Gurban olduğum Allah o kadar büyük ki...bunca stres ,sıkıntı bile bile göre göre haksızlıklar,ettiğimiz dualar artık bu dünyada adaletin olmadıgına inanmıştım ama dualarımız Allahın adaleti ve bugünlere çok şükür..
1996'da Fener'i Ali Samiyen'de yenerek Trabzonspor'a güzelliğini yapmıştır Gs
Sonradan ayrıldığımız noktalar olmuştur katılıyorum.
Ama Trabzonspor'u Samsunspor'dan fazla severler bence..
kardeş zaten gs-ts arasında sıkıntı olmaz
siz bizi yeneceksiniz, biz de sizi yeneceğiz
bu noktada asla "vay ts bizi yendi, febenin ekmeğine yağ sürdü" vs. gibi düşünmem
kendi koyunden * disari cikmayanlari bilemem ama, ben yurtdisinda yasayan bir turk olarak hicbir fenerbahcelinin, bir turk takiminin * elin italyan'ina yenilmesini istemesini anlayamiyorum, anlayamayacagim da... aslanlar gibi gitmislerdir, sikmislerdir, geri donuyorlardir. dahasi, benim bildigim kadariyla trabzonlu adam milliyetci adamdir, fener 0 (sifir) cektiyse zamaninda bir tane gercek trabzonlu sevinmemistir o duruma. ben besiktasli biri olarak chelsea macini o zaman trabzon'da calistigim icin trabzon'da izlemistim. kazan'dan farki yoktu diyebilirim. bugun hangi turk takimi avrupa'da mac yapsa eger ki desteklemiyorsan, yine saygi gosteririm, ama gidip de yenilsin falan diye kendi kendine totemler deniyorsan, eziksindir baska aciklamasi yok!
Haftasonu macindan sonra karalama kampanyasi yapanlar lutfen bu baslikta yorum yapmasinlar isim isim yazdiklarini cikartirim yuzleri kizarir...
Manisa maçını canlı seyreden ve bugune kadarda BMN ye girememiş biri olrak o maç sonunda Bursaya eve dönerken bu dakımda Sapara ve Vittek direk oynar onlar hazırlasaydı keşke bu maçta oynasalardı en azından aşinalık olurdu dedım ve İnter maçında Bahsettiğim ikisi resmen maçı çevirdi her daim diyorum bu takıma destek verelim iyi yada kötü oyun ne olursa olsun onlar BORDOMAVİYİ ASALETİ AHLAK I VİJDANI EMEĞE SAYGIYI SİMGELİYORLAR....
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum