Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yunusemresel Yunus Emre Sel
    Bu arada 10 bin fitte pilot kabinine giden Zokora, mikrofonu eline alıp: "Benim adım Zokora, bize Her Yer Trabzon" diye slogan attı.

zokora trabzonun neresindendi. 40 yıllık trabzonlu gibi.
    Yenicuma...
    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yunusemresel Yunus Emre Sel
      Bu arada 10 bin fitte pilot kabinine giden Zokora, mikrofonu eline alıp: "Benim adım Zokora, bize Her Yer Trabzon" diye slogan attı.

zokora trabzonun neresindendi. 40 yıllık trabzonlu gibi.
      İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ofun esmerlerinden
      Havada Trabzonliyum , karada ayakları sağlam basınca Ofliyum der kesin.........
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Allahım ne güzel bir Eylül sabahı. Ne kadar güzel güne böyle bir mutlulukla uyanıp, tüm gazeteleri baştan aşağıya büyük bir keyifle okuyacak olmak. Teşekkürler çocuklar, teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr )))
        Burak Yılmaz: "Delil Yok :):):):):):):):):)"

Yorum

• Allahim sana ŞÜkÜrler olsun bu ne geceydİ beeeeeeee
          2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Allahım sana şükürler olsun bu gururu bize yaşattığın için
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Sabah sabah bir yorumda abim den,

"golden sonra 120 metrakarelik evde 6 kilometre yol yürüdüm, maç bitti yürümeye devam ettim. Sabah kalktım yürümekten ayaklarım ağrıyacak diye düşünürken, baktım yanaklarım ağrıyor, heralde uykumda bile gülmüşüm"

Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hem bizim kadro da hem rakip kadro da kim olursa olsun fark etmez bizi yenemeyecekler.
                İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Manisa maçında bu kadar rahat konuşmamıştım,içiniz rahat olsun İnter bizi yenemeyecek.
                Gıcık olursanız olun,ben demiştim demezsem olmayacak
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• interi deplasmanda daha ilk maçta yendikten sonra,hedefimiz gruplardan çıkmak olmuştur artık di mi?

Yorum

• Dün akşam hastalık bir yandan, maçınsıkıntısı bir yandan öyle bir terledim ki, üzerimde de forma, ben formayı çıkarmıyorum, (terlemeden dolayı değiştirmek) diye takımda gol yemiyor uğuru, maç bitiminde seyrettiğim yerden bir kalktım, arkadaş öbek gibi sırılsıklam.

sanki ben koştum, sanki ben mücadele ettim.

değdi mi değdi anasını satayım...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gıcık olursanız olun,ben demiştim demezsem olmayacak
                      Ben de demiştim
                      Rüyamda görmüştüm Hem de ilk defa

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sabah sabah bir yorumda abim den,

"golden sonra 120 metrakarelik evde 6 kilometre yol yürüdüm, maç bitti yürümeye devam ettim. Sabah kalktım yürümekten ayaklarım ağrıyacak diye düşünürken, baktım yanaklarım ağrıyor, heralde uykumda bile gülmüşüm"

Ahh yanaklarım biraz da karnım
                        '9'
                        fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Tekrar söylüyorum; Allah, nimetine saygı gösterip önüne atılan ekmeği öpüp başına koyduktan sonra kenara koyan kulunu sever.
                          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İçim içime sığmıyor ya
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• maçı bırakalımda star'ı arasak renkdaşlar şu ilker yasin emeklimi olur masa başınamı gecer bilmiyorum ama maç anlatmasın artık sinir etti beni. messi kol attığı zaman afedersiniz biryerlerini yırtıyo. bizim goldede vegol vegol ondan sonra sesini kesiyo. avrupadaki rengtaşlarımız avniakeri milanoya taşımız sesleri sanki bizim evindışından bağrıyomuş gibi geliyo taraftarlarmız hakkında tekbir yorum yok.
                              KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK...

Yorum

• Formayla uyumak da bir başka oluyor.
                                Hele böyle mutlu gecelerden, onunla mutlu sabahlara uyanmak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X