Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Program calismaya başladı. 7 saniyede bir oy atıyor. 2-3 saate kadar birinciyiz. İçiniz rahat olsun
    Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• macin tamamini seyredebilcegim bir yer var mi aceba?

Yorum

• 6000 etti bıraktım.

Yorum

• İlk olarak bladex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yüklenin fark kapanıyor tam çıkacak oluyorum tolganın 72deki kurtarışı geliyor aklıma elim çarpıya gitmiyor
          Hayatım gözümün önünden film şeridi geçti orada

Kendimi kandırdım, ofsayttır yaa dedim, sonra baktım Tolga, Tolga, Tolga

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hayir yanlisin var denede bak
            Perisic'e 10 tane oy atın gerçeği görün. Tolga'ya bu ara bir çok kişi atıyor devamlı artıyor herkes ben attım sanıyor.

Yorum

• Bütün forum ankette heralde Her basışımda 4-5 tane birden fırlıyor

Yorum

• inci işin içine girdi. çok sürmez tolga'nın birinci olması.

Yorum

• Trabzon’un Atatürk Alanında bulunan ve yeni düzenlenen meydan parkında bulunan Trabzonspor logosunu kırdılar!İÇİMİZDE İRLANDALI MI VAR!Trabzon’un meydan Parkının düzenlenmesiyle birlikte parka bir de Trabzonspor’umuzun logosu yerleştirilmişti. Öyle ki log

ne cesaret.ya delidir ya da linç edilmeye meyyaldir.
                  KİMSE,SENİN KADAR, YÜREKTEN SEVİLEMEZ...

Yorum

• İnter'den Uefa'ya tepki, şampiyonlar ligine fenevi geri alın !

Yorum

• o değilde Messi yakalanmıyacak adamın messi bekle seni bir yolunu bulur halleteyiz

Yorum

• [QUOTE=yektakurtulus;1918049392]antu:"gecen hafta 10 kisi önünde tel tel dökülen takimin yaptigina bak..bu normal degil..doping var...10 kutu redbull icmis gibi oynayip sahada yikilip kaldilar..uefa umarim numune almistir...kalecilerinin disinda oyuncular cok eforlu göründü...
                        gerci inter de bitmis...ismi disinda birsey görmedim..

Eskişehirli doğaya verilen ilacı hatırlatmak gerek.. ingilizce desteğiyle diyorum. sherefsizler
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o değilde Messi yakalanmıyacak adamın messi bekle seni bir yolunu bulur halleteyiz
                          Bana guvenin, gece 12 de birinciyiz, sabah ikiye katlicaz messiyi
                          Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• Arkadaş ne inat varmış sizde de

Saniye Saniye 100 artıyor oylar

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bana guvenin, gece 12 de birinciyiz, sabah ikiye katlicaz messiyi
                              Abi program yazıyorum diyorsun da her ip 1 oy kullanabiliyor biliyorsundur umarım..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi program yazıyorum diyorsun da her ip 1 oy kullanabiliyor biliyorsundur umarım..
                                Hayır, istediğin kadar atabiliyosun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X