Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Angutta bazıları tebrik etti bizi ortalık karıştı, bazıları hala ınanamıyormuş şaka oldugunu söylesin biri diyorrlar..

Çok pis koyduk bu sefer

Yorum

• İlk olarak srdr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maçı bırakalımda star'ı arasak renkdaşlar şu ilker yasin emeklimi olur masa başınamı gecer bilmiyorum ama maç anlatmasın artık sinir etti beni. messi kol attığı zaman afedersiniz biryerlerini yırtıyo. bizim goldede vegol vegol ondan sonra sesini kesiyo. avrupadaki rengtaşlarımız avniakeri milanoya taşımız sesleri sanki bizim evindışından bağrıyomuş gibi geliyo taraftarlarmız hakkında tekbir yorum yok.

O bisey degilde:
      Erman Toroglu Celutska direkten donen topu aldiktan sonra:

Hadi, ver.... ver... verr

Celutska, vurdu gol oldu:

Ver... verr.. ver

haha
      twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak srdr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maçı bırakalımda star'ı arasak renkdaşlar şu ilker yasin emeklimi olur masa başınamı gecer bilmiyorum ama maç anlatmasın artık sinir etti beni. messi kol attığı zaman afedersiniz biryerlerini yırtıyo. bizim goldede vegol vegol ondan sonra sesini kesiyo. avrupadaki rengtaşlarımız avniakeri milanoya taşımız sesleri sanki bizim evindışından bağrıyomuş gibi geliyo taraftarlarmız hakkında tekbir yorum yok.
        Zokoro

Zokor Colman ve daha niceleri....... Bu kadar gafı siyasiler yapmazdı valla....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ben hâlâ gol için çığlık atmadım...
          Sevinci içimde kaldı. Gidip bağırayım bi yerlerde

Yorum

• TS tarihinin en önemli maçlarından birini kazandık bence. Bu maç bize büyük güven verecektir. Avrupa'da yeniden adımızdan söz ettirme konusunda dev bir başlangıç yaptık. İnşallah büyük değişime uğrayan kadro en kısa sürede oyun alışkanlığını da kazanacak. Bunu başardığımız takdirde geçen seneden daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum.

Bize bu mutluluğu yaşatan oyunculara ve teknik ekibin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de demiştim
              Rüyamda görmüştüm Hem de ilk defa
              iyi iyi aman böyle devam et,hep mutlu ol,
              şikecilere beddua ede ede adamları maymuna çevirdin,emeğin çok, çok yoruldun,sevinmek en çok senin hakkın

En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 09:20.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• maçı kaydeden link sahibi arkadaşlar var mıdır?

Yorum

• Hayde Hayde

İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün akşam hastalık bir yandan, maçınsıkıntısı bir yandan öyle bir terledim ki, üzerimde de forma, ben formayı çıkarmıyorum, (terlemeden dolayı değiştirmek) diye takımda gol yemiyor uğuru, maç bitiminde seyrettiğim yerden bir kalktım, arkadaş öbek gibi sırılsıklam.

sanki ben koştum, sanki ben mücadele ettim.

değdi mi değdi anasını satayım...
                  Sabahy işyerinde sonuna kadar açtım Hayde Hayde yi, yıktım ortalığı, sanki ben oynadım, sanki 30 senedir ŞL deyiz sanki.
                  Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Saat 3 te taksimden döndüm. 6.30 da kalktım işteyim şimdi.. Ölüyorum ama umrumda değil Allahım ne geceydi... Taksim çok keyifliydi...Bu geceyi yaşatan her futbolcuya analarının ak sütü gibi HELAL OLSUN!!!
                    Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• Ertem Şener (Spor Spikeri) :kuzey güney bize heryer trabzon !

Erman Toroğlu (Eski hakem ve yorumcu) : "Böyle bir geceyi yaşamak harika. Trabzonsporlu futbolcuları kutlamak gerek. Bundan sonra her tarih Trabzonspor için 14. Eylül olsa. Trabzonsporlu taraftarlar Milano'da bize her yer Trabzon diye bağırıp geziyorlardı. Hakkaten onlara her yer Trabzon.

Yorum

• Şöyle okkalı bi güzel yazı var mı face de paylaşabileceğim.. Yardımcı olacak var mı?
                        Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Oo misafirlere açık başlık Fenerliler hepten kudurucak şimdi

Yorum

• Celutska'ya taraftar olarak bir GÜZELlik yapmalıyız..
                            Anladınız siz onu...
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• Arkadaşlar herzaman böyle takımın arkasında dursak!Yelinince,berabere kalınca,ama sadece yenince değil.Kazanmak elbette çok çok güzel ama bu çocuklara biz inandığımızı ve onlara sevgimizi herkoşulda sunsak.Gidenleri aramadan!Gelenlere sahiplenerek!

Yorum

• Ya abartmayın sanki ilk defa yeniyoruz İnter'i

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X