi oynar, evet dogru ama genede bu kadar kotu oynamamalıydı ayagına gelen her topu acemi gibi kaptırdı, neyse herkesin kotu zamanları olabilir su zamana kadarki resmi maclarda takımın en iyisiydi diyebilirim ama inter macında takımın en kotu 3lusunden biri idi. burak ibb macında oynayamıyacak sanırsam buyuk ihtimal henrique oynayacaktır, bu sfer iyi oynayacagından suphem yok ibb defans ve orta sahası hemde daha yumusak, neyse iyi geceler herkese.İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique bu takımda potansiyeli en yüksek olan oyuncu kamptan itibaren takımda performansı en iyi olan oyuncuların başında geliyor onu yedekte oturtmak gibi bir lüksü olmamalı Trabzonspor'un.
Yorum
-
Espiriyi boşver de Tolganın : ''.....Şampiyonluğumuzu da geri alacağız '' sözü duygulandırdı beni maç sonu .İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş : Tolga iyi maç çıkardı ama Tolga'da bizim oyuncumuz.

Yorum
-
Bahsedilen 4'lü bu kurguda anca bu şekilde oynar. Ben Vittek'i de görmek istiyorum. Ayrıca Burak da şart değil bana kalırsa. Sadece Henrique hedef adam olmamalı. Bu adama Target St muamelesi yaptığımız sürece minimum verim alacağız. Mahkumuz !İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique bu takımda potansiyeli en yüksek olan oyuncu kamptan itibaren takımda performansı en iyi olan oyuncuların başında geliyor onu yedekte oturtmak gibi bir lüksü olmamalı Trabzonspor'un.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Takım oyununa-oyuncu ayırt etmemeye yönelik olduğu görüşüne katılmakla birlikte, "Tolga olmasa kazanamazlardı yeeaaa" diye ağlayan düşük karakterli insanlara da bir mesaj yollanmış olabilirİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş : Tolga iyi maç çıkardı ama Tolga'da bizim oyuncumuz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Aynı espriyi maç sırasında hocadan bağımsız yapmıştım. Sanırım galibiyeti Tolga'nın kurtarışlarına bağlayıp oyunumuzu değersizleştirme çabasına karşı Tolga'da bizim oyuncumuz diyor. Aynı iyi oynayan Zokora gibi, Colman gibi o da iyi oynadı demek istiyor.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş : Tolga iyi maç çıkardı ama Tolga'da bizim oyuncumuz.

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum