Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• la ben yatıyorum sabah olsun hayrolsun..Günebakış'ın yarın ki manşeti ''Şampiyonun Öfkesi'' olacakmış bu arada diğer gazeteleri de merak ediyorum..Özellikle La Gazetta Della Sport'u iyi geceler herkese..

Yorum

• Helal olsun biz Trabzonsporlulara.....

-febeş forumunda bize yapılan hakaretler,küfürler,haysiyetsizce yakıştırmaları okuyorum,burada bizim taraftarın uslubunu okuyorum...aradaki dağ gbib farkı görüyor ve HELAL SANA TRABZONSPOR TARAFTARI diyorum...Aleme adamlık ve delikanlılık dersi olsun bu...aynen böyle devam,biz küfür etmeyelim,1 milyon kere küfür etsen,bu akşamki sonucun yanında mum ışığı kalır...sevgiler herkese
      .....

Yorum

• bu arada sayfa yöneticilerine teşekkürler.. misafirlere açmışlarr. okuyun okuyunnnn feneevlilerrrr !! D
        u will need justice at the end..

Yorum

• Bugünleri bize gösteren Rabbimize sonsuz şükürler olsun.Takımımız aslanlar gibi mücadele etti ve hakettiği 3 puana ulaştı.Bir rüya gibi bu yaşadıklarımız daha olayın başı bu.Avrupa'yı titreteceğiz hemde öyle böyle değil 3-4 sene içinde büyük başarılar kazanacağız yeter ki bu yapıyı koruyalım.Bu dünyada yaşıyorsak nedeni Trabzonspor'dur bizi hayatta tutan bütün yaşadığımız acıların üzüntülerin arasında bile yüzümüzü güldüren tek gerçek Trabzonspordur.Açıkcası 10 gündür hayatım allak bullak oldu ama aklım hep bu maçtaydı kazandık ve çıldırmış gibi sevindim ortalığı yıktım.Trabzonspor'um iyi ki varsın iyi ki...
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• maçın yıldızılarından birisi de İsveçli hakem Stefan Johannesson son zamnalarda bu kadar adam gibi hakem görmedim,sakalına fenerliler kurban olsun hiç eyyam yapmadı adam.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Anaokulu terk.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Evet ne demiştik dün bir bakalım....

Demedik mi İnter kimdir fırtına gibi eser dersini verir geliriz... Al sana bir ders daha...

Yorum

• Dk 44...

Bizeeee Herrrr Yerrrr Trabzonnnnn

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En az bizim kadar sevinen tüm taraftarınıza çok teşekkür ederim..

Bu gurur hepimizin..

Platini Fener hariç ülkeye sporun ne olduğunu öğretti...

Sizin Uefa'yı aldığınız günü de ben unutmam...

İnanın avrupa bambaşka,en içten dileklerinizle sevindiğinizi kendimden biliyorum...
                    sağol kardeşim

Yorum

• Celutska'ya 2-3 hatun göndersin taraftar..
                      Güzelliği yapsınlar adama..
                      Adam tarih yazdı..
                      2.tarihi de yazsın
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• Cok güzel bir geceydi.

Herkese İyi Geceler !!

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• angutlardan İnter yorumu

"1. torbadan real barça manu milan yerine bu dandik takım geldi‚ bundada bir iş yoksa ben bir şey bilmiyorum. "
                          Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• bu haberi okumanızı tafsiye ederim htspor şiyi yakalamıs duygularımıza tercuman olmus bidaki maça bu adamı spiker yapmazlar eyer iyi baskı yaparsak

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bariz ofsayt
                              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• FB lilerin niçin Avrupada da ezik olduğunu ve kompleks sahibi olduğunu aşağıdaki Avrupa Kupaları karnesinden anlayabilirsiniz:

______ G M
                                1. TS 32 31
                                2. GS 81 83
                                3. FB 50 77
                                En son Katalan tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 02:34.
                                Ne hasta bekler sabahı
                                Ne taze ölüyü mezar
                                Ne de şeytan bir günahı
                                Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X