Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayrıntılı bir maç değerlendirmesi yapmak istiyorum kendimce

Evet bugüne dek oynanan maçlarda acımasızca eleştirdik takımı ve bir kaç futbolcumuzu. Buna ben de dahilim. Ki hala Serkan'ı eleştirmekten Alanzinho'ya sitem etmekten kendimi alamıyorum. Bu sahne için her iki oyuncunun da yeterli fizik ve mental kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum. Dikkat ederseniz işin teknik boyutuyla ilgilenmiyorum. Tekrar vurgulamakta fayda var ki ne Alan ne de Serkan bu alanın oyuncuları değiller.

Maçın birinci sınıf oyuncularını sayarsak, hakikaten Tolga-Zokora-Colman-Cech ve sonradan dahil olan Sapara inanılmaz soğuk kanlı ve akılcı oynadılar. Bundan önceki maçlarda ve son olarak Manis maçının golü yedikten sonraki beş dakikalık bölümü hariç Zokora'nın kaçak güreştiğini düşündüm ve dile getirdim. Evet hakikaten de öyleydi. Ama dün akşam ki Zokora bana Sevilla ve Totthenam zamanlarını hatırlattı. Çok fazla sorumuluk aldı, pas aldı verdi, katetti, oyunun yönünü şak diye değiştirdi. Üstüne asıl görevi olan defansif marifetlerini de ilk defa gördüm. Sneijder'i nakavt etti.

Gelellim Colman'a. Bu adam defalarca kapasitesinin ne kadar üstlere çıkabileceğini gösterdi 3-4 yılda. Ne hikmetse üstüste oynadığı iki maçta dağlar kadar fark olabiliyor. Bu neden kaynakanıyor acilen tespit edip çözüme kavuşturmak lazım. Bu noktada Şenol Güneş'e büyük görev düşüyor. Eğer Colman her zaman bu ve buna yaın bir performans sergilerse Zokora'yla birlikte Selçuk eksikliğini aratmaz. Ama işte bu noktada başlıyor benim endişem. Acaba maç mı seçiyorlar?

Tolga harikaydı yine. Geçmişte ben de kesin laf söylemişimdir kendisine. Hakkını helal et Tolga.
    Ziegler'i de izledim Cech'i de. Umarım ikisi de hep böyle oynar Uzun zaman sonra kateden ya da popüler tabiriyle yardıran bir solbek görmemiştik.

Genel olarak özellikle ikinci yarının ilk 15 dakikası inanılmaz bir soğukkanlılıkla harika top yaptık. Bi ara Barça kaçtı andım içimize. Umut ediyorum ki her maç asgari ciddiyet gösterir ve zevkli bir futbol oynarız...

Şenol Güneş! Sen bu sahneyi çoktaaan hakediyordun. Artık ait olduğun yerdesin. Göster hünerlerini.

Son olarak Sapara bizi Alanzinho işkencesinden kurtaracak gibi. Bekledğimin üzerinde bir oyuncu buldum sahada...
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• trabzon tvdeki bayan spiker gazeteleri okurken ulusal gazetelerde TRABZONSPORA çok fazla yer verilmediğini görünce kızıp okumuyorum demekki tüm Türkiye için oynanamamışlar dedi, yerel gazetelere geçti
      helal olsun hanımefendiye

Yorum

• Ayrıca oyuncular çok soğukkanlı oynadılar.Dar yerlerde bile paslı çıktık.

İlk yarı geri dönme endişesiyle ileri çıkamadık.İkinci yarı onu da yaptık.

Defans saatli bomba olmaya devam ediyor ama canları sağolsun.

Yorum

• bu arada galibiyetimize çamur atanlara hatırlatmak isterim. 2008-2009'dan beri 2. galibiyeti getiriyoruz Türkiye'ye. Zaten diğerini de iç sahada CSKA'ya karşı BJK almıştı.

Sezon Takım Teknik Direktör O G B M A Y P
          2008-09 F.Bahçe Luis Aragones 6 0 2 4 4 11 2
          2009-10 Beşiktaş Mustafa Denizli 6 1 1 4 3 8 4
          2010-11 Bursaspor Ertuğrul Sağlam 6 0 1 5 2 16 1
          En son Engenius tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 10:17.
          KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• Dün akşamki sonuç inanılmazdı gerçekten.

Alınan sonuç çok ama çok önemli
            ilk maç ilk gol ilk galibiyet..

çok şükür

Yorum

• Kurban olduklarım benim yaa FIRTINA gibi esip,kasıp kavurdunuz ortalıgı...

Bize bu sevinci de bize yaşattınız ya ölsem de gam yemem..

Yürüyün aslanlarım sonuna dek arkanızdayız..Gönüllerimizin ŞAMPİYONLARI !

Yorum

• oynamamiz gerektiği gibi oynadik öncelikle tolga zokora colman a ve diğer futbolcularimiza teşekkür ediyorum bu unutulmaz anıyı bize yaşattıkları için

Yorum

• Herkes çok seviçli Onu biliyoruz.
                  Fakat ortalıkta bir sürü üzülen insan var
                  Dün Aynı zamanda saat 23,30 gibi eşzamanlı bir çok yere bomba düştü Patlayan Bomba sonucu Vucudunun bir çok yerine Trabzonspor parçası saplanmış vaziyette
                  nerelere Bomba düşmüş bir analiz edelim.
                  1.Bomba Metrise düştü orda Korkunç derecede yaralı İnsanlar var.
                  2.Bomba Kadıköyün tam ortasına Angutların arasına düştü Orda yaralı sayısı daha fazla.
                  3.Bomba GS a düştü Selçuk,Ceyhun,Engin ağır yaralı
                  4.Bomba Jimnastik kulübünde patladı Egemen ağır yaralı
                  5.Bomba Arbaistanda patladı Yattara Şu an yerlerde kıvranıyor
                  6.Bomba Fransada düştü Umut yaralı.
                  7.Bomba Türkiyede Fenere yalakalalığı yapan Kulüplerde patladı
                  8.Bomba en etkili Bombalardan birisi Lig tv ye düştü nedense Dünden beri Şampiyonlar ligi ile bağlantı kuramıyorlar.
                  9.Bomba Trabzonspor Fark yer Diyen Medya ve İçimizdeki irlandalıların arasın düştü orda tahribat büyük Zoraki Trabzonspor Manşetleri atmak zorunda kaldılar.
                  Neticede Trabzonsporlularda ve Gerçekten Türk Futbolu adına sevinen Diğer takım taraftarları arasında Büyük sevinç yaşanırken Diğer yerlerde hasar Büyük.
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Ben galibiyetimizin nasıl yankı uyandıracağını düşünüp durdum maç sonrası..

Uzun süre Starda kı yayının devam edeceğini düşündüm ama hemen ŞL özetlerine geçmişler,Ara ara is banttan futbolcularımızın basın açıklamarı verilmiştir..

Oysa orda kı takım İstanbulun eziği olsaydı, Maç sonrası istanbul studyolarında konuklar alınırdı ve en az 3 kişi maçı maç başlamadna evvel ve maç sonunda eğerlendirirdi. Ayrıca Futbolcularımızj basın karşısına geçecekleri anlarda heyecanla beklenirdi..

Evet Dun akşam bunların hiçbiri yoktu, Diğer şl maçları bile daha uzun ce sonraları daha fazla gösterildi.

Bu kadar ahlaksız ve yanlı bir medayaya saihp olduğumuz için kendi adıma utanıyorum..BU ülkede PKK lılar bile bizden daha fazla itibar görüyorlar..

Ama Hiç meraklanmayın..

Şampiyonlar Liginde toplayacağımız puanlarla başları dönecek ve SEve seve olmasada s...e s...e bizi konuşacaklar..

Köpek gibi yalvaracağınız zamanlarda olacak ey satılmış ve Fenerbahçe yalaması medya
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• maçı indirebileceğimiz link var mıdır?..

Yorum

• Kücümsenmicek bir galibiyet aldik...
                        Ilk Sampiyonlar ligimiz olmasina ragmen ezilmedik büzülmedik, formanin hakkini veren oyuncularin anlindan öpiyorum...

Yorum

• İlk olarak 61_Serhat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu ve böyle galibiyete bi yazılı t-shirt gider ya ama ne yazdırmalı... Fikri olan var mı
                          e bmn nin sloganında iyi var mu

Çizmeye gittik
                          Çizdik geldik işte
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• oynamamiz gerektiÄŸi gibi oynadik öncelikle tolga zokora colman a ve diÄŸer futbolcularimiza teÅŸekkür ediyorum bu unutulmaz anıyı bize yaÅŸattıkları için

Yorum

• Lille ve Moskova maçlarından alınabilecek bir 4 puan bizi üst tura çıkma yolunda değil grup liderliği yolunda büyük avantaj sağlar )
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• Çok uzun zamandır İddia oynamıyordum. yaklaşık 2 yıldır.

dün iddia oynayan, Trabzonspor maçına handikap veren arkadaşlara handikapın ne olduğunu sordum. (Gerçekten bilmiyordum)

Adamlar belki 15 dakika anlattı, belli bir süre sonra dinlemeyi bıraktım, çünkü çoktan anlamıştım ki aslında en büyük handikap Fenerli olmak....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X