Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olaya bak arkadaş senin şampiyonluğun göz göre göre elinden alınsın her türlü pis oyun üstüne oynansın avrupa liginde benficayı hakemler sayesinde elinden kaçır oyuncularına patır patır kırmızı kart gösterilsin sonra san mameste 90 dakika 10 kişi atleticoya diren ikinci maç için bilet alıp hazırlanırken kendini şampiyonlar liginde bul apar topar transfer yap daha antremanda bile bilikt oynamamış adamlar çıksın milanoda iki senem önceki şampiyonlar ligi şampiyonunu yensin... film olsa bu kadar da olmaz derdik herhalde, hatta filmi yapılmalı umarım sonumuzda 1992 Avrupa Şampiyonasına son anda davet edilip tatilden apar topar gidip şampiyon olan Danimarka gibi olur)
    whisper

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taç oluyor serbest vuruş diyor .Anlamıyorum ya .Yaşlandı bırak artık işte
      Maçı izleyemiyorum. İzleyenlerden bir ricam var. Şayet 20. dakika geçmediyse 20 - 24 dakikalar arasında tam hatırlamıyorum Alanzinho rakip alanda düşürüldü ve interli oyuncu sarı kart gördü. O pozisyonda interli oyuncu kayarken ilker yasin "amaaaan" diye birşey söyledi yamulmuyorsam. O "amaan" nidasını neden verdi bi anlayabilirseniz bana da anlatın bi zahmet..
      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• uefa, galibiyet veya beraberlik puanlarını nasıl hesaplıyor? biz inter galibiyetiyle kaç puan alacağız mesela?

Yorum

• sanirim bir sonraki mac adrian oynayacak. evimizdeki lille maci gruptaki gidisatimizi az cok belli eder. O macida kazanirsak epey yol aliriz. Hadiyin cocuklar meydan hünerlerinizi gösterme yeri. Iyi oynayin dik oynayin degerinize deger katin. Su galibiyet bile klup tanitimina ne kadar katki yapti anlatilamaz. Bu galibiyeti yasayan ve yasatan herkese binlerce tesekkürler

iyi geceler
          BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• yuh ya adamların 2 yerli kaleciside müthiş lan
            Galatasaray forumunda yazılanlar harika ya helal olsun onlarada, Fenerbahçe dışında bütün takımları desteklerim Avrupada.

Geçen Bursa Anderletch maçında bu maç kadar heyecanlanmıştım.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• adamlar sahalarında top kaybetmek üzereler, serkan topu kapsa kaleciyle karşı karşıya kalacak ilker yasin interin top kaybına amaan diyor

Yorum

• Avrupa'ya gittin bizi rezil ettin..
                İ.ne Kanaryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                Nasıl da Koydu Barcelonaaaaaaaaaaaaaaaaa
                A........ A......naaaaaaaaaaaaaaaaa
                ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tekrar ya ondandır.

hahahahah yok yok .Bir ara düzeltmişti Zokora diye.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• CNN den canlı seyrediyorum. Dk 22 fena oynamıyoruz. Kazanır mıyız sizce
                    Ne hasta bekler sabahı
                    Ne taze ölüyü mezar
                    Ne de şeytan bir günahı
                    Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK

Yorum

• Daha bunun devamı gelicek..
                      Mustafa KARA
                      Trabzon ÇayKARA

Yorum

• Haftasonu macindan sonra karalama kampanyasi yapanlar lutfen bu baslikta yorum yapmasinlar isim isim yazdiklarini cikartirim yuzleri kizarir...
                        ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçı izleyemiyorum. İzleyenlerden bir ricam var. Şayet 20. dakika geçmediyse 20 - 24 dakikalar arasında tam hatırlamıyorum Alanzinho rakip alanda düşürüldü ve interli oyuncu sarı kart gördü. O pozisyonda interli oyuncu kayarken ilker yasin "amaaaan" diye birşey söyledi yamulmuyorsam. O "amaan" nidasını neden verdi bi anlayabilirseniz bana da anlatın bi zahmet..
                          o amanı trabzon sakın gol atmasın fenerli edasıyla verdi şerefsiz..

pozisyondakı de serkandı sonra düzeltmeye calıstı,aferim hakem ıyı gordu faulu falan fılan diye
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• maçtan önce fark yerler yarı sahayı geçemezler dedik iyi ki gitmişler cl ye fenere kalsak ülke rezil olurdu
                            GS Forum ççç
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Maç sonuna doğru gol Glovacki diyecek
                              Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet bende hatırlıyorum öyle bişey bizde anlamadık zaten iğrenç bi anlatım vardı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X