Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zigana tv'de maçtan sonra güzel görüntler vardı bide sağlam müzikler dik oyna müziğini birisi yollasın da dinleyelim
    ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      beyler tekrar maçını izleyenlere sesleniyorum.. gol anındaa tekrar o anı yaşıyalım burda gooooooooooooooooool diye yıkalım buraları
      basladimi tekrari?
      İnsan ol evlat!

Yorum

• Direkten dönünce Erman nasıl çığırdı öyle ya
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ya Macı Canlı İzliyorum Zokoro Ne oyle Ya

Boyle Oynarsak Yenerız Interi

bence Ilk Golumuzu Celustka Atıcak
          Twitter : @EY61_
          Youtube : EY61

Yorum

• Gs forumunda nasıl sevinmişler gol olunca

helal olsun walla bende onlarla gurur duydum bu yorumlarından sonra.
            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=uD7UuhHyFdY allah aşkına izleyin.........................
              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak mit_o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                zigana tv'de maçtan sonra güzel görüntler vardı bide sağlam müzikler dik oyna müziğini birisi yollasın da dinleyelim

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  la ben yatıyorum sabah olsun hayrolsun..Günebakış'ın yarın ki manşeti ''Şampiyonun Öfkesi'' olacakmış bu arada diğer gazeteleri de merak ediyorum..Özellikle La Gazetta Della Sport'u iyi geceler herkese..
                  La Gazetta Della Sport: sansironun ışıklarını Trabzon söndürdü!
                  "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• GS ve Bjk taraftarlarıyla gurur duydum. Angutlara da teşekkürler neşemizi katmerlediler ..
                    futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• An itibariyle girdim eve boş sokaklarda depar atıp yerde yuvarlandım kendimden geçtim üstüm naneyi yemiş valide sultan düdüklicek bizi
                      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mac istatistikleri sadece sari kart ve faul sayisinda inter den ustun oldugumuzu gosteriyor, futbol boyle birsey atamayana atarlar..Gercekten buyuk basari kazandik ! Ama ayaklarimiz yere basmali..
                        Basari ancak istikrarli olursa anlamli olur.
                        Birde birakalim artik gs forumunda bunu dediler antuda sunu dediler falan..biz ne dersek o!
                        topla oynama oranı?
                        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• CNN Turkde 54. dakika ve verilen Sari Karta bak Alan sadece Topa degiyor
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• La Trabzon Della Sport: "Haçen iyi koydilar daa"
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hasta fenerli
                              mesele inter'i yenmek değil. orda olmak.

uefa davet etmiş, bu kaç kulübe nasip olmuş ?
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=uD7UuhHyFdY yarıldım gülmekten......
                                paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X