Kusura bakmayın ama gönlüm Messi'ye gitti. Bir tane oy attım. Ama şimdi Tolga'ya devam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
yigidi vur ama hakkini yeme demisler...İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmayın ama gönlüm Messi'ye gitti. Bir tane oy attım. Ama şimdi Tolga'ya devam.
Yorum
-
beyler oylar tolgaya, seri seri verin sınırsız oy verile biliyor hadi geçelim
Yorum
-
İlk oyunu ona attıysan o oy zaten gitti her ip 1 oy kullanabiliyor.İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmayın ama gönlüm Messi'ye gitti. Bir tane oy attım. Ama şimdi Tolga'ya devam.
Yorum
-
Az sonra bir program yazacam, otomatik olarak surekli oy kullanip tolgayı birinci yapacak. Beni takip edinİlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.marca.com/debate/2011/09/...iones1906.html
beyler oylar tolgaya, seri seri verin sınırsız oy verile biliyor hadi geçelimTrabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
- Şimdi tv ye gözüm takıldı eski maçları gösteryor ayman ,celaleddin,mustafa keçeliyi gördüm , nerden nereye
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
1.Pato (Milan)
2.Messi (Barcelona)
3.Tolga (Trabzonspor)
böyle iyi@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Her ip 1 oy atıyor yani 1 oy attınız boşuna uğraşmayın.İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler yüklenin !! en az 40 oy attim !!!
Yorum
-
hayir yanlisin var denede bakİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer ip 1 oy atıyor yani 1 oy attınız boşuna uğraşmayın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum