Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar macin uzun bir özeti mevcut mu? macin özetini bir de bilgisayar / televizyon önünden izlemek lazim :-)
    Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Allaha şükür adalet tecelli etti ve Trabzonumuz 3 puan ile başladı.Demek ki ŞL oynamak Trabzonun hakkıymış?

Duydunuz mu,Kadıköylüler?
      Insanlar Yasadikça Ögrenirler

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        becermedım bır turlu ya bırde burdan ucretsız ındırıyoruz dımı ?
        beles beles slow download tiklayip bekleyip karsiniza gelen yaziyi yazip indirmek gerek
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Gürcan abi. Henrique bu sistemde santrafor oynamaz gibi. Ne dersin ?
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• şimdi bu oyunu biraz daha ofansif hale getirerek o saraçoğlunda 3 puan kutlamasını izlemeyi bekliyorum
            o gün en büyük cevabı sahada vermek ne güzel olur işte o an paha biçilemez inter bile yanında 0 kalır

Yorum

• Ne kadar korkar oldu siyasiler de fb taraftarının tepkisinden

ben mı kaçırdım var mı bir tebrik ts ye

Onu geçtim sosyal paylaşım mesajına bile raziyiz

Nerde çok paylasimci yöneticilerimiz !!!!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gürcan abi. Henrique bu sistemde santrafor oynamaz gibi. Ne dersin ?
                Şimdi gördüm.
                Henrique tek başına yapılabileceklerin en iyisini yaptı. Zaten santraforsuz oynadık.

Yorum

• lille ve moskova deplasmanlarinda görüsmek dilegiyle

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdi gördüm.
                    Henrique tek başına yapılabileceklerin en iyisini yaptı. Zaten santraforsuz oynadık.
                    Henrique kötü demedim abi yanlış anlama. Yapabileceğinin en iyisini yaptı zaten. Ama bu şekilde kapasitesine kota koyuyoruz sanki...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

Haklısınız..
                      Ama bu Mehmet Demirkol'u affettmemiz için yetersiz Daha çok çalışması lazım.
                      Program sunucusunu ayrı tutuyorum.
                      Ben kaçırdım orayı M.Demirkol nefretimizi kazanmak için ne yaptı ? ben izlediğim çoğu programında Demirkolun içten içe bir Trabzonluluğunun olduğunu hissediyorum..

Yorum

Haklısınız..
                        Ama bu Mehmet Demirkol'u affettmemiz için yetersiz Daha çok çalışması lazım.
                        Program sunucusunu ayrı tutuyorum.
                        Bilmiyorum, kendisi "af beklentisi" için mi böyle davranmıştır?
                        Memleketteki hem genel olarak hem de futbola mahsus kültür sorunundan dem vura bolca konuşması var.

Aydın modunda kalmaya çalışıyor gibi...

Fenerli diye biliyorum ama hiç ağzının salyalandığını görmedim.
                        Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

• İlk olarak yakın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bilmiyorum, kendisi "af beklentisi" için mi böyle davranmıştır?
                          Memleketteki hem genel olarak hem de futbola mahsus kültür sorunundan dem vura bolca konuşması var.

Aydın modunda kalmaya çalışıyor gibi...

Fenerli diye biliyorum ama hiç ağzının salyalandığını görmedim.
                          Hiç salyalanmadı ama fanatikleştiği anlar oldu. O da onun sorunu. Sevmek zorunda değiliz. O da sevdirmek zorunda değil. Misal; Selçuk Yula veya Genç Osman...
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben kaçırdım orayı M.Demirkol nefretimizi kazanmak için ne yaptı ? ben izlediğim çoğu programında Demirkolun içten içe bir Trabzonluluğunun olduğunu hissediyorum..
                            En basitinden, şikecilerin şikesi sorgulanacaksa Trabzonspor'un da 6 şampiyonluğu sorgulanmalı demişti. Sorun bu değil tabi belki inadından söyledi ancak futbola şikebahçe penceresinden bakanlardan birisi. Şİke sürecinde takip etseydiniz satıraralarında her zaman rahatsız eden bir kafa yapısına sahip olduğunu farkederdiniz.

Yorum

• yalniz benim anlamadigim su puan isi, yok 22 puan yok 36, herhalde 22bin demek istiyorsunuz, yoksa o 16.915 16,915 anlaminda mi simdi biz +2 puan aldik ya güya, 14.915'te idik te 16.915 mi olduk
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tam anlamıyla maç yazısı denemez aslında ama; www.antistatuko.com
                                Güzel tebrik Ederim takiptesin...

Ekleyebilirsin Sende.
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X