Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
helal olsun walla bende onlarla gurur duydum bu yorumlarından sonra.
cimcomlular bizim transferleri yere göğe sığdıramıyorlar... yönetime helal olsun,
gslilerin yorumları kendimizi daha iyi görmek için çok faydalı.
"Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en
Hadi gole bişe kalmadı gözümden uyku akıyor ama tekrar da golü seyredip yatacam...Lan biz manyak mıyız tekrar maçında ka kişi yatmak için golü bekliyor.
Bazı maçlar vardır ki rakip çok şansızdır gol üstüne gol keçırır bazı maçlar vardır rakibini oynatmazsın bi de gol atarsın bütün fenerbahçe ağlar...
TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
y_sari diyor ki;14 Eylül 2011, 23:53
bir galatasaraylı olarak fenerli arkadaslara hayretle bakıyorum,zaman zaman gözümün pasını sildi trabzon birde tecrübe olsa kimbilir ne olurdu.Bu haliyle trabzon değil süper ligin bence avrupanında favorisidir boşa kıskanclık triplerine girmeyin herzaman yaptığınız gibi....
ajansspordan alintidir....saka maka bi yana cimbomlu taraftarlar cok sevinmis forumlarindada gördüm helal olsun...
"Ulen adamların savunma oyuncusu iki kişinin arasından gol atıyor bizimkiler boş alanda pas veremiyor. " http://www.gscimbom.com/ adem topal adlı kullanıcının yorumu vay be biz neymişiz...
"Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en
ajansspordan alintidir....saka maka bi yana cimbomlu taraftarlar cok sevinmis forumlarindada gördüm helal olsun...
fenerliler dışında nerdeyse herkes sevindi.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum