Program calismaya başladı. 7 saniyede bir oy atıyor. 2-3 saate kadar birinciyiz. İçiniz rahat olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Hayatım gözümün önünden film şeridi geçti oradaİlk olarak bladex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yüklenin fark kapanıyor tam çıkacak oluyorum tolganın 72deki kurtarışı geliyor aklıma elim çarpıya gitmiyor

Kendimi kandırdım, ofsayttır yaa dedim, sonra baktım Tolga, Tolga, Tolga
Yorum
-
Perisic'e 10 tane oy atın gerçeği görün. Tolga'ya bu ara bir çok kişi atıyor devamlı artıyor herkes ben attım sanıyor.İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayir yanlisin var denede bak
Yorum
-
Trabzon’un Atatürk Alanında bulunan ve yeni düzenlenen meydan parkında bulunan Trabzonspor logosunu kırdılar!İÇİMİZDE İRLANDALI MI VAR!Trabzon’un meydan Parkının düzenlenmesiyle birlikte parka bir de Trabzonspor’umuzun logosu yerleştirilmişti. Öyle ki log
ne cesaret.ya delidir ya da linç edilmeye meyyaldir.KİMSE,SENİN KADAR, YÜREKTEN SEVİLEMEZ...
Yorum
-
[QUOTE=yektakurtulus;1918049392]antu:"gecen hafta 10 kisi önünde tel tel dökülen takimin yaptigina bak..bu normal degil..doping var...10 kutu redbull icmis gibi oynayip sahada yikilip kaldilar..uefa umarim numune almistir...kalecilerinin disinda oyuncular cok eforlu göründü...
gerci inter de bitmis...ismi disinda birsey görmedim..
Eskişehirli doğaya verilen ilacı hatırlatmak gerek.. ingilizce desteğiyle diyorum. sherefsizlerVakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Bana guvenin, gece 12 de birinciyiz, sabah ikiye katlicaz messiyiİlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo değilde Messi yakalanmıyacak adamın messi bekle seni bir yolunu bulur halleteyizTrabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
Abi program yazıyorum diyorsun da her ip 1 oy kullanabiliyor biliyorsundur umarım..İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana guvenin, gece 12 de birinciyiz, sabah ikiye katlicaz messiyi
Yorum
-
Hayır, istediğin kadar atabiliyosunİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi program yazıyorum diyorsun da her ip 1 oy kullanabiliyor biliyorsundur umarım..Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum