İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
11600 mt gibi birşeyTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
hahahahaİlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu Zokora, uçakta seyahat boyuncu uyumazken bir ara pilot kabinine de gidip ''Bize her yer Trabzon' şeklinde anons yaptı.
işte bize böyle futbolcular lazım
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Bi yerde 11.6 yazıyordu abi.İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın kaç km koştuğunu bilen var mı ?''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İnter'i yenmek
ŞAMPİYONLAR Ligi seviyesinin havası da, oyun anlayışı da farklı oluyor. Dünkü başarının öncesine baktığımızda ligde 10 kişi kalmış rakibini yenemeyen bir Trabzonspor performansından bahsediyoruz. Ama dün akşam o kadar gerçekçi, o kadar akılcı bir oyun anlayışı vardı ki... Zaten ancak böyle bir anlayışla, bu planlamayla, İnter'i İtalya'da yenebilirsiniz. Zaman zaman oyunu forse eden bir oyun tarzının galibiyeti getirdiğini sanırız. Ama dün akşam Trabzonspor kalabalık bir orta saha, çok dikkatli ve konsantre olmuş bir savunma ve zaman zaman da ileriyi zorlayacak anlayış ile galip geldi.
İnanın, tüm 90 dakikadaki oyuna baktığımızda kesinlikle rastgele bir galibiyet değil. Harika takım oyununun yanında biraz da bireysel performanstan bahsetmek gerekirse... Geçen sezonun en iyi kalecisi diye söz ettiğimiz Onur'un yerine yer alan Tolga'nın mükemmel performansı dün akşam en üst seviyedeydi. Bazen futbolda kullandığımız bir cümle vardır; "Bana maç kazandıran kaleci lazım" diye. İşte Tolga'nın dün akşamki performansı bunun tam bir örneğiydi. O kadar güvenli, o kadar kendinden emindi ki. Belki sayısal olarak çok fazla değildi ancak 3 net kurtarışıyla "Ben bu galibiyeti istiyorum" dedi.
BEŞ PUAN DAHA YETERLİ!
Tolga'nın yanısıra savunmada Glowacki, Celustka. Ki Celustka'nın savunmasından bahsedilirken golü onun attığını unutmamak gerek. Orta sahada Zokora ve bana göre geldiği günden beri en iyi orta saha performansını ortaya koyan Colman galibiyetin öne çıkan isimleriydi. Lille ve CSKA Moskova maçlarından alınacak bir beraberlik ve bir galibiyetin bizi bir üst tura taşıyacağı kanısındayım.
Bu netice, gerçekten Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımlarının aldığı en başarılı sonuçlardan biri. Ve bunu başarırken Trazonspor, futbol oyununun şans faktörüyle değil, gerçekçi oyun anlayışını sahada ortaya koyarak başardı. Yürekten tebrikler Trabzonspor...
METİN TEKİN // SABAHYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho hakkında sabah Mert Aydın NTVSporRadyoda şunu dedi:
"Alanzinho Milli Piyango gibi...Bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor...Tabi almadan bilemezsin..."
ççç Bu iyiymiş ya. Alanzinho olayının özeti tam olarak budur... çççBÜLENT
Yorum
-
Suçluların güçlü olduğu yerde adalet olmaz, hukuk olmaz. Egemen takım medyası Trabzon’un horonu dik oynayarak Inter’i sahasında ilk defa yenen takım olduğuna üzülmüştür. Federasyon’da üzülmüştür ki hak edenin hakkını teslim etmedim diye. Futbola bulaştırılan çamurdan sonra UEFA tarafından tescil edilen Trabzon Spor Şampiyonluğunun Anlamlı, haklı ve gurulu galibiyeti Avrupa hatta Dünya’da gösterime girmiştir. Farkında olan, farklı olan taraftarımız görüyordu ancak Takıma hiçbir katkı sunmayan çokbilmiş bazı taraftarımız artık pozitif tavır ve davranış takınır. Ş.GÜNEŞ gibi parlayan yıldızımızı paralamaya kalkmaz.Futbolun Üniversitesi TRABZON…2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR
Yorum
-
insan derken...onun bombası geceki twiti idi. bir insan bu kadar küçülebilir ve hiç mi aynaya bakmaz.trabzonu kötülemek için yazdığı söz fibiyi tarif ediyordu.ama cevabını aldı...İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar nasıl insan.twitter @hopeMit
Yorum
-
ahahahaha ççç çççİlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok arkadaş yok bunlar gerçekten karşıya geçmiş bu nasıl ezikliktir,bu nasıl zavallılıktır

Uploaded with ImageShack.usTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum