Tarih tekerrür etti TrabzonSpor'umuza Bu Başarıyı bu Sevinci bize yaşattığı için minnettarız.. Oynadın dik Oynadın Helal olsun Sizlere...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Fenerli sanmışlardırİlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa blokladı beni
- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Tek kelimeyle harikaydiniz. GIUSEPPE MEAZZADA BIZE TRABZONDU BU GECE. Superdiniz yureginize saglik!!İlk olarak elturca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi geceler arkadaslar sag salim evimize geldik simdi sevinme zamani bizdecok guzel bir mac oldu
nasil taraftar olarak sesimiz iyi duyuldumu...!!!
Yorum
-
araplar iyi bağırmıştır ama arapçasını bulamadım yayının..
aha buldum http://www.youtube.com/watch?v=R9e3n8Z7SKEEn son yalniz adam tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 04:50.paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
Ayaklarınıza,yüreklerine sağlık.Muhteşemdiniz tek kelimeyle 90 dakika sesinizi duyduk desek yeridir.İnter forumlarında bile sanki deplasmandaydık yazmışlar.İlk olarak elturca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi geceler arkadaslar sag salim evimize geldik simdi sevinme zamani bizdecok guzel bir mac oldu
nasil taraftar olarak sesimiz iyi duyuldumu...!!!
Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Yorucu bir 4 saatlik yolculuğun ardından 4 otobüs ile eve vardık daha fazla yazmak isterdim ama çok yorgunum ama anlatılmaz bir duygu deger bicilemez seyirci yani bizler mükemmeldik.Mac sanki Avni Akerdeydi ev sahibi bizdik.hersey mükemmeldi..
Yorum
-
İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorucu bir 4 saatlik yolculuğun ardından 4 otobüs ile eve vardık daha fazla yazmak isterdim ama çok yorgunum ama anlatılmaz bir duygu deger bicilemez seyirci yani bizler mükemmeldik.Mac sanki Avni Akerdeydi ev sahibi bizdik.hersey mükemmeldi..
Sizleri kıskandım imrendim ama en önemlisi gurur duydum ayaklarınıza ellerinize dillerinize en önemlisi yüreklerinize sağlık

Yorum
-
adamsınız ulaİlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorucu bir 4 saatlik yolculuğun ardından 4 otobüs ile eve vardık daha fazla yazmak isterdim ama çok yorgunum ama anlatılmaz bir duygu deger bicilemez seyirci yani bizler mükemmeldik.Mac sanki Avni Akerdeydi ev sahibi bizdik.hersey mükemmeldi..
paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum