Cech i de cok begendim ben.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Acaip malzeme verdi angutlarİlk olarak antifb86 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoşbulduk
gscimbom'da saatlerdir angut.com'da yazılanları paylaşıp yarılıyoruz
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK
Yorum
-
@TDKARLIBEL Talip Doğan Karlıbel
Metris ceza evinde BİRİLERİ SİNİR KRİZLERİ Keçirmişler Trabzon maçı kazanı diye .
Yorum
-
ALLAH Razı olsun sizdende bu galibiyetten sonra sizin forumdaki yazıları görünce gerçekten dahada duygulandım sağolun,eksik olmayın.İlk olarak antifb86 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalatasaraylıyım, trabzonsporu gönülden tebrik ediyorum
şikebahçelilere çok büyük kapak oldu bu

Yorum
-
Ben tekrar ağladım sen ne diyon renktaş....İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir yerde okumuştum hakkatten doğru, tekrar maçında bile atılan gole çılgınca sevinen taraftara trabzonsporlu denir...maçı alırız renktaş, celustka atar
Yorum
-
eskiden gruplarda kaç puanla takımların çıktığına baktım ve 10 puan almak gerekiyor gruptan çıkmak için, yani lile ve cska'yı içerde devirip bunların biriyle de dışarda berabere kalırsak bu iş tamam."Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
Yorum
-
maçı ilker yasine, yorumuculuğu da ermana veren star yönetiminin bize kastının olduğunu düşünüyorum... yoksa böyle salakça bir iş böyle bir maçta yapılmamalı.
star ı kınıyorum! yuh size!avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum