Arkadaslar macin uzun bir özeti mevcut mu? macin özetini bir de bilgisayar / televizyon önünden izlemek lazim :-)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
beles belesİlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebecermedım bır turlu ya bırde burdan ucretsız ındırıyoruz dımı ?
slow download tiklayip bekleyip karsiniza gelen yaziyi yazip indirmek gerek
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Gürcan abi. Henrique bu sistemde santrafor oynamaz gibi. Ne dersin ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şimdi gördüm.İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcan abi. Henrique bu sistemde santrafor oynamaz gibi. Ne dersin ?
Henrique tek başına yapılabileceklerin en iyisini yaptı. Zaten santraforsuz oynadık.
Yorum
-
Henrique kötü demedim abi yanlış anlama. Yapabileceğinin en iyisini yaptı zaten. Ama bu şekilde kapasitesine kota koyuyoruz sanki...İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi gördüm.
Henrique tek başına yapılabileceklerin en iyisini yaptı. Zaten santraforsuz oynadık.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Ben kaçırdım orayı M.Demirkol nefretimizi kazanmak için ne yaptı ? ben izlediğim çoğu programında Demirkolun içten içe bir Trabzonluluğunun olduğunu hissediyorum..İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısınız..
Ama bu Mehmet Demirkol'u affettmemiz için yetersiz
Daha çok çalışması lazım.
Program sunucusunu ayrı tutuyorum.
Yorum
-
Bilmiyorum, kendisi "af beklentisi" için mi böyle davranmıştır?İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısınız..
Ama bu Mehmet Demirkol'u affettmemiz için yetersiz
Daha çok çalışması lazım.
Program sunucusunu ayrı tutuyorum.
Memleketteki hem genel olarak hem de futbola mahsus kültür sorunundan dem vura bolca konuşması var.
Aydın modunda kalmaya çalışıyor gibi...
Fenerli diye biliyorum ama hiç ağzının salyalandığını görmedim.Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.
Yorum
-
Hiç salyalanmadı ama fanatikleştiği anlar oldu. O da onun sorunu. Sevmek zorunda değiliz. O da sevdirmek zorunda değil. Misal; Selçuk Yula veya Genç Osman...İlk olarak yakın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum, kendisi "af beklentisi" için mi böyle davranmıştır?
Memleketteki hem genel olarak hem de futbola mahsus kültür sorunundan dem vura bolca konuşması var.
Aydın modunda kalmaya çalışıyor gibi...
Fenerli diye biliyorum ama hiç ağzının salyalandığını görmedim.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
En basitinden, şikecilerin şikesi sorgulanacaksa Trabzonspor'un da 6 şampiyonluğu sorgulanmalı demişti. Sorun bu değil tabi belki inadından söyledi ancak futbola şikebahçe penceresinden bakanlardan birisi. Şİke sürecinde takip etseydiniz satıraralarında her zaman rahatsız eden bir kafa yapısına sahip olduğunu farkederdiniz.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kaçırdım orayı M.Demirkol nefretimizi kazanmak için ne yaptı ? ben izlediğim çoğu programında Demirkolun içten içe bir Trabzonluluğunun olduğunu hissediyorum..
Yorum
-
Güzel tebrik Ederim takiptesin...İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam anlamıyla maç yazısı denemez aslında ama; www.antistatuko.com
Ekleyebilirsin Sende.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum