Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çoşku on numara da her zamanki igbi tezahurat kıtlığı yaşıyoruz
    allah bizeheryertrabzon u akıl edenden razı olsun
    En son danger00 tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 00:40.
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle, insanlar oraya yorum yapmak için çıkıyorsa biraz da bilgisi olsun yahu...

Uğur Meleke ve Ali Ece bu medyada ki futbol bilgisi en fazla olan adamlar...
      Uğur Meleke ve Ali Ece Sezon başı Tranzonsporuun Transferlerini Boylu Boyuna Ele alan 2 Gazeteci..bende beğenirim...
      En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 00:36.
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu paranoya işlerini sevmem gerçekten. Şike süreci öncesi Mehmet Demirkol ile bir problemim de yoktu. Sadece derin bulmuyordum. Ancak insanların durumu böyle olaylarda belli oluyor. Zor oyunu bozar iyi bir laftır. Yanlış anlaşılmasın kimsenin algısına veya tercihine saygısızlık etmek istemem. Ama beni Selçuk Yula'dan fazla rahatsız ediyor artık.
        Ben yıllardır gazete okumuyorum, neredeyse bir yıldır TV'de haber izlemiyorum.

Midemi bulandıran politikadan uzaklaşmak için futbolla ilgilenmeye, güzel futbol oynayan takımımı izlemeye başlamıştım...

Gelgelelim, batağın birinden kaçarken, bir diğerini izlemeye duçar olduk.

Hasılı, medya camiasından hiçbir beklentim yok, vatandaş olarak ama kulüpte yönetici olsaydım, lobi adına bu tip adamlardan yararlanırdım.
        Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok yaşa Yiğit.. Fuat Akdağ
          Ntv ye gerçekten fazla. Keşke sunucu olmasa da daha rahat konuşabilse. Mesajlarını inceden veriyor.
          Mecbur çünkü öyle yapmaya. Sorumluluğu büyük ve sorumluluk bilinciyle hareket edebilecek karakterde bir insan. Bugüne kadar hiç bir gevşekliğini görmedim ve ilginçtir her yaptığı programı pür dikkat, sıkılmadan izledim.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Milano sokaklarındaki görüntü gerçekten mükemmel

Yorum

• Ali Ece konusuna katılıyorum. Hem bilgili hem de samimi ve keyifli.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Neler söylendide ben ancak bu kadar diyebiliyorum selamicim ççç
                çççççççççBurak'a bu kadar yüklenme be abi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mecbur çünkü öyle yapmaya. Sorumluluğu büyük ve sorumluluk bilinciyle hareket edebilecek karakterde bir insan. Bugüne kadar hiç bir gevşekliğini görmedim ve ilginçtir her yaptığı programı pür dikkat, sıkılmadan izledim.
                  Trabzonspor şike yaptı dese kabulümdür. Samimiyetine o derece inanıyorum. Futbolun bir spor olduğunun bilincinde olan ender insanlardan.

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yazdan beri şu takıma azıcık güvenelim iyi oyuncular aldık dedik ama burda yok şu gitti bu gitti gibi anlamsız yorumlar yapıldı. Dün bu takım çok daha iyi bir oyun ortaya koyabilirdi Burak ve Adrian gibi bu maçta iş yapabilecek iki oyuncusundan yoksun çıkmasına rağmen galip gelmeyi başardı takım bu da ekip ruhumuzun ne denli iyi olduğunun göstergesi. Önümüzde Lille maçı var Lille de bizim gibi başarıya aç tempolu oynayan, ayağa pas yapan seri oynayan bir ekip çok zor bir maç olacağı belli bana sorarsanız bu maçın sonucunu Rudi Garcia ve Şenol Güneş'in hamleleri belirleyecek inşallah gülen taraf biz oluruz.
                      Mesajı bu sayfaya da koyalım. O gitti bu gitti muhabbeti artık bitsin. Çok iyi bir takımız ve zaman ile çok daha iyi olacağız.

Yorum

• Yöneticiler bu hafta içinde CL formalarını satışa çıkaracağız diyorlardı hala ses yok...

Bugün Ts Club'a sordum adamın bana cevabı ;
                        "CL formasının üretilip satılmasını bırak ihtimali bile yok."

Bu durumda hangi taraf sallıyor?

(UEFA)

Yorum

• celutska ve cech cok iyiydi bizi on sene tasirlar
                          serkan cok kotuydu
                          artik yerinde de cok iyi celutska var
                          alanzinho faydaliydi ama hucumda cogalamadigimiz icin verimli olamadi
                          sapara ve vitteki kisa surede bile cok begendim

-------------------------tolga------------------------
                          celutska -----------giray- -------glo-----------cech
                          sapara(volkan) ----zokora-----colman ------henriqe(halil)
                          -------------------adrian(vittek)--------------------
                          ----------------------burak--------------------
                          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yöneticiler bu hafta içinde CL formalarını satışa çıkaracağız diyorlardı hala ses yok...

Bugün Ts Club'a sordum adamın bana cevabı ;
                            "CL formasının üretilip satılmasını bırak ihtimali bile yok."

Bu durumda hangi taraf sallıyor?
                            Süpriz yapacaklardır

Yorum

• Colman, Zokora, Sapara ve Adrian dörtlüsünü ayni anda orta sahada oynatmak.. Nedense bana cok sicak gelen bir formül...

Yorum

• Maçın ikinci yarısındaki paslaşma, takımın birbirini tanımaya başladığının göstergesiydi; buna özgüven de eklenince, her şeyin güzel olacağına olan inancım arttı. İnşallah da öyle olur.
                                Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X